Ja jutros oko11 bio bilo je nešto oko 50-ak krata na stolu e sad da li je bilo ispod ne znamformance je napisao/la:High je napisao/la:Čujem planule karte u Bezistanu, ali ne brinem se nešto za sebe.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
-
travnicanin
- Kontakt:
vidim da je u njihovoj drugoj ekipi ali opet to je Rusija, jako liga, hajde valjda bude od koristi ako dođe, mlad jeDevil je napisao/la:Ne znam u kakvom je stanju sada.Nisam ga odavno gledao.Pre je nagovestavao mnogo,reprezentativac u mladjim kategorijama Crne Gore,npr.ako bi ga poredio iz tog vremena sa Tatomirovicem ili Zlatkovicem bolji je od njih na svojoj poziciji,ali kazem sve zavisi od toga koliko je napredovao/nazadovao u poslednjem periodu.
@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj.VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...
Zato i pitam je li istina,jer ni na netu nema nista o tome.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Aha, aha.Devil je napisao/la:Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj.VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...![]()
Još jedan stoper nam je svakako i falio.
Ma n ečudi me da nema po netu, sjetićeš se da ni jedno ime koje je pojačalo Sarajevo ovo ljeto nije se potucalo po portalima. Tek po potpisu pušteno je u javnost.
glupost za hrabre je sebičan lijek
sretno komsije..nasa podrska nece izostati..svi na istok 
Devile, pa moguce da je i Slavija i Zeljeznicar, ne mora znaciti da ide kod nas.Devil je napisao/la:Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj.VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...![]()
Dobro si. Izvinjavam se komsijama sa Otokeanonimni je napisao/la:a Olimpik ?
Ma rekao mi je kasnije Sarajevo,to se on sprda sa mnom,jer me inace zove Bosanac.Vamos je napisao/la:Devile, pa moguce da je i Slavija i Zeljeznicar, ne mora znaciti da ide kod nas.Devil je napisao/la:Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj.VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ok, skontao sam da te zezao i sve to
... al' racunam da je mozda lik mislio na grad Sarajevo, i ovu regiju (I. Sarajevo )..a tu su 4 kluba
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Vjerovatno dolazim sutra na tekmu (nisam iz SA) pa me interesuje kakvo je stanje sa kartama? Hoće li biti sutra, gdje, kako? 
Evo vidis kakvo je stanje.NK/RK Krivaja je napisao/la:Vjerovatno dolazim sutra na tekmu (nisam iz SA) pa me interesuje kakvo je stanje sa kartama? Hoće li biti sutra, gdje, kako?
A po UEFA pravilima neki kontigent karata se mora prodavati i sutra, tj. na dan odigravanja susreta. Moja preporuka je da dodjete u Sarajevo sto ranije mozete, jer nesto ne vjerujem da ce biti jos karata 1-2 sata pred utakmicu. Veliko je interesovanje.
Imas kupiti karte(barem za sada) u prostorijama kluba (kod McD, prolaz), ispred trznice,u fan shopu br.2 (dugi bezistan), u prostoriji Centrotransa (kod katedrale) i za sjever u kaficu Kasaba(na carsiji ,ali mislim da do sutra nece vise biti sjevera)
koliko je pusteno ulaznica u prodaju??
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
U Bezistanu je nestalo.Vamos je napisao/la:Evo vidis kakvo je stanje.NK/RK Krivaja je napisao/la:Vjerovatno dolazim sutra na tekmu (nisam iz SA) pa me interesuje kakvo je stanje sa kartama? Hoće li biti sutra, gdje, kako?. Samo se o kartama i prica.
A po UEFA pravilima neki kontigent karata se mora prodavati i sutra, tj. na dan odigravanja susreta. Moja preporuka je da dodjete u Sarajevo sto ranije mozete, jer nesto ne vjerujem da ce biti jos karata 1-2 sata pred utakmicu. Veliko je interesovanje.
Imas kupiti karte(barem za sada) u prostorijama kluba (kod McD, prolaz), ispred trznice,u fan shopu br.2 (dugi bezistan), u prostoriji Centrotransa (kod katedrale) i za sjever u kaficu Kasaba(na carsiji ,ali mislim da do sutra nece vise biti sjevera)
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kada je za Zelju poslije onakvog debakla bilo ogromno interesovanje, i kisa rokala, i opet se skupilo 8-9000, mislim da sutra pred utakmicu Sarajeva 100% nece biti karata koje ima puno aktivniji rezultat od Zelje, zato ko misli na utakmicu mora to zavrsiti dosta ranije.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Da se moze otovoriti cijeli stadion i bez otoga sto su ovi izjavljivali noz zica i sl na ovu utakmicu bi doslo preko 15000
11.000stolica je napisao/la:koliko je pusteno ulaznica u prodaju??
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jel moguce da bude vise od 11.000 hiljada ljudi na tekmi..s obzirom da je pusteno bas 11.000 karata? i da li je moguce naknadno stampanje (po potrebi/interesovanju) ?
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, James1987, ObjektivnaSApublika, SamoTi4000 i 38 gostiju.