NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
po obicaju mi simpatizeri uvijek ostajemo bez ikakvih informacija kad nam klub ode na pripreme.zali boze one stranice kad nizasta ne ssluzi.ovim putem pozivam urednika nase stranice neka kontaktira trenera neka nas upozna sa tokom priprema kad ce utakmice i tako to 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zvijezda prijateljske na pripremama igra sutra (srijeda), dan nakon toga (četvrtak), te u subotu, a onda slijedi povrtak kući.
Imena protivnika ne znam, uglavnom znate gdje ćete saznati rezultate i strijelce tih utakmica
Imena protivnika ne znam, uglavnom znate gdje ćete saznati rezultate i strijelce tih utakmica
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
čovjek je ovih dana zauzet...astra1922 je napisao/la:po obicaju mi simpatizeri uvijek ostajemo bez ikakvih informacija kad nam klub ode na pripreme.zali boze one stranice kad nizasta ne ssluzi.ovim putem pozivam urednika nase stranice neka kontaktira trenera neka nas upozna sa tokom priprema kad ce utakmice i tako to
ma ako treba poslat cu mu ja dvije marke kredita

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nije problem u tome... privatni razlozi....astra1922 je napisao/la:ma ako treba poslat cu mu ja dvije marke kredita![]()
bas si urednik i internet stranice zvijezde
a kako znam nisi 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hahahhahaha a sta mi fali da budemastra1922 je napisao/la:bas si urednik i internet stranice zvijezde![]()
a kako znam nisi
ne fali bogami emire nista,vise bi volio da si ti sigurno bi ti to dosta kvalitetnije radio i davao bi nam vise informacija..
mene ovako cudi jedna stvar.imamo dosta stabilan klub sve ide nabolje imamo eto i tu internet stranicu al gotov pa dzabe.nemogu da vjerujem da se nemoze malo bolje uredivati pa neka bar rade neke mini intervjue sa igracima,neka postavljaju neke ankete .slike ma svasta bi se moglo raditi al eto izgleda nema se zelje za tako nesto
mene ovako cudi jedna stvar.imamo dosta stabilan klub sve ide nabolje imamo eto i tu internet stranicu al gotov pa dzabe.nemogu da vjerujem da se nemoze malo bolje uredivati pa neka bar rade neke mini intervjue sa igracima,neka postavljaju neke ankete .slike ma svasta bi se moglo raditi al eto izgleda nema se zelje za tako nesto
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
heheh hvala sto tako mislis... necu da ispadne da nekog branim, mozda jednostavno postoje opravdani razlozi tome...
Ali dok strenica ne bude malo azurnija pratite nas na https://www.facebook.com/nkz1922" onclick="window.open(this.href);return false; fb stranicu - stvarno se trudim i trudimo da budemo sto je moguće više azurniji... (ovo prilikom pozivam vas ako imate neki sugestija povodom rada fb stranice Zvijezde da se obratite
)

sliku omogućio Edin M.
Ali dok strenica ne bude malo azurnija pratite nas na https://www.facebook.com/nkz1922" onclick="window.open(this.href);return false; fb stranicu - stvarno se trudim i trudimo da budemo sto je moguće više azurniji... (ovo prilikom pozivam vas ako imate neki sugestija povodom rada fb stranice Zvijezde da se obratite

sliku omogućio Edin M.
sta je ovo svi se ušutili... danse se valjda igra neka tekma ....
srđan savić je potpisao ugovr na 3 godine
neka su i nasi poceli s igracima potpisivat na vise god vrijeme je bilo...izgleda forumasi na godisnjememir_dj je napisao/la:sta je ovo svi se ušutili... danse se valjda igra neka tekma ....
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Ekipa je se dovoljno pojačala,osvježila.Čekamo rezultate prvih tekmi ne sa tako atraktivnim protivnicima.
bude se forumaši.... vidim na igrača na fb ili su na treningu ili igraju tekmu...bondich je napisao/la:neka su i nasi poceli s igracima potpisivat na vise god vrijeme je bilo...izgleda forumasi na godisnjememir_dj je napisao/la:sta je ovo svi se ušutili... danse se valjda igra neka tekma ....
Bitno je da su se depresivci ostavili foruma sad kada su vidili da u klubu stvari izgledaju savrseno.....
I citirao bi ovog "zvjezdasa", brate postujem te al ovo sto si napisao na forumu Gradine: "U Gradačcu ćete od svih koji dođu na utakmicu imati podršku..... trebao si se oslanjat na svoje ime (razumijem rodbinske veze).... al ja neke stvari nikad necu zaboravit i nikad necu podrzavat Gradinu, zbog stvari iz proslosti jos od vremena "Čokadije" i prve federalne...a vjerujem da ima jos forumasa koji se slazu sa mnom.
I citirao bi ovog "zvjezdasa", brate postujem te al ovo sto si napisao na forumu Gradine: "U Gradačcu ćete od svih koji dođu na utakmicu imati podršku..... trebao si se oslanjat na svoje ime (razumijem rodbinske veze).... al ja neke stvari nikad necu zaboravit i nikad necu podrzavat Gradinu, zbog stvari iz proslosti jos od vremena "Čokadije" i prve federalne...a vjerujem da ima jos forumasa koji se slazu sa mnom.
http://www.hotelkrivaja.com/en/turism/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo malo hotela gdje su nasi smjesteni

evo malo hotela gdje su nasi smjesteni
- edo_malesak
fino bgm. i meni bi vala prijalo ovako nesto
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Izgleda da Zvijezda hoće da pravi novi stadion i trenutno se traži lokacija (negdje iza sadašnjeg Binga). Kažu da je došlo nekih para za to, treba da bude savremenog oblika. Ovaj "stari" bi služio kao trening centar. Jel neko još čuo za ovo ili je to neka "bomba"?
Dragon Town
Svasta...zmaj_Bosne je napisao/la:Izgleda da Zvijezda hoće da pravi novi stadion i trenutno se traži lokacija (negdje iza sadašnjeg Binga). Kažu da je došlo nekih para za to, treba da bude savremenog oblika. Ovaj "stari" bi služio kao trening centar. Jel neko još čuo za ovo ili je to neka "bomba"?
zmaj_Bosne je napisao/la:Izgleda da Zvijezda hoće da pravi novi stadion i trenutno se traži lokacija (negdje iza sadašnjeg Binga). Kažu da je došlo nekih para za to, treba da bude savremenog oblika. Ovaj "stari" bi služio kao trening centar. Jel neko još čuo za ovo ili je to neka "bomba"?
gradiće se fudbalska akademija, tj. zvijezdin trening centar a ne stadion, ali na dugom je štapu to
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
pa kaže tip da imaju maketu i da izgleda kao stadionseven je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:Izgleda da Zvijezda hoće da pravi novi stadion i trenutno se traži lokacija (negdje iza sadašnjeg Binga). Kažu da je došlo nekih para za to, treba da bude savremenog oblika. Ovaj "stari" bi služio kao trening centar. Jel neko još čuo za ovo ili je to neka "bomba"?
gradiće se fudbalska akademija, tj. zvijezdin trening centar a ne stadion, ali na dugom je štapu to
Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.