Do kada traje znaš li?TeaM87 je napisao/la:Snizenje u Springfieldu 70%, onaj Springfield kod hotela Europa. Pantole, pravo dobre 9KM, majice 14KM, ja sam sebi svega kupio, trebali bi otici.
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
- harebianconero
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Neutralan88
- Kontakt:
do isteka zaliha
jer dobijaju novu kolekciju robe jesen/zima pa da se proda ljetna roba
jer dobijaju novu kolekciju robe jesen/zima pa da se proda ljetna roba
- harebianconero
- Kontakt:
Hvala. 
Moglo bi se šta fino naći gore.
PS. koliko su normalne cijene otprilike, majci. Da ja to izračunam koliko će ispasti sa sniženjem.
Moglo bi se šta fino naći gore.
PS. koliko su normalne cijene otprilike, majci. Da ja to izračunam koliko će ispasti sa sniženjem.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Imate ove dukseve (jakne) dole kad se krene pored Elektrotehnicke skole, prema Buca Potoku (valjda ga to dodje) veliku radnju sa desne strane (Neckerman), i sigurno imaju ovakve jaknice, i addidas, cijena je ja mislim 90 KM, a mozda cak i nize. Polo majice, laccoste, fredd perry, tommy h. su sve po 30 KM, ako nisu original, onda su kopije koje bas gore, ja sam uzeo i odlicno se drzi, dodje i ona etiketa iznutra sa dugmetom, pa eto ko zeli, nek izvoli.Bosniacum Lilium je napisao/la:jedino preko netanime_tm87 je napisao/la:
Gdje zbaviti ovu plavu ili neke druge boje i cijena? Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Za springfield ne znam koliko traje snizenje, vjerovatno sto neko rece do isteka zaliha
, a sto s etice ovih toplijih/zimskih stvari imaju samo neke tanke suskave jakne, oko 20 KM
FKŽ !
- IlPrincipe
- Kontakt:
- brate jesu dobre ove patike, volim strašno ovaj stil ... Adidas Busenitz, znal neko koja im je cijena otprilike ?

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Iste ovakve u Borovu oko 105 KM
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- IlPrincipe
- Kontakt:
kod nas u Ze ?Emir ZENICA je napisao/la:Iste ovakve u Borovu oko 105 KM
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma jok,u BusovaciIlPrincipe je napisao/la: kod nas u Ze ?
Volim te Celik ! ! !
E majku mu, ja ove Busenitz plave sa bijelim jos u Tuzli nisam vidio, ako neko zna gdje ima neka pise 
imas u Juventikavaz_ je napisao/la:E majku mu, ja ove Busenitz plave sa bijelim jos u Tuzli nisam vidio, ako neko zna gdje ima neka pise
Hvala druze, sutra odma odo da vidim 
Zna li neko za Sarajevo?
Uvijek zaboravim pogledati u Astri da li imaju te tene,valjda cu se jednom sjetiti.
A ima li jos neko mjesto pored Astre da neko zna?
Uvijek zaboravim pogledati u Astri da li imaju te tene,valjda cu se jednom sjetiti.
A ima li jos neko mjesto pored Astre da neko zna?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
no-shit-sherlock
moram si nabaviti takve patike, predobre su, a volim takav stil, oduvjek ganjam takve, auuuu
moram si nabaviti takve patike, predobre su, a volim takav stil, oduvjek ganjam takve, auuuu
Zanimaju li nekoga orginal Benetton karirane bermude (crveno-bijele). Plaćene u Zagrebu 250 kn (62.5 KM), bile na sniženju, prije toga koštale 420 kn tj. 105 KM. Dao bi ih za 40 KM jer su mi male... etiketa je na njima i samo su oprobane, nove novcate. 
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Slicna sinoc kupljena, vec imam nekih 6-7 polo majici... definitivno najdrazi odjevni predmet...
Ajmo ista meta, Adidas Busenitz ove plave jos nisam nasao, po Tuzli sam obisao sve prodavnice koje su mi pale na pamet i nisam ih nasao
Ima li neko provjereno u Tuzli da ih je vidio ?
Ako nista moze mi neko iz Sarajeva tacno napisati gdje imaju u Sarajevu ?
Ima li neko provjereno u Tuzli da ih je vidio ?
Ako nista moze mi neko iz Sarajeva tacno napisati gdje imaju u Sarajevu ?
Adidas Busenitz tene, isto pitanjekavaz_ je napisao/la: Ako nista moze mi neko iz Sarajeva tacno napisati gdje imaju u Sarajevu ?
Sve nas isto zanima,ali izgleda da cemo tesko dobiti odgovor.
Neki lik je nasao,ali kad ga pitam gdje,on nece da odgovori..
Neki lik je nasao,ali kad ga pitam gdje,on nece da odgovori..
je l' još ovo ranije spominjano sniženje u Springfieldu traje ? 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, kraljttbvb, rio_Ferdy88 i 9 gostiju.