FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 26 jul 2012, 13:09

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kako se i ocekivalo Srdjan Vasiljevic novi direktor omladinskih selekcija. ;)
Ko je to ocekivao? :)

Sta se zna o njemu, osim da je bio pomocnik selektorima?
Ja sam to znao od nekidan,tek sad vidim da to nisam ovde napisao. :oops: A bio sam uveren da jesam. :roll:
Uglavnom ne znam sta da mislim o ovome resenju,nadao sam se necemu drugom jer ipak za mesto direktora omladinske skole treba neko ko je i administrativno prvenstveno a onda i koliko toliko trenerski sposoban.Npr.ja i dalje smatram da je Dostanic za ovu poziciju savrseno resenje.Covek koji se razume u "papire",a opet koji teoretski zna mnogo o fudbalu sto je potrebno za ovu "foteljasku" funkciju.
Vasiljevica sam imao priliku da slusam na jednom seminaru,nije bas prijatno to njegovo izlaganje.Bio je "mentor" Robiju kada je ovaj tek dosao u Zvezdu,bio pomocnik selektora,bio trener Cukarickog i BSK-a gde ima broj pobeda u minusu. :lol: :roll: Npr.za njegovo vreme provedeno u Cuki secam se pobede protiv Rada te remija protiv Partizana na Banovom Brdu.Mi smo ih tamo dobili 3:0 za vreme njegove "vladavine".U BSK-u nije imao pobede koliko se ja secam,a mi smo ih dobili na Karaburmi 3:1 tada.
Jbg dobio je sada jednu potpuno drugu poziciju videcemo kako ce se snaci,nadam se bar upola kao Dostanic.

A novinari konacno priznali da imaju nadredjene koji im naredjuju ta se pisu izmisljeni tekstovi o Zvezdi. 8-)
Bucko im ponovo objasnio par stvari po tome pitanju.Uskoro ocekujem i otkaze u medijima zbog toga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2012, 19:14

[youtube][/youtube]

Evo da se zavrsi poluvreme Vose i lagano na Markanu. ;)

Pobeda je jedini izbor. 8-)

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 26 jul 2012, 23:43

Obrukao se Naftan
Ulaz besplatan izlaz se plaća

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2012, 23:46

Samo bih želio da pozdravim širu i užu familiju fudbalerima CZ....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 jul 2012, 23:49

SarcofagoVenom je napisao/la:Obrukao ih Naftan
+1
Zvezda prsla k'o Napoleon u ruskim stepama. Ovo ce Omonia da pocisti sa lakocom.
Valja dopisat Partizanu jos jednu titulu, a Robiju cekirati kartu u jednom pravcu.
Cak su i potplacene tribine skandirale protiv uprave. 8-)

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 26 jul 2012, 23:51

Izgleda dobih i nadimak na forumu,al ajde....

Uglavnom Zvezda očajna,sa igračem više strahuju za prolaz na svom stadionu u lepom ambijentu..... Jadna im majka ako taj Jovanović nije kvalitetan,jer im je odbrana očajna. Robi još jednom pokazao da je trenerski prosek Srbije.

Ne bi da me Devil shvati pogrešno (prošla su me pubertetska prepucavanja i provokacije) ;) .
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2012, 23:51

Ne mozes zadrzati Tosica,neces da zadrzis Borju,oteras Perovica,kazes da ti Mihajlovic ne treba,trudis se svim silama da zadrzis Mikica,forsiras Krnetu sada gospodo Lukic i Prosinecki snosite posledice do kraja. :oops:

SRAMOTA da ekipa nema motivaciju da igra,sramota da nemas kapitena da prigovori koju,sramota da jace u duel ulaze devojcice koje su u kadetima nekog fudbalskog kluba,sramota da ne smes protivnika da se uneses u facu. :oops:

Moram jos pogledati snimak da vidim jos jednom sve ispocetka jer sam dosta pratio i desavanja na ostalim terenima,narocito u Sarajevu tako da se nisam potpuno posvetio ovoj utakmici.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 jul 2012, 23:54

Jako los rezultat i opet problemi sa odbranom.Kao sto ovaj kaze "laganica" 8-)
Tesko vam se protiv Kiprana ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 26 jul 2012, 23:58

Sve se nadam da su igraci odiglrali iz 1 u X inace nema opravdanja za ovo veceras :)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 jul 2012, 00:48

Nece ovo biti ovako lose protiv Omonije,ubedjen sam u to.

MrJack
Kontakt:

Post Postao/la MrJack » 27 jul 2012, 00:56

Vešovića odmah u prvu,pokazao je dosta toga za ono malo vremena što je imao.Djeluje mi vrhunski pripremljen.Tjeraj ovog Mikića u 3pm,ne mogu ga više očima gledat.+ za Lazu i Kasalicu iako ovaj prvi može i mora bolje ali i večeras je bio solidan.E da,zaboravio sam Mićka,par puta je odvalio u duelu Bjeloruse.Nisam upućen u kakvom je stanju Jovanović ali nadam se da će biti konkurentan za Omoniju jer koliko god da mislim da od Krnete može biti jak igrač,ne piše nam se dobro trenutno s njim protiv Kiprana.Daleko od toga da je Maksimović pokazao puno više od njega.Ali dobro,na stranu sve,iskreno vjerujem u daleko bolje izdanje u četvrtak.
1945,1927.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 14:37

Odgledah i snimak sinoc...

Lose dosta lose,skoro pa katastrofalno u odbrani napada.Tesko je reci da li ima u kvalifikacijama za EL ekipe koja losije otvara kontru nego mi.Tesko je reci da li ima u kvalifikacijama za EL ekipe koja toliko mrljavi loptu kao mi.Mnogo negativnih stvari kojih mi imamo mnoge ekipe nemaju.

I sinoc se videlo da sve krece od veznog reda.Da je to uvek bio najbitniji deo tima koji nesta planira da uradi.Kako vezni pokrene ekipu tako ce sve i da se desava.A mi upravo taj vezni red nemamo.Imamo tri picke u veznom redu koji nece u duel da udju.Evandro,Chava i Milivojevic.Boze dragi sacuvaj.Ovaj prvi bolje da je otisao ako ce igrati ovako,to sam rekao i pocetkom prelaznog roka,jer ce taj silni kes koji mu placamo otvoriti neke druge mogucnosti.Ovaj drugi zajedno sa njima dvojicom ne moze igrati jer je to previse tromo.A ovome trecem ne odgovoara ovoliko spor protok lopte koji imamo.Iz svega toga namce se samo jedno logicno resenje za nastavak sezone a to je vezni red Kadu-Evandro-Mijailovic.Ovo je vezni red koji treba Zvezdi,gde imas dva neumorna trkaca na sredini i jednog "filozofa".Mada to Kadu ima u paketu.Ali jok Robiju moraju da igraju tri indijanca koja ce da imaju 1000 pasova u krugu od 2 metra kvadratna. :roll: :oops:
Samo cekam dan kada ce na treningu poceti da se radi nesta novo,a ne svaki **** put igra seve u krugu,napad gde moras imati 8 dodira pre nego osutas na gol,zatim ponovo seva u krugu na dodira,pa onda akcija gde lopta MORA da ide na krilo...
Zasto na jednom **** treningu konacno ne pocnemo uigravati kontre 3 na 3 i manje,zasto na jednom **** treningu necemo da pocnemo da radimo sa dubinskim loptama kako bi to klinci rekli "trokut loptama" po uzoru na playstation.E to da smo imali sinoc Ventspils bi bio mala maca.I ovako smo im strpali 3 komada ne smem ni da pomislim sta bi bilo onda.Ali ne Robi hoce da kopira **** Barsu gde je lepse se dodavati milion puta na sredini nego probiti smesnu odbranu Naftana.E pa ako hoces da je kopiras onda nateraj igrace i da grizu,da trce 90 minuta,a ne da cekaju da Lazovic asistira,da Kasalica da gol,da protivnik da autogol. :roll:

Nas kapiten je posebna prica.Koliko je on odsutan to je strasno.I pored njega Vesovic i Stojkovic nemaju mesta. :lol: Covek sa invaliditetom bi bio bolje resenje tamo i pri tome bi imao vise snage da na stakama istrci vise nego Mikic. :roll: Najlosiji sinoc definitivno. Druga strana je takodje kriticna.Mladenovic je u kurcevoj formi jos od sredine polusezone,ali ni to Robiju ne predstavlja problem.Zasto bi ? Mladenovic je idealno posluzio da se otera Petkovic jer uzima previse kesa a pri tome pravi samo "frku" u svlacionici.Alal vera.
Za sinocnu partiju Krnete i Maksimovica ja nemam sta da im zamerim.Trema je itekako prisutna ali mnogo su na udaru jer imaju tri indijanca ispred sebe i jos dva pored sebe.Koliko samo jace izgledaju kada je Micko u igri.

Napadu nemam takodje sta da zamerim.Lazovic je nas najbolji igrac,Kasalica ga lepo prati,Milunovic ovamo toplo hladno,koliko nam je Borja tamo znacio. :o Ali jok i njega je bilo lako oterati jer nam ne treba. :(

Sve ovo samo ima jedno resenje i samo jednog krivca.Robija. ;) Dzaba onim majmunima koji dodju 3-4 puta u sezoni na utakmicu i koji skandiraju Uprava napolje,a vidim neki se primili da je to sever bio( :lol: ),dzaba im sve jer uprava nije na terenu,uprava nista nije kriva za ovo,kriv je Robi i donekle igraci.Ali prvenstveno Robi jer nista ne radi da promeni ritam igre,da digne igrace,da im na treningu pokaze neku novu zajebanciju,vec sve isto,svaki **** dan ista seva,iste relacije,isto sve.E pa tako ne moze.Mora nesta da se promeni pod hitno,Robi mora da shvati da mi nismo **** Barsa i da ova igra vec dve godine ne prolazi,a sreca nam je sto Omonija bez pola tima dolazi na Marakanu inace bojim se da bi to bila katastrofa,ovako sa ovom igrom nadam se casnom porazu i sto manje bolnijem revansu. :(

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jul 2012, 18:27

Kako bolan nemaš šta da zamjeris lazoviću? Pa sam je par lijepi polukontri i kontru sje.bao jer je umislio da je Lione l, a ne Darko.... Počinje sve više da liči na tvog druga Medzika... Ne pamtim kad sam srcanije navijao za vas, ali ste me razočarali
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 19:11

DANTES je napisao/la:Kako bolan nemaš šta da zamjeris lazoviću? Pa sam je par lijepi polukontri i kontru sje.bao jer je umislio da je Lione l, a ne Darko.... Počinje sve više da liči na tvog druga Medzika... Ne pamtim kad sam srcanije navijao za vas, ali ste me razočarali
5 asistencija u dve utakmice.Stvarno sto je malo malo je za igraca takvog kalibra. :roll:
Uvek cu vise da postujem kod igraca kada nesta pokusa sam da izmuva,nego da se u nedogled dodavamo na centru igralista,uvek cu vise da cenim sut koji pogodi poslednji red severa nego dodavanje na centru u nedogled.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 27 jul 2012, 20:53

Devil je napisao/la:
Sve ovo samo ima jedno resenje i samo jednog krivca.Robija. ;) Dzaba onim majmunima koji dodju 3-4 puta u sezoni na utakmicu i koji skandiraju Uprava napolje,a vidim neki se primili da je to sever bio( :lol: ),dzaba im sve jer uprava nije na terenu,uprava nista nije kriva za ovo,kriv je Robi i donekle igraci.Ali prvenstveno Robi jer nista ne radi da promeni ritam igre,da digne igrace,da im na treningu pokaze neku novu zajebanciju,vec sve isto,svaki **** dan ista seva,iste relacije,isto sve.E pa tako ne moze.Mora nesta da se promeni pod hitno,Robi mora da shvati da mi nismo **** Barsa i da ova igra vec dve godine ne prolazi,a sreca nam je sto Omonija bez pola tima dolazi na Marakanu inace bojim se da bi to bila katastrofa,ovako sa ovom igrom nadam se casnom porazu i sto manje bolnijem revansu. :(

Znači složićemo se da je Robi velika greška?! Mislim da ste puno više izgubili teranjem Jankovića,a kasnije Pižona,neko što ćete izgubiti ako Robija zamenite nakon ispadanje iz Evrope (nadam se da će to biti što kasnije,odnosno da ćete Srbiju predstavljati što duže u Evropi),ubeđen sam da možete proći Omoniju.

Što se tzv. ekskurzijaša na tribinama tiče, ne treba im davati pažnju..... Sećam se one naše tekme protiv Shamrocka,digao se neki banderaš koji nikad na tribini bio do tada nije i psuje lik od prve minute,valjda smatra da galamom postaje bitan. :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 jul 2012, 20:56

Nije tjeranje Pizona greska toliko koliko je postavljanje Dostanica kao zamjene a kasnije i njegovo ostavljanje na klupi.

A nevjerovatno mi je sto je na isti nacin na koji se sad tjera Lukic otjeran i Dzajic. Svi znamo kakav period za klub je uslijedio poslije toga a sad se radi potpuno ista stvar, nikad da naucimo iz gresaka.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 21:02

underPFC je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Znači složićemo se da je Robi velika greška?! Mislim da ste puno više izgubili teranjem Jankovića,a kasnije Pižona,neko što ćete izgubiti ako Robija zamenite nakon ispadanje iz Evrope (nadam se da će to biti što kasnije,odnosno da ćete Srbiju predstavljati što duže u Evropi),ubeđen sam da možete proći Omoniju.

Što se tzv. ekskurzijaša na tribinama tiče, ne treba im davati pažnju..... Sećam se one naše tekme protiv Shamrocka,digao se neki banderaš koji nikad na tribini bio do tada nije i psuje lik od prve minute,valjda smatra da galamom postaje bitan. :)
Greska,hmm.Jos uvek je tesko odgonetnuti da li je ili ne.Doneo je samo kup,ligu nije pa sa te strane svakako da je greska,ali opet...
Za njegovo vreme provedeno u Crvenoj Zvezdi moze se naci dosta negativnih stvari,dosta stvari na kojima mu ja zameram od njegovog dolaska,ali isto tako ima i mnogo mnogo pozitivinih stvari,mozda cak i vise nego negativnih.
Ja Robiju zameram samo na jednoj stvari,a to je tvrdoglavost.Kljucna stvar u citavom njegovom "poslovanju",kada bi bio manje tvrdoglav on bi bio odlicno resenje za klupu Zvezde,ovako ima se argumenata i reci da je dobar ali isto tako ima i za reci da je los.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jul 2012, 21:03

Čemu šut iz trka iskosa, kada imaš sjajne opcije za razigravanje? Ali to je velika boljka naših igrača. Ne bi prepoznali priliku za lagan gol da im je nacrtas na čelu... Ja bih samo pohvalio onog klinca Mijailovića je li bi tako!? On je digao igru veze za tri stepenika kad je ušao...
Nego počinjem sve više da cijenim Kadua kao igrača...
@braoylo slažem se za Kratko Ostanica. On nam je dao titulu, već izgubljenu titulu, on i niko drugi... Mada i onaj magarac Kristic nije bio pametan izbor...
Robijev najveći uspjeh je što je dobio sretno par derbija, a to mu je omogućio Frizura tjeranjem Stanoja... I kup....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 jul 2012, 00:23

Ovo što smo vidjeli u dvomeču sa naftanom, da mi je neko prije pričao, rekao bih mu da se šagači sa mnom. Nakon fantastičnog prvog poluvremena u bjelorusiji, naprasno primamo 3 gola u nastavku (tačnije 4). nakon odličnog otvaranja sinoćnje utakmice i vođstva od 2:0 + 4:3 iz prve utakmice, mi sa igračem više u polju se doveli u situaciju da strepimo za prolazak dalje. :roll: uz sve to oni igrali bez nekih bitnih igrača i bez prvog trenera. :roll:

Razlog za ova loša izdanja mogu biti psiha, loša fizička pripremljenost i još pokoji razlog, a krivac je naravno trener. Davno sam ovdje pisao robijevoj tvrdoglavosti. On jednostavno neke stvari ne želi da vidi, nažalost. Glavni problem nam je odbrana i to duže vrijeme, slabo branimo prekide, duge lopte, a sad je tu i neuigranost i neiskustvo. sjetimo se samo proljećnih derbija i propuha pozadi, pogotovo u prvoj tekmi polufinala Kupa gdje su nas vile pošteno pronosale. pretprošle sezone smo Kup izgubili upravo zbog odbrane. sreća pa liga nije jaka inače bi bilo svega. Bez obzira igrao Tošić, Mikić, Ćosić ili bilo ko drugi, mi smo šuplji u odbrani i gotovo. :roll: Sinoć me je zabrinulo i to što su pojedini igrači skroz fizički pali u nastavku. Čava ima kondicije ko neki pedesetogodišnjak.

Najpametnije što je Robi mogao da uradi nakon onoga od sinoć, je da zatvori treninge za javnost, a još bi bolje bilo kad bi uveo silencio stampa do utakmice sa kipranima. Zaboraviti sve, ne pričati o ovome što je bilo i polako se spremati za Omoniju.

DANTES je napisao/la:Čemu šut iz trka iskosa, kada imaš sjajne opcije za razigravanje? Ali to je velika boljka naših igrača. Ne bi prepoznali priliku za lagan gol da im je nacrtas na čelu... Ja bih samo pohvalio onog klinca Mijailovića je li bi tako!? On je digao igru veze za tri stepenika kad je ušao...
Nego počinjem sve više da cijenim Kadua kao igrača...
@braoylo slažem se za Kratko Ostanica. On nam je dao titulu, već izgubljenu titulu, on i niko drugi... Mada i onaj magarac Kristic nije bio pametan izbor...
Robijev najveći uspjeh je što je dobio sretno par derbija, a to mu je omogućio Frizura tjeranjem Stanoja... I kup....

Slažem se za Mijailovića. On mora u prvih 11.
Titulu vam nije dao Dostanić, već naš vrli prešednik Lukić time što je smjenio Pižona.
Drago mi je što je sinoć prozvan, nek se zamisli malo i on i saradnici mu. misli ako nije imao protivnika na izborima, da je Boga dohvatio.

p.s.
Devile vidim napisao si kako Omonija u Bg dolazi bez pola ekipe. Ko im to neće igrati?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2012, 00:34

Efrem povredjen,Avraam suspendovan od prosle sezone,a to su u ovome trenutku mozda i dva ponajbolja igraca Kipra.Savo Pavicevic je povredio glavu(nos cini mi se) i odsutan je,postoji sansa da zaigra sa maskom.Bouazza se posvadjao sa klubom jer je bez dozvole otisao i sada ga ocekuju na Kipru da se vrati kako bi disciplinski odgovorao.Larkou rek'o da ne racuna na njega.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.