FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tkanton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tkanton » 27 jul 2012, 00:41

Sve cestitke na pobjedi i prolazu dalje, ali ako mislite proc i sledeceg protivnika, slavite veceras a sutra kao da se nista nije desilo i sto je vrlo vazno neizdvajat pojedince da se kolektiv ne narusi a ostat cvrsto na zemlji pod moranje, da se nebi pojavio nas poznati balkanski mentalitet
Sretno u nastavku

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 jul 2012, 00:42

Gdje su sad oni likovi sto su stavljali odma snimak sa utakmica koje su bile na face tv de ba postavit to sto prije molim vas :D a u tv programu sam vidio da je na face tv u 4 tek snimak :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 jul 2012, 00:43

adnanhz je napisao/la:Gdje su sad oni likovi sto su stavljali odma snimak sa utakmica koje su bile na face tv de ba postavit to sto prije molim vas :D a u tv programu sam vidio da je na face tv u 4 tek snimak :roll:

u 1:00 je snimak :D
15.10 - 15.06 ...

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 27 jul 2012, 00:44

legenda reala je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Aferim, tako se gine i bori za svoj klub. Husonja zaguzo ko nikad, ali opet lomi kicme Bugarima. :shock: Kakav talenat, valjda i vuglu sredi.
Ma najabolji igrač koji je izašao iz Premier lige nema priče :mrgreen: slažeš li se Hare

Nadam se da su Vlado i Pape gledali utakmicu Suljić U21, Said trenutno može u roster i ući zadnjih dvadesetak minuta da dokrajči protivnika on to može ;)

sta su onda Dzeko, Modric, Papac, Fajic, Subasic, Hrgovic, Hasagic, Stilic, Skoro, Maletic i jedan i drugi i jos ko zna koji ....??????

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 jul 2012, 00:45

momcima sve cestitke na prolazu,i meni se cini da u svim tim hvalospjevima zaboravljate jedno veoma vazno ime,a mnogi su ga pljuvali i govorili kako on sarajevu ne treba,ja bi ga cak stavio odma iza saida,a mozda cak i malo prije njega kad govorimo o igracu utakmice,EMIR HADZIC,koji je poso taj covjek uradio veceras,kapa do poda majstore,nemam rijeci
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 jul 2012, 00:45

skyisthelimit je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Gdje su sad oni likovi sto su stavljali odma snimak sa utakmica koje su bile na face tv de ba postavit to sto prije molim vas :D a u tv programu sam vidio da je na face tv u 4 tek snimak :roll:

u 1:00 je snimak :D
E super da pogledam na miru tekmu :D :D :D :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 27 jul 2012, 00:48

bega_afc je napisao/la:momcima sve cestitke na prolazu,i meni se cini da u svim tim hvalospjevima zaboravljate jedno veoma vazno ime,a mnogi su ga pljuvali i govorili kako on sarajevu ne treba,ja bi ga cak stavio odma iza saida,a mozda cak i malo prije njega kad govorimo o igracu utakmice,EMIR HADZIC,koji je poso taj covjek uradio veceras,kapa do poda majstore,nemam rijeci
Ja sam i poslije 1 utakmice rekao covjek je strasan posao odradio u napadu bori se ko lav mozda nije dao go al je iznudio dosta prekrsaja blizu protivnickih igraca ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jul 2012, 00:49

Nesposoban sam trenutno za neki duži post. Kontam da se vako trudnice osjećaju kad ih hormoni počnu lupat. Totalni emocionalni haos. Hvala svima, Joviću, igračima, hordama i pitarima na stadionu i van njega, kao i raji koja je večeras bila uz FKS. Za kraj, tri magične riječi: Karaj Levski aleee
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 27 jul 2012, 00:51

masinovodja je napisao/la:Kakav ugovor ima Huseinovic sa Sarajevom?
I ja se pitam, jer bojim se da nece dugo tu biti !

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 27 jul 2012, 00:52

azizmpj je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Aferim, tako se gine i bori za svoj klub. Husonja zaguzo ko nikad, ali opet lomi kicme Bugarima. :shock: Kakav talenat, valjda i vuglu sredi.
Ma najabolji igrač koji je izašao iz Premier lige nema priče :mrgreen: slažeš li se Hare

Nadam se da su Vlado i Pape gledali utakmicu Suljić U21, Said trenutno može u roster i ući zadnjih dvadesetak minuta da dokrajči protivnika on to može ;)

sta su onda Dzeko, Modric, Papac, Fajic, Subasic, Hrgovic, Hasagic, Stilic, Skoro, Maletic i jedan i drugi i jos ko zna koji ....??????
Ja ne znam da li je najbolji igrac koji je izasao iz ove nase lige ali definitivno niko u ovoj ligi nema onakavu promjenu kretanja. Pretjeracu ako ga uporedim sa Messijem ali isto tako azize nemoj ga u istu recenicu s maleticem, Fajicem, Subasicem, Hrgovicem. Skoro mi je bio idol i da je on u najboljim danima jos ovoj ekipi na raspolaganju grupna faza bi bila realnost ali Said je jednostavno bezobrazan igrac. Ja bih mu dao Bosmal samo da ostane u Sarajevu do kraja karijere.

PS Sjeti se kakvi su svi ti nabrojani bili kada su odlazili iz BiH, pocni od Dzeke i Modrica pa ih uporedi sa saidom trenutno.
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 27 jul 2012, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 jul 2012, 00:53

Akhenaten je napisao/la:
masinovodja je napisao/la:Kakav ugovor ima Huseinovic sa Sarajevom?
I ja se pitam, jer bojim se da nece dugo tu biti !

ne brinite za saida ima on ugovor do zime a dobro ce se prodat:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 jul 2012, 00:53

adnanhz je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:momcima sve cestitke na prolazu,i meni se cini da u svim tim hvalospjevima zaboravljate jedno veoma vazno ime,a mnogi su ga pljuvali i govorili kako on sarajevu ne treba,ja bi ga cak stavio odma iza saida,a mozda cak i malo prije njega kad govorimo o igracu utakmice,EMIR HADZIC,koji je poso taj covjek uradio veceras,kapa do poda majstore,nemam rijeci
Ja sam i poslije 1 utakmice rekao covjek je strasan posao odradio u napadu bori se ko lav mozda nije dao go al je iznudio dosta prekrsaja blizu protivnickih igraca ;)
sad kad budes gledo snimak jos ces bolje neke stvari vidit koje mozda nisi mogo sa tribine,ovako na prvu asistencija sekiju,u drugom poluvremenu ubacaj iz auta,zagradio se i ni iz cega saidu nastimo 100% priliku,mali odbranio,i onda ona lopta oko 90-e min za karamatica,da ima jos malo snage ne smijem ni zamislit sta bi sve uradio
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 27 jul 2012, 00:57

Ja sam takođe još pod utiskom,grlo sam ostavio negdje na sjeveru,adrenalin me lupa hoće srce da iskoči,kao da sanjam.Hvala bordo lavovima za veličanstvenu pobjedu,koju su krunisali eurogolovima,hvala Joviću,hvala stručnom štabu i upravi,Horde su vas iznijele na krilima.JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 27 jul 2012, 00:58

LBJ MVP je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:
mahalac je napisao/la:Nakon ove utakmice i sve nase srece mora se reci da je Torlaku zaista mjesto prvom timu BH reprezentacije.

...covjek je armirani 8-)

ja stvrno ne znam zasto ga nije vec zvao, pa moramo izgradjivat stopere jer cemo uskoro ostat bez Spahe i Papca ....zasto sistematski ne razmisljaju u NSFSBIH ....

a Torlak je definitivno neko ko se moze nametnuti .....
A zakleo bi se da se ovdje prije par sedmica moglo pročitati da je Torlak prespor i da je vrijeme da Sarajevo nađe novog stopera :P
Tako i kad je Željezničar izbacio Sheriffa bilo je prijedloga da se Nyemi da državljanstvo i da drži našu defanzivnu liniju :D

Baš smo sila narod,poslije svakog uspjeha igrače gledamo ko vrhunsku klasu poslije svakog poraza kao kločeve :lol:

ma nije buraz, Torlak je na mala vrata usao u FCS iz kantonalne lige. I konstantno pruza dobre utakmice i dominantan je na terenu ....a privatno je dusa od insana, i nije cudo da je kapiten!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 27 jul 2012, 00:59

Cestitam Sarajevu na daljem prolazu i pogotovo na vedrini koju ste unijeli u nas fudbal.
Veceras ste igrali sa nasim loptama koje su vam ocito bile nafakali. :D Na vasem mjestu ja ih ne bih vracao. :lol:

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 27 jul 2012, 01:00

Sada grad mora napraviti bar 500 stolica na zapadu(s naslonjačem),da smjestimo goste,a onda imamo i jug.Tako da nas moze biti 20 000 u play ofu s Laziom :mrgreen: aBd.Uprava mora dovesti bar 2 ili 3 pojačanja za PLBiH,nećemo izdržati ovaj tempo,kratka klupa

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 jul 2012, 01:01

ljudi imamo najbolje navijace na svijetu kaki manijaci kako ovo sve oni su taraba realno joj a tek igrace kake imamo pa mi imamo extra ekipu da nema u bosni ovih zavrzlama ofo ono da ne ide svi protiv nas mi bi ovom nasom ligom harali ko dinamo hrvatskom realno vidjeli smop sta zelji znaci uticaj u savezu i pare od dzeke za potplacivanje raznoraznih sudija is vega ostalog....ali ovo za tim morams e vratim imam par rijeci adi izvrsan tatko joj sta reci za njega igra srceam za sarajevo kao da je tu rodjen ma mali rastura dupovac nova nada bh fudbala na poziciji stopera torlak sta reci osim pape nisi mi jastan za njega zlatkovic dok je on igrao prvih 30 min nije proslo tamo nista bio je predobar sesar kralj svaka cast glavna poluga u sredini sunjarevic nisam ga vidi nes posebno ali cim s enije mnogo spominjao znaci da je svoj posao odradio reguralno :) beli sta reci ma moj ljubimac ma on je po meni sarajeva legenda psolije rata suljic mali idi malo nabildaj se nauci nekad treba dodat loptu i bices najaci igrac premijer lige a za veceras sta reci maestralan a ljudi hadzic koja je ono gromada od covjeka pa ljudi nijedan vazdusni duel nije izgubio prima dijeli bori se sve sve sa njim smo dobili napadaca a njega sam ostavio namjerno za kraj said ljdui sta reci za njega nemam rijeci za nejgovu igru dokad sarajevo iam sa njim ugovor jel ono ima godina plus godina kakos e ta druga plus godina aktivra eheh imal tu kaka caka eheh ako se plasiramo u grupnu fazu abd on ce da ode za 5 mil glat on da je malo bio ozbiljniji on bi sad vec bio jedna od svejtskih zvijezda saide smrsaj nabi tu kondiciju brate ostani u sarajevu sta reci osim pape spisak za wels imas novo ime
Samo Sarajevo

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 27 jul 2012, 01:03

Alen1987 je napisao/la:Sada grad mora napraviti bar 500 stolica na zapadu(s naslonjačem),da smjestimo goste,a onda imamo i jug.
za Zetu ne treba, nije ih bilo toliko kući na evropskim tekmama ovo ljeto :lol:

ali plej of..OBAVEZNO !!!
FORZA MARŠAL !!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 jul 2012, 01:04

Bravo Sarajlije, bio sam ubijedjen u vas prolazak dalje. Odavno nisam gledao bolju igru jednog bh. tima. Ako sada ne uspijete proci u play-off, necete niikada. Najjaca scena na utakmici kada Suljic poslije gola se "zabija" u onog policajca :D Mislim da je Zeta ipak "liga ispod" i tu nebi trebali imati vecih problema.

Jos jednom cestitke!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 27 jul 2012, 01:05

Sad sa stadiona, poderanog grla al vrijedilo je. Svaka čast to je onih 200% što sam pominjao da nam treba i od igrača i od navijača. Svi igrači su dali sve od sebe, al Saide majstore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludilo nakon trećeg gola, nopisivoooooo. :mrgreen: Svaka čast svima !!!!!!!!!!!!

P.S.
Imal gdje snimak?
U novi boj...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Djulboni, Fouzi1, Google Adsense [Bot], tuitamo, Velaxsa i 27 gostiju.