FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gracanica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gracanica » 26 jul 2012, 00:49

jel istina ljudi da sutra dolazi i nekoliko navijaca iz Sandzaka tz TORCIDA SANDZAK da podrze Sarajevo..
CHELSEA U SRCU

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 26 jul 2012, 00:50

Ne znam kako moze ovako provocirati bez potrebe, ako si vec doso na temu FK Sarajevo napisi nesto kako treba. ;)

Kad ce vise svanuti..

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 26 jul 2012, 00:54

High je napisao/la:Za ove koji sutra idu na istočnu tribinu prvi put, predlažem da prije utakmice popiju nešto za smirenje. Najgora tribina na planeti Zemlji.
Sta fali istoku,tu je masa pitara koji su sa Sarajevom od samog osnivanja i sad neki je nazivaju najgorom tribinom.Svasta.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jul 2012, 01:17

sad vidjeh na pregledu programa BHT-a da će utakmica biti prenošena i od njih...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

High

Post Postao/la High » 26 jul 2012, 01:25

Konfucije je napisao/la:
High je napisao/la:Za ove koji sutra idu na istočnu tribinu prvi put, predlažem da prije utakmice popiju nešto za smirenje. Najgora tribina na planeti Zemlji.
Sta fali istoku,tu je masa pitara koji su sa Sarajevom od samog osnivanja i sad neki je nazivaju najgorom tribinom.Svasta.
Puno si onda propustio, ako nisi shvatio poentu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2012, 01:29

sekac je napisao/la:
Devil je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:@Devile, odakle tebi info o njegovom potpisu za FKS? Ovamo niko ništa ne zna...
Jutros bio sa prijateljem koji je na kratko igrao sa njim u OFK-a,i beze pricamo kad kaze ode Mijke u tvoj kraj. :mrgreen:
Zato i pitam je li istina,jer ni na netu nema nista o tome.
evo ti info sad sam saznao trenira sa nama već 2-3 dana tako kažu pa sad..................
Znaci istina je. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 jul 2012, 01:31

Složićemo se druže High da ima pojedinaca koji ti zgade utakmicu i sve vezano za nju svojim psovkama, ali da se isto tako možeš nasmijati kao rijetko gdje. Kakvih sam sve provala čuo na toj tribini, to je za memoare. :mrgreen:

Inače, na toj tribini je tako mnogo generacija, puno emocija, neispričanih priča, svega, sva historija našeg kluba nalazi se tu, ona je nešto kao "početak priče" našeg kluba i zato je ne smatram i ne mogu smatrati najgorom, ali razumijem šta hoćeš da kažeš.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 26 jul 2012, 01:33

High je napisao/la:
Konfucije je napisao/la:
Puno si onda propustio, ako nisi shvatio poentu.
Ipak cijenim starije i postujem one koji su cijeli svoj zivot uz moj klub.Na osnovu par likova ne zelim da licitiram istok kao neko zlo jer to nije.Istok je znao aplauzom ispratiti igrace i kad su gubili.Tako da nema tu nadredjenih i podredjenih.Svi smo tu zbog jednog cilja a to je Sarajevo.Sadasnja generacija je godinama bila na sjeveru ali godine ucine svoje tako da...
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 26 jul 2012, 01:35

@Devile o kome se radi smije li se znati? :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 26 jul 2012, 01:35

Naravno, i ja kažem isto. Istok je unikatan što se tih stvari tiče, i to je apsolutno tačno. Ima tu piševa, ali i bolesnih psovki. Drago mi je što ima raje koja razumije o čemu govorim. Kako god, meni ne smetaju ništa posebno, samo se volim sjetiti našeg istoka, zbog nekih situacija. Na sjeveru se često istok spomene, što zbog ovih zajebancija, ali i zbog pretjerivanja sa kletvama i psovkama, to je sve. Živjeli i sretno nam svima večeras.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2012, 01:37

hordeezla je napisao/la:@Devile o kome se radi smije li se znati? :mrgreen:
Nemanja Mijuskovic,prati malo temu svog kluba,danas smo pricali o njemu. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 26 jul 2012, 01:37

Neko spomenu na nasem forumu prijedlog, a posto vec pricate o toj tribini, mozda nebi bilo lose da raja koja bude na istoku ponese neke transp. ili zastave, znam da ima toga dosta po seharama iz proslih godina :mrgreen: , pa da se malo i ograda istoka sredi kako dolikuje ;)

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 26 jul 2012, 01:38

Devil je napisao/la:
hordeezla je napisao/la:@Devile o kome se radi smije li se znati? :mrgreen:
Nemanja Mijuskovic,prati malo temu svog kluba,danas smo pricali o njemu. :mrgreen:
Oprosti nisam u toku :P

High

Post Postao/la High » 26 jul 2012, 01:41

Samo da ne bude ovih luđaka sa zastavama Saudijske Arabije i Turske. :mrgreen:

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 26 jul 2012, 01:43

Ovo sutra mi vise lici na utakmicu reprezentacije nego li Sarajeva :D Ali dobro je da su se svi digli na noge da Sarajevo prodje dalje.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 26 jul 2012, 01:50

High je napisao/la:Samo da ne bude ovih luđaka sa zastavama Saudijske Arabije i Turske. :mrgreen:
Ma jok to ba. To im je fino proglasom receno da ce biti oduzimano i sankcionisano zbog toga. Samo obiljezja F.K S i Hz. (malo Dresdena ali i to minimalnoooo :D :lol: )

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 26 jul 2012, 01:53

Koji maheri ljudi iz FKS :mrgreen: uvaliti trenera medju ekipu hitne pomoći i tako posmatrati cijeli trening :lol: :lol: Sarajevsko šanerski mentalitet, aferim !! :D
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jul 2012, 01:54

Vamos je napisao/la:
Ma jok to ba. To im je fino proglasom receno da ce biti oduzimano i sankcionisano zbog toga. Samo obiljezja F.K S i Hz. (malo Dresdena ali i to minimalnoooo :D :lol: )
Obiljezija FK Sarajevo i Horde Zla.... Dlanove i grla ne štediti od prve do zadnje minute!
Oni koji misle prodavati pamu na Sjeveru neka ne dolaze, zauzimaju mjesto nekom ko će svoj glas ostaviti sa Sjevera za svoje Sarajevo i Horde Zla
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 26 jul 2012, 01:57

ZlatnaDolina je napisao/la:Koji maheri ljudi iz FKS :mrgreen: uvaliti trenera medju ekipu hitne pomoći i tako posmatrati cijeli trening :lol: :lol: Sarajevsko šanerski mentalitet, aferim !! :D
Odkud ti ti... :D . ko je od trenere podvaljen k'o bolnicar :lol:

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 26 jul 2012, 01:58

Dino Selimović je bio vozač autobusa igrača Levskog, ali oni to ne znaju :mrgreen:
slušo koju muziku slušaju

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, KarloIvandic i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []