NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 24 jul 2012, 19:43

po obicaju mi simpatizeri uvijek ostajemo bez ikakvih informacija kad nam klub ode na pripreme.zali boze one stranice kad nizasta ne ssluzi.ovim putem pozivam urednika nase stranice neka kontaktira trenera neka nas upozna sa tokom priprema kad ce utakmice i tako to ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 jul 2012, 19:46

Zvijezda prijateljske na pripremama igra sutra (srijeda), dan nakon toga (četvrtak), te u subotu, a onda slijedi povrtak kući.

Imena protivnika ne znam, uglavnom znate gdje ćete saznati rezultate i strijelce tih utakmica ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 24 jul 2012, 19:56

astra1922 je napisao/la:po obicaju mi simpatizeri uvijek ostajemo bez ikakvih informacija kad nam klub ode na pripreme.zali boze one stranice kad nizasta ne ssluzi.ovim putem pozivam urednika nase stranice neka kontaktira trenera neka nas upozna sa tokom priprema kad ce utakmice i tako to ;)
čovjek je ovih dana zauzet... :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jul 2012, 20:00

ma ako treba poslat cu mu ja dvije marke kredita :D :lol:

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 24 jul 2012, 20:02

astra1922 je napisao/la:ma ako treba poslat cu mu ja dvije marke kredita :D :lol:
nije problem u tome... privatni razlozi....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jul 2012, 20:04

bas si urednik i internet stranice zvijezde :?: :) a kako znam nisi :)

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 24 jul 2012, 20:15

astra1922 je napisao/la:bas si urednik i internet stranice zvijezde :?: :) a kako znam nisi :)
hahahhahaha a sta mi fali da budem :D :D :D nisam, ipak je to dosta ozbiljni posao... poznajem urednika pa znam neke stvari... tako da ima informaciju iz prve ruke...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jul 2012, 20:20

ne fali bogami emire nista,vise bi volio da si ti sigurno bi ti to dosta kvalitetnije radio i davao bi nam vise informacija..
mene ovako cudi jedna stvar.imamo dosta stabilan klub sve ide nabolje imamo eto i tu internet stranicu al gotov pa dzabe.nemogu da vjerujem da se nemoze malo bolje uredivati pa neka bar rade neke mini intervjue sa igracima,neka postavljaju neke ankete .slike ma svasta bi se moglo raditi al eto izgleda nema se zelje za tako nesto :roll:

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 24 jul 2012, 20:34

heheh hvala sto tako mislis... necu da ispadne da nekog branim, mozda jednostavno postoje opravdani razlozi tome...

Ali dok strenica ne bude malo azurnija pratite nas na https://www.facebook.com/nkz1922" onclick="window.open(this.href);return false; fb stranicu - stvarno se trudim i trudimo da budemo sto je moguće više azurniji... (ovo prilikom pozivam vas ako imate neki sugestija povodom rada fb stranice Zvijezde da se obratite :D :D :D )

slika
sliku omogućio Edin M.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 25 jul 2012, 13:08

sta je ovo svi se ušutili... danse se valjda igra neka tekma ....
srđan savić je potpisao ugovr na 3 godine :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 25 jul 2012, 13:14

emir_dj je napisao/la:sta je ovo svi se ušutili... danse se valjda igra neka tekma ....
neka su i nasi poceli s igracima potpisivat na vise god vrijeme je bilo...izgleda forumasi na godisnjem :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 jul 2012, 13:49

Ekipa je se dovoljno pojačala,osvježila.Čekamo rezultate prvih tekmi ne sa tako atraktivnim protivnicima.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 25 jul 2012, 13:52

bondich je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:sta je ovo svi se ušutili... danse se valjda igra neka tekma ....
neka su i nasi poceli s igracima potpisivat na vise god vrijeme je bilo...izgleda forumasi na godisnjem :)
bude se forumaši.... vidim na igrača na fb ili su na treningu ili igraju tekmu... :?: :?: :!: :!:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 25 jul 2012, 14:57

Bitno je da su se depresivci ostavili foruma sad kada su vidili da u klubu stvari izgledaju savrseno.....

I citirao bi ovog "zvjezdasa", brate postujem te al ovo sto si napisao na forumu Gradine: "U Gradačcu ćete od svih koji dođu na utakmicu imati podršku..... trebao si se oslanjat na svoje ime (razumijem rodbinske veze).... al ja neke stvari nikad necu zaboravit i nikad necu podrzavat Gradinu, zbog stvari iz proslosti jos od vremena "Čokadije" i prve federalne...a vjerujem da ima jos forumasa koji se slazu sa mnom.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 25 jul 2012, 16:08

http://www.hotelkrivaja.com/en/turism/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo malo hotela gdje su nasi smjesteni :D :D :D

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 25 jul 2012, 16:10

emir_dj je napisao/la:http://www.hotelkrivaja.com/en/turism/

evo malo hotela gdje su nasi smjesteni :D :D :D
fino bgm. i meni bi vala prijalo ovako nesto
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 jul 2012, 16:20

Izgleda da Zvijezda hoće da pravi novi stadion i trenutno se traži lokacija (negdje iza sadašnjeg Binga). Kažu da je došlo nekih para za to, treba da bude savremenog oblika. Ovaj "stari" bi služio kao trening centar. Jel neko još čuo za ovo ili je to neka "bomba"?
Dragon Town

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 25 jul 2012, 16:24

zmaj_Bosne je napisao/la:Izgleda da Zvijezda hoće da pravi novi stadion i trenutno se traži lokacija (negdje iza sadašnjeg Binga). Kažu da je došlo nekih para za to, treba da bude savremenog oblika. Ovaj "stari" bi služio kao trening centar. Jel neko još čuo za ovo ili je to neka "bomba"?
Svasta... :roll: :roll:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 jul 2012, 16:25

zmaj_Bosne je napisao/la:Izgleda da Zvijezda hoće da pravi novi stadion i trenutno se traži lokacija (negdje iza sadašnjeg Binga). Kažu da je došlo nekih para za to, treba da bude savremenog oblika. Ovaj "stari" bi služio kao trening centar. Jel neko još čuo za ovo ili je to neka "bomba"?

gradiće se fudbalska akademija, tj. zvijezdin trening centar a ne stadion, ali na dugom je štapu to

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 jul 2012, 16:27

seven je napisao/la:

gradiće se fudbalska akademija, tj. zvijezdin trening centar a ne stadion, ali na dugom je štapu to
pa kaže tip da imaju maketu i da izgleda kao stadion :D
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []