Stoji jer je ispred aerodromskog kompleksa, znas valjda razlikovati uniforme i grbove pobogu, ovi mediji ce napraviti vece sr.. od svihpowerplay je napisao/la:Upffff, da i inače granična policija stoji na glavnoj ulici ispred aerodroma :ugeek:ZlatnaDolina je napisao/la:Što ne mogu ovog medijskog sr.. i napuhivanja stvari, lafo igraci Levskog docekani sa dugim cijevima a ono Granicna policija koja uvijek ima duge cijevi bez obzira ko dolazio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ZlatnaDolina
Re: FK Sarajevo
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/evrops ... /120725120" onclick="window.open(this.href);return false;powerplay je napisao/la:MireRN, šta si ti , neki vođa, ko si ba ti da tjeraš ljude da ne dolaze?
- molotovljev
Kao što sam i rekao, Udruženje je tu za ovakve nesporazume, tako da sad svi znaju na čemu su.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ko je to , prvi put cujem ?Devil je napisao/la:Jel' stvarno Mijke potpisao za vas ?
Stoper,Nemanja Mijuskovic,20 godina,ja ga znam iz OFK Beograda,otisao kasnije po prijateljskoj vezi u Dynamo iz Moskve a ovi ga poslali u Amkar.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko je to , prvi put cujem ?Devil je napisao/la:Jel' stvarno Mijke potpisao za vas ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
i kakav je, može li nam biti od pomoći?Devil je napisao/la:Stoper,Nemanja Mijuskovic,20 godina,ja ga znam iz OFK Beograda,otisao kasnije po prijateljskoj vezi u Dynamo iz Moskve a ovi ga poslali u Amkar.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko je to , prvi put cujem ?Devil je napisao/la:Jel' stvarno Mijke potpisao za vas ?
Ne znam u kakvom je stanju sada.Nisam ga odavno gledao.Pre je nagovestavao mnogo,reprezentativac u mladjim kategorijama Crne Gore,npr.ako bi ga poredio iz tog vremena sa Tatomirovicem ili Zlatkovicem bolji je od njih na svojoj poziciji,ali kazem sve zavisi od toga koliko je napredovao/nazadovao u poslednjem periodu.
Paša stoji granićna kad dolazi bilo koja rekipa i repka kad je bila naša bili su na ulici sa dugim cjevima -Opet molim ne nasjedajte na provokaciju imamo šansu da ih izbacimo oni pumpaju oni traže excese ne nasjedajte molim vaspowerplay je napisao/la:Upffff, da i inače granična policija stoji na glavnoj ulici ispred aerodroma :ugeek:ZlatnaDolina je napisao/la:Što ne mogu ovog medijskog sr.. i napuhivanja stvari, lafo igraci Levskog docekani sa dugim cijevima a ono Granicna policija koja uvijek ima duge cijevi bez obzira ko dolazio
Sarajevo ljubavi moja!
Ja jutros oko11 bio bilo je nešto oko 50-ak krata na stolu e sad da li je bilo ispod ne znamformance je napisao/la:High je napisao/la:Čujem planule karte u Bezistanu, ali ne brinem se nešto za sebe.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
vidim da je u njihovoj drugoj ekipi ali opet to je Rusija, jako liga, hajde valjda bude od koristi ako dođe, mlad jeDevil je napisao/la:Ne znam u kakvom je stanju sada.Nisam ga odavno gledao.Pre je nagovestavao mnogo,reprezentativac u mladjim kategorijama Crne Gore,npr.ako bi ga poredio iz tog vremena sa Tatomirovicem ili Zlatkovicem bolji je od njih na svojoj poziciji,ali kazem sve zavisi od toga koliko je napredovao/nazadovao u poslednjem periodu.
@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj.VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...

Zato i pitam je li istina,jer ni na netu nema nista o tome.
Aha, aha.Devil je napisao/la:Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj.VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...![]()
Još jedan stoper nam je svakako i falio.
Ma n ečudi me da nema po netu, sjetićeš se da ni jedno ime koje je pojačalo Sarajevo ovo ljeto nije se potucalo po portalima. Tek po potpisu pušteno je u javnost.
glupost za hrabre je sebičan lijek
sretno komsije..nasa podrska nece izostati..svi na istok 

Devile, pa moguce da je i Slavija i Zeljeznicar, ne mora znaciti da ide kod nas.Devil je napisao/la:Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj.VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...![]()
Dobro si. Izvinjavam se komsijama sa Otokeanonimni je napisao/la:a Olimpik ?

Ma rekao mi je kasnije Sarajevo,to se on sprda sa mnom,jer me inace zove Bosanac.Vamos je napisao/la:Devile, pa moguce da je i Slavija i Zeljeznicar, ne mora znaciti da ide kod nas.Devil je napisao/la:Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj.VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...![]()