Jel ono ti rece da si murijas, ja nehljebovica majko draga.Ko ce ljudima nadokanditi stetu po kaficima i bastama sto se nije hapsilo i tuzilo.Trebali ste ih jos izljubit...ZlatnaDolina je napisao/la:Evo i ja vidim upravo, ti su vraceni jer su moguci inicijatori novih nereda, od jutros pa sve do malop. bili su pred Zetrom, ne zeli policija da ih cuva jer prvo nije planirano a i treba puno policije da obezbjedjuje cijeli kompleks oko Zetre da slucajno se neko nebi pokusao probiti do njih to je sve, zasto cuvati g.. koja su pravila belaj i trositi neplanirane policijske resurse bezveze, i onako je grad u nekoj vrsti opsade, nemogu ljudi stici jednostavno na sve strane zato su i vraceni, bgm ja na godisnjemfino na tekmu pa sta god bude neka bude
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
A ti nisi u stanju napisat normalan post vec svaki mora biti provociranje?tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Pa kako da ih rijamu sacuva od 200-300 usijanih glava kad ih 5 ljudi rastjera ???tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
grupu divljaka? pa ko može??tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ZlatnaDolina je napisao/la:Evo i ja vidim upravo, ti su vraceni jer su moguci inicijatori novih nereda, od jutros pa sve do malop. bili su pred Zetrom, ne zeli policija da ih cuva jer prvo nije planirano a i treba puno policije da obezbjedjuje cijeli kompleks oko Zetre da slucajno se neko nebi pokusao probiti do njih to je sve, zasto cuvati g.. koja su pravila belaj i trositi neplanirane policijske resurse bezveze, i onako je grad u nekoj vrsti opsade, nemogu ljudi stici jednostavno na sve strane zato su i vraceni, bgm ja na godisnjemfino na tekmu pa sta god bude neka bude
priznaj da imas 20 kila viska da skleka uradit ne mozes

-
- Kontakt:
Nije provokacija ali zamisli kako je tim momcima koji su dali pare za put,odvajali od usta pola godine a ovi ih sad vraćaju prije nego što je počela utakmica.Alfa_Muzijak je napisao/la:A ti nisi u stanju napisat normalan post vec svaki mora biti provociranje?tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice
Ja "države" i qurca! Ne vjerujem da postoji neka zemlja u Evropi gdje njen prvak u fudbalu igra uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Ligu Prvaka i to na domaćem terenu a da se državna televizija niti bilo koja druga nisu potrudile da prijenosa bude kao što bi ga normalno trebalo i biti, tako je bar u svakoj normalnoj državi. Mi se stvarno ni ne trudimo da budemo normalni, sami sebe nastavljamo ukopavati sve dublje. Zamislite da se nešto ovako desi u Hr i da oni ostanu bez prijenosa utakmice Dinama i to još kod kuće? Da, ne možete ni zamisliti! Sramota! Bez obzira na rezultat iz prve utakmice ali prijenos je trebao biti omogućen, ovo je sramota, dno dna! I onda kažu nemoj biti ljut na državu i ljude koji u njoj kolo vode.....
http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijac ... niju/84657" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci ipak ce biti ovih 400-500 navijaca
Znaci ipak ce biti ovih 400-500 navijaca
NO PYRO NO PARTY
- ZlatnaDolina
Kakve veze ima sta sam ja i ko sam ja bolan, sportski je forum, sta imam ja sa tim? em sam na godisnjem a i da nisam nije moj opis posla, niko nije mogao predvitjeti nerede, kad je sve pocelo na licu mjesta je bilo par uniformisanih policajaca koji su pokusali smiriti frku, nakon par minuta samo na lice mjesta je stigla jedinica za podrsku i smirila daljnu frku, manite se price ko je sta je u privatnom zivotu i slicnih gluposti, ako sta znam podijelim sa vama info. i to je sve, a price sta si ti, sto ste udarali nase itd. je smijesno, niti sam ortparol MUP-a niti izvor informacija, nece inspketori trcati po ulici i hvatati raju ako vec mislite na menepile87 je napisao/la:Jel ono ti rece da si murijas, ja nehljebovica majko draga.Ko ce ljudima nadokanditi stetu po kaficima i bastama sto se nije hapsilo i tuzilo.Trebali ste ih jos izljubit...ZlatnaDolina je napisao/la:Evo i ja vidim upravo, ti su vraceni jer su moguci inicijatori novih nereda, od jutros pa sve do malop. bili su pred Zetrom, ne zeli policija da ih cuva jer prvo nije planirano a i treba puno policije da obezbjedjuje cijeli kompleks oko Zetre da slucajno se neko nebi pokusao probiti do njih to je sve, zasto cuvati g.. koja su pravila belaj i trositi neplanirane policijske resurse bezveze, i onako je grad u nekoj vrsti opsade, nemogu ljudi stici jednostavno na sve strane zato su i vraceni, bgm ja na godisnjemfino na tekmu pa sta god bude neka bude

Zadnja izmjena: ZlatnaDolina, dana/u 24 jul 2012, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Šta su ba odvajali pola godine od usta? Prevoz im bio 40 markica...tetrahidrokanabinol je napisao/la:Nije provokacija ali zamisli kako je tim momcima koji su dali pare za put,odvajali od usta pola godine a ovi ih sad vraćaju prije nego što je počela utakmica.Alfa_Muzijak je napisao/la:A ti nisi u stanju napisat normalan post vec svaki mora biti provociranje?tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
ko se kurci u sarajevu, nista nije drugo ni zasluzio...tetrahidrokanabinol je napisao/la:Nije provokacija ali zamisli kako je tim momcima koji su dali pare za put,odvajali od usta pola godine a ovi ih sad vraćaju prije nego što je počela utakmica.Alfa_Muzijak je napisao/la:A ti nisi u stanju napisat normalan post vec svaki mora biti provociranje?tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pise da se ucesnici nereda vracaju kuci. Ko ih yebe kad su stoka. A mogli smo ih i na cevape odvest sta mislis, pa onda na tekmu u VIP lozu da nebi slucajno pokisnuli. Ne seri.tetrahidrokanabinol je napisao/la:Nije provokacija ali zamisli kako je tim momcima koji su dali pare za put,odvajali od usta pola godine a ovi ih sad vraćaju prije nego što je počela utakmica.Alfa_Muzijak je napisao/la:A ti nisi u stanju napisat normalan post vec svaki mora biti provociranje?tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
E moras ti na svakoj temi kontre da pucas. Da je ovo iole normalan grad i drzava poslije onog divljanja policija bi im noge polomila,građani nikako ne bi trebalo da ucestvuju. Ti se jos pitas zasto ih vracaju...tetrahidrokanabinol je napisao/la:Nije provokacija ali zamisli kako je tim momcima koji su dali pare za put,odvajali od usta pola godine a ovi ih sad vraćaju prije nego što je počela utakmica.Alfa_Muzijak je napisao/la:A ti nisi u stanju napisat normalan post vec svaki mora biti provociranje?tetrahidrokanabinol je napisao/la:Niste u stanju da primite jednu grupu u grad i sačuvate ih do početka utakmice
Oni da su dosli gledati utakmicu gledali bi je nego krenuli da se qurce među djecom i zenama dok nisu dobili po pi_ki
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Pa nisu ni Slovenci prenosili svoje. Tako ti je to, trebali su ponuditi vise para nasi bi prihvatiliAlucard je napisao/la:Ja "države" i qurca! Ne vjerujem da postoji neka zemlja u Evropi gdje njen prvak u fudbalu igra uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Ligu Prvaka i to na domaćem terenu a da se državna televizija niti bilo koja druga nisu potrudile da prijenosa bude kao što bi ga normalno trebalo i biti, tako je bar u svakoj normalnoj državi. Mi se stvarno ni ne trudimo da budemo normalni, sami sebe nastavljamo ukopavati sve dublje. Zamislite da se nešto ovako desi u Hr i da oni ostanu bez prijenosa utakmice Dinama i to još kod kuće? Da, ne možete ni zamisliti! Sramota! Bez obzira na rezultat iz prve utakmice ali prijenos je trebao biti omogućen, ovo je sramota, dno dna! I onda kažu nemoj biti ljut na državu i ljude koji u njoj kolo vode.....
NO PYRO NO PARTY
Pametan potez. Belaj sto dalje od kuce ne zato sto su oni sila nego sto uopste dozvoljavati njima da misle da si bilo ko? Druga dobra stvar nema kazni za Zelju od strane uefe u slucaju belaja na stadionu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
PA citajte malo, listajte stranice cccc. NECE BITI PRENOSAahmic je napisao/la:Hoce li biti kakav link za tekmu , ili sta vec ???

Željezničar 1921
- zlaya_tm87
- Kontakt:
A ne mogu da vjerujem da su vraceni... Sto nisu pohapseni svi. Kako su uhapsili Horde u Bugarskoj. Presmijesno...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ne bude li ti mrsko i zahmetli.Ukidaj ove klasicne spamase dosta mi se raje zeli da nece ni da pise nista jer se postovi i smisao razgovara gube i silnom spamu.aleksandar_veliki je napisao/la:tetrahidrokanabinol sedam dana sigurno nece provocirati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
**** vas prenos, nece biti prenosa, sta nas **** koji djavo, milion puta ponovljeno nema prenosa, al vazda se nadje neki koji ce opet upitati imal prenosa, haj na kosevo, pa gledaj ako ti se gledaahmic je napisao/la:Hoce li biti kakav link za tekmu , ili sta vec ???
Za zivot cijeli!
- samovasposmatram
- Kontakt:
Kakve veze ima sta sam ja i ko sam ja bolan, sportski je forum, sta imam ja sa tim? em sam na godisnjem a i da nisam nije moj opis posla, niko nije mogao predvitjeti nerede, kad je sve pocelo na licu mjesta je bilo par uniformisanih policajaca koji su pokusali smiriti frku, nakon par minuta samo na lice mjesta je stigla jedinica za podrsku i smirila daljnu frku, manite se price ko je sta je u privatnom zivotu i slicnih gluposti, ako sta znam podijelim sa vama info. i to je sve, a price sta si ti, sto ste udarali nase itd. je smijesno, niti sam ortparol MUP-a niti izvor informacija, nece inspketori trcati po ulici i hvatati raju ako vec mislite na mene
dakle molim vas manite se tih prica[/quote]
Ako cemo iskreno murija je mogla spriject i to vrlo lako jedna patrola na ulazu u grad i cekaj slovence, pri ulazku pregled, pretres, biljezke i onda ih locirat direkt do stadiona pa nek tu pod kontrolom murije came, cute, cekajuci.

Ako cemo iskreno murija je mogla spriject i to vrlo lako jedna patrola na ulazu u grad i cekaj slovence, pri ulazku pregled, pretres, biljezke i onda ih locirat direkt do stadiona pa nek tu pod kontrolom murije came, cute, cekajuci.
WHUFC
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, Hrasno15, Lokomotifa, Orvel i 68 gostiju.