Everton F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 12 jul 2012, 14:40

Danas su predstavljeni novi domači dresovi, a kako to izgleda.
http://evertondirect.evertonfc.com/stor ... quality=95" onclick="window.open(this.href);return false;
Lično,meni su "onako" ni manje ni više...oni gostujuči,crni,su mi "struja".Ovi su mi nekako kao Italijanska repka 90-tih sa bjelim rukavima kao kod kelnerice :roll: :lol: .
Ali, ništa zato-u njima če igrati heroji Goodisona i u tim če dresovima filati od-do sviju (ali SVE i SVIJU-do Evrope ;) :D ) a tek šta če u onima gostujučim raditi :lol: ;) .
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 12 jul 2012, 14:55

Mogla se bijela boja ostaviti samo oko vrata a sve ostalo plavo. To bi prejako bilo.
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 15 jul 2012, 16:17

Pobjeda nad Morecambe, 1:4. Strijelci F. Junior, Vellios, Rodwell i Anichebe.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 jul 2012, 22:43

Meni se plavo-bijeli svidza pravo.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 16 jul 2012, 20:16

Steve Pienaar se očekuje na Goodisonu !
Moyes i uprava rade sve da dovedu Peanutsa na Goodison Park još ovih dana.Pregovori su se intenzivirali,Stevie je za, A.Villa-Boas i Uprava Spursa su za-sad samo da "utanače" odštetu, a koja može biti nekih 6 miliona funti( :? ,hmm, ako znamo da je otišao za 3, a nije se baš kod njih ni naigrao, tj. nisu na njega nešto računali -pa zašto sad tolika odšteta??-hmm, da nema nešto sa nadimkom Spursa !? ;) :lol: )
Uglavnom, sa Pienaarom u sastavu +mladim snagama (Rodwell, Junior,Vellios...) čini mi se da i FA Cup i Europa su izgledni! Živi bili pa vidjeli ;) :D !!
Uglavnom, nije loše, nije loše!
I naravno Cittadella, PLAVO-BIJELI DRES MI JE SUPER ALI ONI BIJELI "ZAVRŠETCI" RUKAVA :shock: :shock: -KVARI DOJAM,ZAR NE!?Ali nije to ništa kad vidim dres od "onih s druge strane Stanly Park-a" :lol: :lol: :lol: :twisted: .Circus is in the Town!! (mislim , jel to za iskerno-čovjek nemože vjerovati koliko je to dnoo!)
COYB

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 jul 2012, 00:08

obi-punk-kenobi je napisao/la:Steve Pienaar se očekuje na Goodisonu !
Moyes i uprava rade sve da dovedu Peanutsa na Goodison Park još ovih dana.Pregovori su se intenzivirali,Stevie je za, A.Villa-Boas i Uprava Spursa su za-sad samo da "utanače" odštetu, a koja može biti nekih 6 miliona funti( :? ,hmm, ako znamo da je otišao za 3, a nije se baš kod njih ni naigrao, tj. nisu na njega nešto računali -pa zašto sad tolika odšteta??-hmm, da nema nešto sa nadimkom Spursa !? ;) :lol: )
Uglavnom, sa Pienaarom u sastavu +mladim snagama (Rodwell, Junior,Vellios...) čini mi se da i FA Cup i Europa su izgledni! Živi bili pa vidjeli ;) :D !!
Uglavnom, nije loše, nije loše!
I naravno Cittadella, PLAVO-BIJELI DRES MI JE SUPER ALI ONI BIJELI "ZAVRŠETCI" RUKAVA :shock: :shock: -KVARI DOJAM,ZAR NE!?Ali nije to ništa kad vidim dres od "onih s druge strane Stanly Park-a" :lol: :lol: :lol: :twisted: .Circus is in the Town!! (mislim , jel to za iskerno-čovjek nemože vjerovati koliko je to dnoo!)
COYB
Pienar ako dodze bit ce to dobro pravo dobro. Sto se dresa tice iskreno da ti kazem meni se jako svidza ne obazirem se previse na rukave.
Who is your čampion??

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 jul 2012, 21:04

http://www.turkish-football.com/news_read.php?id=3238" onclick="window.open(this.href);return false;
Who is your čampion??

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 24 jul 2012, 01:00

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 24 jul 2012, 16:32

Krenulo je iznenada-kako to uvijek biva kad je prelzni rok u pitanju u Evertonu.
Da če Tim Cahille otiči iz EFC-a nije bila tajna, ali se je nadalo u odlazak u neki saudiski ili kineski bogati klub (pričalo se je o ošteti od 10 miliona funti) što bi dalo izvanrednu financisku inekciju, no sad je otišao u NewYork RedBulls za 1milion funti (iako ima ugovor do 2014 izašli su mu u susret i nisu mu stojali na putu za ovaj transfer,jer ipak je to prava legenda Evertona sa 278 nastupa i 68 golova za Plave od svog prelaska iz redova Millwalla 2004 za 1,5miliona funti). Zato, veliko hvala Timmy i idalje boksaj korner zastavice i po Americi. ;)
Naravno tu je i kraj sage o prelasku Josepha Yoboa u redove turskoga Fenera u kojem je proveo zadnje dvije godine na posudbi.Krajem sedmnice je došlo do zaključenja pregovora i Yobo je sad Fenerov igrač za 2 miliona funti. Sa novcem od ove dvije prodaje, zeli se zatvoriti financisk konstrukcija za dovođenjem Pienaara na Goodison,što bi se moglo dogoditi do kraja sedmice.
U zraku vise još dvije prodaje (za koje nebih volio da se dogode i postoje velike šanse da se neče niti dogoditi, ali... :? :evil: kad se priča o tome,onda je po onoj "gdje ima dima ima i vatre") A to u taj več "legendarni" prelazak Bainseya u redove MUFC-a , koji još nisu poslali ni upit, samo govorkanja kako bi SAF voilio vidjeti Bainse u njihovim redovima, i to je to. Tako je na tragu nešto i za Johnnya Heitingu-ima određeni in teres nekih večih evropskih klubova za njega ,a li ništa konkretno nit sa imenom. Več pomalo umara sve to :oops: :roll:
Pored več skoro sigurnog dolaska Steven Pienaara u redove Evertona, govorka se i o Blackpoolovom krilnome Matt Phillipsu, na koga su bacili oko.
Saga o prelascima se nastavlja-još četiri sedmice do početka EPL-a i meča sa Manchester Unitedom na Goodisonu ,20.augusta.
Do tad ;) :D
COYB

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 jul 2012, 20:00

slika

:lol:

MustafaP
Kontakt:

Post Postao/la MustafaP » 25 jul 2012, 21:45

Bio i ostao klub s dušom. Nadam se da će iduće godine biti ispred Liverpoola.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 31 jul 2012, 14:52

slika

SRETNO MAJSTORE !
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 avg 2012, 14:52

Piennar se vratio, toooooooooooooooooooo.

"It took a few weeks but I'm delighted to be back," said a relieved Pienaar.
Hopefully this time around we can win a cup or qualify for Europe. The manager has shown so much belief in me - that's the only way I can pay him back."
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 avg 2012, 15:29

Može Pienaar uvijek. Skoro identična ekipa kao od prošle sezone. Iskusniji, spremniji nadam se. Bit će ovo veoma zanimljiva sezona ispred nas. :)
Who dares, wins !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 06 avg 2012, 04:53

Poraz od Blackpoola 2:0. :|
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 avg 2012, 23:35

Fffffffffffff hajde neka opametit ce se do pocetka sezone :mrgreen:
Who is your čampion??

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 08 avg 2012, 22:12

Sad sam prisustvovao istorijskome momentu....Tony Hibbert je dao GOL!!!!!
When Hibbo Scores We Riot!!!
A ad ode "pojesti" pivo....zapaliti nešto...dati otkaz!! :D :D :lol: :lol: :lol: :twisted:
COYB

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 08 avg 2012, 23:04

Heh,kad te ponese masa emocija i nekako se izgubiš u svemu tome-onda se piše kao i sam u prošlome postu... :lol: :lol: :lol: ali za sve kojima Everton je nepoznanica-večeras je jedan "mit" otišao u arhivu sječanja...Tony Hibbert je dao gol na utakmici koja je njemu u čast i igrali su sa atenskim AEK-om i Hibbo ga je iz slobodnjaka zavukao ispod živog zida i uz stativu....a onda je na Goodisonu krenuo HAOOS...gledaoci su utrčavali u teren ,grlili Hibbota ,igrače i loptu kažu da su ukrali :lol: :lol: :lol: :lol: i sad može banner sa natpisom "When Hibbo scores We Riot!" u arhivu ili možda da sačeka neku premijerligašku tekmu pa da bude i "oficialno" ;)
I još što je važno ...Everton je izgledao odlično na terenu...Jela malo "nezagrijan" ali zato prvo ovogodišnje pojačanje -Steve Neismith je dao hatrick -preljepi golovi, a Penaar je bio "mašina". Moyes je dans izveo cijeli prvi tim i klupu...i od njih me je Gueye veoma ljepo dojmio.
Ima mesa na starom dobrom Evertonu. ;)
COYB
NSNO

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 09 avg 2012, 14:27

[youtube][/youtube]

:lol:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 avg 2012, 18:06

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false; snimak navijaca sa tribine :lol:
Who is your čampion??

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Fuerza, LiverpoolREDS i 10 gostiju.