Nemanja Mijuskovic,prati malo temu svog kluba,danas smo pricali o njemu.hordeezla je napisao/la:@Devile o kome se radi smije li se znati?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemanja Mijuskovic,prati malo temu svog kluba,danas smo pricali o njemu.hordeezla je napisao/la:@Devile o kome se radi smije li se znati?
Oprosti nisam u tokuDevil je napisao/la:Nemanja Mijuskovic,prati malo temu svog kluba,danas smo pricali o njemu.hordeezla je napisao/la:@Devile o kome se radi smije li se znati?
Ma jok to ba. To im je fino proglasom receno da ce biti oduzimano i sankcionisano zbog toga. Samo obiljezja F.K S i Hz. (malo Dresdena ali i to minimalnooooHigh je napisao/la:Samo da ne bude ovih luđaka sa zastavama Saudijske Arabije i Turske.
Obiljezija FK Sarajevo i Horde Zla.... Dlanove i grla ne štediti od prve do zadnje minute!Vamos je napisao/la:
Ma jok to ba. To im je fino proglasom receno da ce biti oduzimano i sankcionisano zbog toga. Samo obiljezja F.K S i Hz. (malo Dresdena ali i to minimalnoooo![]()
)
Odkud ti ti...ZlatnaDolina je napisao/la:Koji maheri ljudi iz FKSuvaliti trenera medju ekipu hitne pomoći i tako posmatrati cijeli trening
![]()
Sarajevsko šanerski mentalitet, aferim !!
Sreo čiča OručaVamos je napisao/la:Odkud ti ti...ZlatnaDolina je napisao/la:Koji maheri ljudi iz FKSuvaliti trenera medju ekipu hitne pomoći i tako posmatrati cijeli trening
![]()
. ko je od trenere podvaljen k'o bolnicar
Da je i Zujo bio pametniji i da se prerusio u medicinsku sestru,prosli bi..................ZlatnaDolina je napisao/la:Sreo čiča OručaVamos je napisao/la:Odkud ti ti...ZlatnaDolina je napisao/la:Koji maheri ljudi iz FKSuvaliti trenera medju ekipu hitne pomoći i tako posmatrati cijeli trening
![]()
. ko je od trenere podvaljen k'o bolnicar
poslali nekoga iz omladinske skole valjda, cijelo vrijeme bio sa ovim iz hitne, i to u onom dijelu gdje bio zatvoren trening
odakle ti to ?likusa je napisao/la:OVI Bugari spavaju u okolnim gradovima Sarajeva![]()
ne znas ti kako je meni, boli, a jos vise to sto cu morati navijati ispred tv.aHzSM je napisao/la:Polahko Krajisnice,icemo u trecem pretkolu kad Sarajevo ako Bog da prodje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:yebemu ameriku i dolare, pa sto jos nisam ostao u sarajevu, zasto hebemu, ovo nikad necu prezaliti, svake godine isao i sad ovaj put zbog gluposti ispastam, sad mi dodje da upalim auto i uputim se za sarajevo da mogu,cccc
cim cujem himnu sarajeva, podivljam, galamim, pjevam po kuci, pjevam navijacke, ne znam sta se desava, moram nesto popit za smirenje
DA TE VOLIM ODUVIJEK SAM ZNAO ZA TEBE I ZIVOT BI JA DAO ZBOG TEBE U PAKLU CU DA GORIM JER TE VISE JA OD SVEGA VOLIM
zasto ne puste zapad hebemu uefu, bar za navijace sarajeva, kako bi to bilo lijepo vidjeti citav stadion popunjen, znam prije kad je sarajevo igralo protiv genka na kosevu, ja sam bio na zapadu, i bio je lijepo popunjen
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BungaBum, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], HariTz, MaroonBjelave, nedimmmm1337, riki46 i 88 gostiju.