Koje ludilozeljocity je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false; snimak navijaca sa tribine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Koje ludilozeljocity je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false; snimak navijaca sa tribine
Nek mu je srecno, sta drugo da kazem. 20milja moze umanjit razocarenje zbog odlaska i mislim da se ta cifra spominjala vec prosle sezone u nekim kombinacijama, mislim da se radilo o Cityju, Unitedu i Realu.Vidal je napisao/la:Nije IZGLEDA. Gotovo je to. Potvrdili sa Evertonove stranice http://www.evertonfc.com/news/archive/2 ... odwell-bid" onclick="window.open(this.href);return false;
20 milliona funti. Opet je Everton fino zaradio.
Nisi.Marsal je napisao/la:Jesam li ja jedini koji mislim da je ovo odličan posao Evertona?
Prodali su igrači sa ogromnom historijom povreda za 20 miliona funti, a po meni je Barkley ako ne bolji onda barem jednak igrač Rodwellu samo eto što Jack kao ima više iskustva. Ako Moyes od tih 20 miliona funti dobije 10 za transfere on će dovesti 2 kvalitetna igrača kao zamjenu za te pare, a ne jednog. To je uz Crvenka i Wengera daleko najbolji trener u Engleskoj. Stručnjak![]()
Jako dobar posao, čestitam.
Sky Sports News @SkySportsNews
Sky ****: Kevin Mirallas to have medical at Everton in next 48 hours ahead of £6m move from Olympiakos.
Najvjerovatnije ode u Sheffield Wednesday.FCUM je napisao/la:je li barkley na posudbu u olympiakos otisao ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.