FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da veceras nemate sta cekati, odmah sa dva napadaca krenuti, Adilovic i Brkovic. Brkovic bi sa svojom brzinom i tehnikom mogao dosta toga napraviti, jer koliko sam primjetio, odbrana im je poprilicno spora. Uglavnom, SRETNO !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- ZlatnaDolina
Buu je napisao/la:iskarlet dokle si momcino ? Daj Bože da vas ne vrate.

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Nema on ovaj nas IP pa se zagubio.Buu je napisao/la:iskarlet dokle si momcino ? Daj Bože da vas ne vrate.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sramota BHT,FTV a i uprave kluba.vrabac je napisao/la:Koja sramota da niko ne prenosi utakmicu....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa dajte ljudi imal nade za taj prenos

-
- Kontakt:
90+ Eldin Adilovic 3:0 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ako si vec navalio da gledas utakmicu KARTA I JUG(ISTOK) i gledaj, jedino izvini ako si van Sarajeva onda razumijem!Saurman je napisao/la:Sramota BHT,FTV a i uprave kluba.vrabac je napisao/la:Koja sramota da niko ne prenosi utakmicu....

Zadnja izmjena: enelinho, dana/u 24 jul 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Igra i Maribor veceras, ne samo Zeljoragazzidelsud1987 je napisao/la:90+ Eldin Adilovic 3:0

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a jel...classic je napisao/la:Igra i Maribor veceras, ne samo Zeljoragazzidelsud1987 je napisao/la:90+ Eldin Adilovic 3:0
Za zivot cijeli!
Ne mislim na te nego na dio navijaca koji su bili na putu prema Sarajevu.ZlatnaDolina je napisao/la:Ma jok sad za sad nista od toga, nije istina sto neznaci da ih nece budu li se kofrcili do pocetka utakmice, svi su pred Zetrom njih oko dvjestotinjakpile87 je napisao/la:Ja kako sam cuo vec su vraceni...Buu je napisao/la:iskarlet dokle si momcino ? Daj Bože da vas ne vrate.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
classic je napisao/la:Igra i Maribor veceras, ne samo Zeljoragazzidelsud1987 je napisao/la:90+ Eldin Adilovic 3:0
evo sa-x objavio da su vraćeni za sloveniju navijaci koji su danas ucestvovali u tučipile87 je napisao/la:Ne mislim na te nego na dio navijaca koji su bili na putu prema Sarajevu.ZlatnaDolina je napisao/la:Ma jok sad za sad nista od toga, nije istina sto neznaci da ih nece budu li se kofrcili do pocetka utakmice, svi su pred Zetrom njih oko dvjestotinjakpile87 je napisao/la: Ja kako sam cuo vec su vraceni...
🔵⚪
Imali itko kakav link za utakmicu??
Kako ce biti link kad nijedna tv ne radi prijenos ?gazda664 je napisao/la:Imali itko kakav link za utakmicu??
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Na firstrow stoji link Željezničar-Maribor...admirone je napisao/la:Kako ce biti link kad nijedna tv ne radi prijenos ?gazda664 je napisao/la:Imali itko kakav link za utakmicu??
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ovaj Dolina fol mupovac ...veze on nema, ko ni mi haha

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ne mislim na te nego na dio navijaca koji su bili na putu prema Sarajevu.[/quote]pile87 je napisao/la:Ma jok sad za sad nista od toga, nije istina sto neznaci da ih nece budu li se kofrcili do pocetka utakmice, svi su pred Zetrom njih oko dvjestotinjakpile87 je napisao/la:Ja kako sam cuo vec su vraceni...Buu je napisao/la:iskarlet dokle si momcino ? Daj Bože da vas ne vrate.
Izlgeda da ce ti sto jos putuju biti, a ovi mangupcici vraceni
NO PYRO NO PARTY
- ZlatnaDolina
Evo i ja vidim upravo, ti su vraceni jer su moguci inicijatori novih nereda, od jutros pa sve do malop. bili su pred Zetrom, ne zeli policija da ih cuva jer prvo nije planirano a i treba puno policije da obezbjedjuje cijeli kompleks oko Zetre da slucajno se neko nebi pokusao probiti do njih to je sve, zasto cuvati g.. koja su pravila belaj i trositi neplanirane policijske resurse bezveze, i onako je grad u nekoj vrsti opsade, nemogu ljudi stici jednostavno na sve strane zato su i vraceni, bgm ja na godisnjem
fino na tekmu pa sta god bude neka bude 

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Nemoguce je raditi stream ako neka TV ne radi prijenos tako da ....Elddar je napisao/la:Na firstrow stoji link Željezničar-Maribor...admirone je napisao/la:Kako ce biti link kad nijedna tv ne radi prijenos ?gazda664 je napisao/la:Imali itko kakav link za utakmicu??
Željezničar 1921
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, senad82, TefalTava, WeekendOffender i 55 gostiju.