mahalac je napisao/la:Nakon ove utakmice i sve nase srece mora se reci da je Torlaku zaista mjesto prvom timu BH reprezentacije.
...covjek je armirani
ja stvrno ne znam zasto ga nije vec zvao, pa moramo izgradjivat stopere jer cemo uskoro ostat bez Spahe i Papca ....zasto sistematski ne razmisljaju u NSFSBIH ....
a Torlak je definitivno neko ko se moze nametnuti .....
A zakleo bi se da se ovdje prije par sedmica moglo pročitati da je Torlak prespor i da je vrijeme da Sarajevo nađe novog stopera
Tako i kad je Željezničar izbacio Sheriffa bilo je prijedloga da se Nyemi da državljanstvo i da drži našu defanzivnu liniju
Baš smo sila narod,poslije svakog uspjeha igrače gledamo ko vrhunsku klasu poslije svakog poraza kao kločeve
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 27 jul 2012, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kimbo je napisao/la:Zaista nemam rijeci za ovo veceras st ste pripremili BH javnosti !
Tim vam je strasan , cim sam ih vidio prvih 5 min znao sam ovi momci su izasli da pobijede. Mogao bih u hipu napisati desetine redova al samo par tacak najbitnijih porednaih po vaznosti.
1. Jovic .Dokazao da je izvan konkurencije na ovim prostorima mislim na ex YU ! Kako je covjek spremio ekipu i taktiku za nepovjerovati.
2. Huseinovic no comment .
3. Suljic , Sesar (meni kandidati za repke) . Imaju korak kao malo ko u repci i izdrzljivost.
4. Malo kada vidim da u fajtu prsa u prsa jedna nasa ekipa nadtrci protivnika. Obozavam taj stil igre i nesto je sto nam fali generalno. Vi ste veceras pokazali Bugarima u toku cjele tekme da ih cim pritisnete gas razvlacite po terenu i stvarate situacije.
5 Trkacki nikada nisam vidio neki nas tim tako jak.
Drzite Comora dalje od prvih 11 i za vas nema zime.
Sretno i Hvala !!
Bravo za post Samo si zaboravio ispred Suljica i Sesara dodati Husejnovica kao kandidata za repku. Mislim da on to ipak najvise zasluzuje.
Onakav gol i onakav prolaz jos nisam vidio od jednog igraca Premier Lige i to u Evropi
TRUST je napisao/la:I prije je Sarajevo pravilo velike rezultate al minikad nije bilo jasno poslije sjajne epizode u evropi krenu igrat nasu ligu i svi ih broje medu najvece i favorite a oni pocnu gubit od bezveze ekipa sjetim se one trice od Modrice poslije evrope.Valjda ce te sad i u ligi igrat ekstra sa ovom igrom vrh vam je garantovan.Al ko sto reko Sarajevo u Pl nikad mi nije bilo jasno a neznam sta im se to desi, volio bih da to neko od dugogogdisnjih navijaca objasni sto dozive veliki pad
neb da uzrujavam navijace drugih timova, zato cu pokusat objasnit na indirektan nacin. Sarajvo da bi osiguralo nastup u Europi, mora se zaista namuciti u domacem prvenstvu i to je godinama tako! Dal je pristup u pitanju, razlicit sistem vrijednost ili to da se svi protiv Sarajva naloze ko da dolazi Real, te to da kod mnogih FCS predstavlja neki trn u oku ....vjerovatno je neki od ovih cinjenica! Ja se nadam da ce u ovoj nadolazecoj sezoni biti drugacije!
Sve cestitke na pobjedi i prolazu dalje, ali ako mislite proc i sledeceg protivnika, slavite veceras a sutra kao da se nista nije desilo i sto je vrlo vazno neizdvajat pojedince da se kolektiv ne narusi a ostat cvrsto na zemlji pod moranje, da se nebi pojavio nas poznati balkanski mentalitet
Sretno u nastavku
Gdje su sad oni likovi sto su stavljali odma snimak sa utakmica koje su bile na face tv de ba postavit to sto prije molim vas a u tv programu sam vidio da je na face tv u 4 tek snimak
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
adnanhz je napisao/la:Gdje su sad oni likovi sto su stavljali odma snimak sa utakmica koje su bile na face tv de ba postavit to sto prije molim vas a u tv programu sam vidio da je na face tv u 4 tek snimak
Hare_BvB je napisao/la:Aferim, tako se gine i bori za svoj klub. Husonja zaguzo ko nikad, ali opet lomi kicme Bugarima. Kakav talenat, valjda i vuglu sredi.
Ma najabolji igrač koji je izašao iz Premier lige nema priče slažeš li se Hare
Nadam se da su Vlado i Pape gledali utakmicu Suljić U21, Said trenutno može u roster i ući zadnjih dvadesetak minuta da dokrajči protivnika on to može
sta su onda Dzeko, Modric, Papac, Fajic, Subasic, Hrgovic, Hasagic, Stilic, Skoro, Maletic i jedan i drugi i jos ko zna koji ....??????
momcima sve cestitke na prolazu,i meni se cini da u svim tim hvalospjevima zaboravljate jedno veoma vazno ime,a mnogi su ga pljuvali i govorili kako on sarajevu ne treba,ja bi ga cak stavio odma iza saida,a mozda cak i malo prije njega kad govorimo o igracu utakmice,EMIR HADZIC,koji je poso taj covjek uradio veceras,kapa do poda majstore,nemam rijeci
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
adnanhz je napisao/la:Gdje su sad oni likovi sto su stavljali odma snimak sa utakmica koje su bile na face tv de ba postavit to sto prije molim vas a u tv programu sam vidio da je na face tv u 4 tek snimak
u 1:00 je snimak
E super da pogledam na miru tekmu
bega_afc je napisao/la:momcima sve cestitke na prolazu,i meni se cini da u svim tim hvalospjevima zaboravljate jedno veoma vazno ime,a mnogi su ga pljuvali i govorili kako on sarajevu ne treba,ja bi ga cak stavio odma iza saida,a mozda cak i malo prije njega kad govorimo o igracu utakmice,EMIR HADZIC,koji je poso taj covjek uradio veceras,kapa do poda majstore,nemam rijeci
Ja sam i poslije 1 utakmice rekao covjek je strasan posao odradio u napadu bori se ko lav mozda nije dao go al je iznudio dosta prekrsaja blizu protivnickih igraca
Nesposoban sam trenutno za neki duži post. Kontam da se vako trudnice osjećaju kad ih hormoni počnu lupat. Totalni emocionalni haos. Hvala svima, Joviću, igračima, hordama i pitarima na stadionu i van njega, kao i raji koja je večeras bila uz FKS. Za kraj, tri magične riječi: Karaj Levski aleee
Hare_BvB je napisao/la:Aferim, tako se gine i bori za svoj klub. Husonja zaguzo ko nikad, ali opet lomi kicme Bugarima. Kakav talenat, valjda i vuglu sredi.
Ma najabolji igrač koji je izašao iz Premier lige nema priče slažeš li se Hare
Nadam se da su Vlado i Pape gledali utakmicu Suljić U21, Said trenutno može u roster i ući zadnjih dvadesetak minuta da dokrajči protivnika on to može
sta su onda Dzeko, Modric, Papac, Fajic, Subasic, Hrgovic, Hasagic, Stilic, Skoro, Maletic i jedan i drugi i jos ko zna koji ....??????
Ja ne znam da li je najbolji igrac koji je izasao iz ove nase lige ali definitivno niko u ovoj ligi nema onakavu promjenu kretanja. Pretjeracu ako ga uporedim sa Messijem ali isto tako azize nemoj ga u istu recenicu s maleticem, Fajicem, Subasicem, Hrgovicem. Skoro mi je bio idol i da je on u najboljim danima jos ovoj ekipi na raspolaganju grupna faza bi bila realnost ali Said je jednostavno bezobrazan igrac. Ja bih mu dao Bosmal samo da ostane u Sarajevu do kraja karijere.
PS Sjeti se kakvi su svi ti nabrojani bili kada su odlazili iz BiH, pocni od Dzeke i Modrica pa ih uporedi sa saidom trenutno.
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 27 jul 2012, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
bega_afc je napisao/la:momcima sve cestitke na prolazu,i meni se cini da u svim tim hvalospjevima zaboravljate jedno veoma vazno ime,a mnogi su ga pljuvali i govorili kako on sarajevu ne treba,ja bi ga cak stavio odma iza saida,a mozda cak i malo prije njega kad govorimo o igracu utakmice,EMIR HADZIC,koji je poso taj covjek uradio veceras,kapa do poda majstore,nemam rijeci
Ja sam i poslije 1 utakmice rekao covjek je strasan posao odradio u napadu bori se ko lav mozda nije dao go al je iznudio dosta prekrsaja blizu protivnickih igraca
sad kad budes gledo snimak jos ces bolje neke stvari vidit koje mozda nisi mogo sa tribine,ovako na prvu asistencija sekiju,u drugom poluvremenu ubacaj iz auta,zagradio se i ni iz cega saidu nastimo 100% priliku,mali odbranio,i onda ona lopta oko 90-e min za karamatica,da ima jos malo snage ne smijem ni zamislit sta bi sve uradio
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ja sam takođe još pod utiskom,grlo sam ostavio negdje na sjeveru,adrenalin me lupa hoće srce da iskoči,kao da sanjam.Hvala bordo lavovima za veličanstvenu pobjedu,koju su krunisali eurogolovima,hvala Joviću,hvala stručnom štabu i upravi,Horde su vas iznijele na krilima.JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE...