Odgledah i snimak sinoc...
Lose dosta lose,skoro pa katastrofalno u odbrani napada.Tesko je reci da li ima u kvalifikacijama za EL ekipe koja losije otvara kontru nego mi.Tesko je reci da li ima u kvalifikacijama za EL ekipe koja toliko mrljavi loptu kao mi.Mnogo negativnih stvari kojih mi imamo mnoge ekipe nemaju.
I sinoc se videlo da sve krece od veznog reda.Da je to uvek bio najbitniji deo tima koji nesta planira da uradi.Kako vezni pokrene ekipu tako ce sve i da se desava.A mi upravo taj vezni red nemamo.Imamo tri picke u veznom redu koji nece u duel da udju.Evandro,Chava i Milivojevic.Boze dragi sacuvaj.Ovaj prvi bolje da je otisao ako ce igrati ovako,to sam rekao i pocetkom prelaznog roka,jer ce taj silni kes koji mu placamo otvoriti neke druge mogucnosti.Ovaj drugi zajedno sa njima dvojicom ne moze igrati jer je to previse tromo.A ovome trecem ne odgovoara ovoliko spor protok lopte koji imamo.Iz svega toga namce se samo jedno logicno resenje za nastavak sezone a to je vezni red Kadu-Evandro-Mijailovic.Ovo je vezni red koji treba Zvezdi,gde imas dva neumorna trkaca na sredini i jednog "filozofa".Mada to Kadu ima u paketu.Ali jok Robiju moraju da igraju tri indijanca koja ce da imaju 1000 pasova u krugu od 2 metra kvadratna.
Samo cekam dan kada ce na treningu poceti da se radi nesta novo,a ne svaki **** put igra seve u krugu,napad gde moras imati 8 dodira pre nego osutas na gol,zatim ponovo seva u krugu na dodira,pa onda akcija gde lopta MORA da ide na krilo...
Zasto na jednom **** treningu konacno ne pocnemo uigravati kontre 3 na 3 i manje,zasto na jednom **** treningu necemo da pocnemo da radimo sa dubinskim loptama kako bi to klinci rekli "trokut loptama" po uzoru na playstation.E to da smo imali sinoc Ventspils bi bio mala maca.I ovako smo im strpali 3 komada ne smem ni da pomislim sta bi bilo onda.Ali ne Robi hoce da kopira **** Barsu gde je lepse se dodavati milion puta na sredini nego probiti smesnu odbranu Naftana.E pa ako hoces da je kopiras onda nateraj igrace i da grizu,da trce 90 minuta,a ne da cekaju da Lazovic asistira,da Kasalica da gol,da protivnik da autogol.
Nas kapiten je posebna prica.Koliko je on odsutan to je strasno.I pored njega Vesovic i Stojkovic nemaju mesta.

Covek sa invaliditetom bi bio bolje resenje tamo i pri tome bi imao vise snage da na stakama istrci vise nego Mikic.

Najlosiji sinoc definitivno. Druga strana je takodje kriticna.Mladenovic je u kurcevoj formi jos od sredine polusezone,ali ni to Robiju ne predstavlja problem.Zasto bi ? Mladenovic je idealno posluzio da se otera Petkovic jer uzima previse kesa a pri tome pravi samo "frku" u svlacionici.Alal vera.
Za sinocnu partiju Krnete i Maksimovica ja nemam sta da im zamerim.Trema je itekako prisutna ali mnogo su na udaru jer imaju tri indijanca ispred sebe i jos dva pored sebe.Koliko samo jace izgledaju kada je Micko u igri.
Napadu nemam takodje sta da zamerim.Lazovic je nas najbolji igrac,Kasalica ga lepo prati,Milunovic ovamo toplo hladno,koliko nam je Borja tamo znacio.

Ali jok i njega je bilo lako oterati jer nam ne treba.
Sve ovo samo ima jedno resenje i samo jednog krivca.Robija.

Dzaba onim majmunima koji dodju 3-4 puta u sezoni na utakmicu i koji skandiraju Uprava napolje,a vidim neki se primili da je to sever bio(

),dzaba im sve jer uprava nije na terenu,uprava nista nije kriva za ovo,kriv je Robi i donekle igraci.Ali prvenstveno Robi jer nista ne radi da promeni ritam igre,da digne igrace,da im na treningu pokaze neku novu zajebanciju,vec sve isto,svaki **** dan ista seva,iste relacije,isto sve.E pa tako ne moze.Mora nesta da se promeni pod hitno,Robi mora da shvati da mi nismo **** Barsa i da ova igra vec dve godine ne prolazi,a sreca nam je sto Omonija bez pola tima dolazi na Marakanu inace bojim se da bi to bila katastrofa,ovako sa ovom igrom nadam se casnom porazu i sto manje bolnijem revansu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))