Ma realno covjek prica, ma apsolutno si u pravu, samo bih ja ovdje dodao da to vazi za sve klubove u BiH koje gaje kao neke ambicije. Pa cak i Sloboda hoce kao nesto da pravi stadion. Mi se vec decenijama pravdamo kao rat, kao mi u tranziciji, kao ovo, ono, halo samo nam je ova glava luda bosanska u tranziciji, nista vise, pa sinonim za podsmjeh - Albanija, vec nas polako prestize, za 3 godine predvidjam da cemo gutati njihovu prasinu et, a smijali smo se toj Albaniji, i kletvi "kao albanski turizam" klinac, idu ovi naprijed, samo mi se vrtimo u krug. I stalno neka opravdanja, masa opravdanja, uvijek kao nesto se mora razumjeti, kao biti strpljiv, kao pokazati toleranciju, pa se cak pocne toliko napadati, da te jednostavno bude stid sto imas neka normalna ocekivanja, ocekivanja vezana za napredakNEZALAGANJE je napisao/la:Nisu ni toliko zasluzili,ako cemo pricati realno...Sve ja razumijem i ljubav i sve,ali evo,17god od rata,a nas trpaju u prvim kolima jos uvijek...Ne zanima me ni bivse uprave,ni treneri ni peti ni deseti kao navijaca...Da se radilo posteno,bez obzira na ligu i savez,mogli smo biti barem solidna ekipa u Evropi sa ovolikim navijackim potencijalom i tradicijom kluba....Godinama kupujem godisnju,odvajam od sebe,a oni ne uloze ni postenu marku(nebitno da li je to zbog njihove nesposobnosti ili sta vec)u godini kad smo mogli trostruko zaraditi...E pa gospodo,ako ne znate voditi klub,onda se suocite sa cinjenicom da ce biti i manje prodatih godisnjih i polugodisnjih ulaznica...Sto se mene tice,na 'odvikavanju' sam od ove ljubavi,dok neko ne digne kakav kredit i njime napravi barem jednu tribinu ili kupi barem jednog dobrog igraca,da vidim kako ima nekog pomaka...Sve mi se skupilo i necu vise da istu pricu pricam svake godine...Ebo vise nadu,daj konkretan RAD...Kad vidim ko sve pravi stadione i ekipu,place mi se,a mi smo kao veliki...Igraci su mi isto smijesni sa svojim izjavama,nema predaje i sl. Ebo reci covjece,trebao si 'jesti' onu travu u Mariboru,a ne igrati ko kakva p.ica...Ako vec nismo igracki jaci,onda se moglo ginuti,ali nisam ni to vidio i da vjerujem da ce se sutra to desiti?Malo morgen...Sve receno je moje misljenje i unaprijed molim da me se ne napada,jer je ovo,ipak,forum...Hvala!Paranoja je napisao/la:Kupio sam ja godisnju i slobodno otidi u salon uvijek bude neko do 18h. Mislim da nije prodato ni 50 komada. Kod mene je 40. I kupio sam jednu polugodisnju sve jug i ona je redni broj 14GaziHusrevbeg je napisao/la:Bit će gotiva ako nas bude 6 ili 7 hiljada, uvijek se bolje navija.![]()
Danas pitam, niko mi nije odgovorio, je li ko kupio godišnju kartu? Da znam kad da odem da kupim.
Uvijek se nesto zadovoljavamo mrvicama i kad nesto ne uspijemo, pa znas, nema se para, losa politika, ma znas, mentalitet, ma znas nas..Halo, jesi uradio sta za te sve silne godine, da ne dodje do tih razloga, 17 godina posle rata, mi se hvatamo za tranziciju i nedostatak para. Ma bice nama tranzicija u glavi cijeli nas zivot