FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Paranoja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Paranoja » 27 jul 2012, 01:35

NoName je napisao/la:Nešto sam pomiješao. Amar Osim je trener Levskog? Kako drugačije objasniti činjenicu da ga tjerate zbog toga što je Levski izgubio od Sarajeva? Naravno, svi želimo više, bolje, kvalitetnije, ali treba zadržati i dozu realnosti a realnost je da su svi ovi rezultati koje napravimo u Evropi samo poneki bljesak, neki momenat nadahnuća pojedinca (Said) a nikako rezultat nekog ozbiljnog rada, kada bi se mogli i očekivati neki rezultati u kontinuitetu.

Levski je očajan klub, ne samo da su ispali, nego njihova igra je bila amaterska. I ovi golovi koje su postigli su apsolutno nezasuluženi, drago mi je što je Sarajevo prošlo ali prošlo je jer je stvarno imalo puno sreće da naleti na onakve invalide.
:lol: :lol: istina
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 27 jul 2012, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 27 jul 2012, 01:36

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la: E baš ova naša raja navikla na komfor.Pravi stadion vidjeli samo na televiziji,što ne mogu na erende kora.Boje se ljudi da im petarda ne pogodi dijete u oko,da ne nastrada bez veze.Nije naš svijet baš tako zahtjevan,samo minimum traži.I poštovanje.
Da imaju komfor k'o u kafani ili aščinici sjedili bi na stadionu, a ne u kafani ili aščinici. Ovako sjede u kafani ili aščinici.
Za kafanu ne znam, ali u aščinici se vjerovatno osjećaju bezbjedno.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 27 jul 2012, 01:37

lisander je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Džabe pišeš kilometarske postove, navodiš sve njegove mane i loše poteze - Necemo mjenjati Osima . Ne nadaj se bezveze.
Nije ba tjero Amara, nego samo ukazuje da niko nije bezgresan i da se to treba reci kad neko pogrijesi, a Amara bi samo malouman covjek tjerao iz Zelje, ne znam sta vise pricate o Sarajevu, ljudi su nalozeniji i borbeniji od nas 120 posto, i nemaju ljepotane i zvijezde u ekipi kao mi, jos su naletili na protivnika u rasulu i to je to, de prestanite sa njima vise
bravo mali...ali opet svaka čast njima na svemu i želim im sve najbolje. Najgore mi je kad pročitam kritički osvrt nekoga, a ispod se neko javlja "NEĆETE GA OTJERATI". Pa ja ću prvi stati u saf odbrane Amara i sa mnom još 98 % navijača i simpatizera, ne budite djeca.
Osim - drugo ime za Želju !

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jul 2012, 01:41

rossoner je napisao/la:
lisander je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Džabe pišeš kilometarske postove, navodiš sve njegove mane i loše poteze - Necemo mjenjati Osima . Ne nadaj se bezveze.
Nije ba tjero Amara, nego samo ukazuje da niko nije bezgresan i da se to treba reci kad neko pogrijesi, a Amara bi samo malouman covjek tjerao iz Zelje, ne znam sta vise pricate o Sarajevu, ljudi su nalozeniji i borbeniji od nas 120 posto, i nemaju ljepotane i zvijezde u ekipi kao mi, jos su naletili na protivnika u rasulu i to je to, de prestanite sa njima vise
bravo mali...ali opet svaka čast njima na svemu i želim im sve najbolje. Najgore mi je kad pročitam kritički osvrt nekoga, a ispod se neko javlja "NEĆETE GA OTJERATI". Pa ja ću prvi stati u saf odbrane Amara i sa mnom još 98 % navijača i simpatizera, ne budite djeca.
Ja nisam napisao ovo prvo, ne znam kako dođe pod moj citat :lol:

Mada se u principu slažem sa napisanim 8-)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 jul 2012, 01:44

VOLIM TE ŽELJO !!!
Željeznicar za život cijeli !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jul 2012, 01:44

Hajd' raja sta se sekirate,eto nama za 10 dana nove nezaboravne radosti,opet ce mo mi derati po nasoj ligi :mrgreen:
Sve ce to narod pozlatiti ;)
da rezimiramo:

1.Amar ostaje,abd,dok ga noge ne izdaju,ko misli suprotno,nek stane pred tribinu pa nek kaze,nisam konfliktan,al cu mu prvi lijepo docarati jel u pravu il nije :lol:

2.treba korov pocupati po jugu

3. treba baciti otrov protiv zmija

4.treba bar jedna rola tariguza u wc

5.treba jamaku gajbu donirati da ovo preboli

6.treba leci spavati,ja prvi sam poceo s nebulozama

novi dan nova nafaka,laka noc ljudi :mrgreen:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 27 jul 2012, 01:46

Ma kažem ja maloprije, ja samo čekam sljedeću subotu i pobjedu u Travniku, aBd, opet će naši igrači svima redom biti najbolji. :mrgreen:

Logično je da se osjeća gorčina nakon ispadanja, ali barem za mene jedna pobjeda znači i zaborav svih ostalih poraza, odmah se osjećam ispunjenjim, raspoloženijim, vedrijim, valjda zato što je Željo donekle i moj način života.

Živimo Željezničar! 8-) :D
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 27 jul 2012, 01:47

Kad smo već kod Amara, ja nekako imam osjećaj da nijedna kritika koja je ovdje iznesena nije žešća od one koju je on sam sebi uputio.E sad što on to ne iznosi javno,to je druga stvar.Ako mislite da on nije samokritična osoba,mislim da se ljuto varate.Ne poznajem ga lično,ali jednostavno imam osjećaj da je on takva osoba.Tako da......slobodno kritikujte.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

MB1960
Kontakt:

Post Postao/la MB1960 » 27 jul 2012, 01:51

mamaSmurf je napisao/la:
MB1960 je napisao/la:Sarajevo bi izbacilo Maribor??? Pa to Sarajevo je u pripreni utakmici izgubilo od Maribora 6-3.

Neki govorite, da bih Željo mogao voditi u početku 2-0. Bravo, zaista "mudro" razmišljanje.... :lol: .Kakve budalaštine, ako bi prvi gol bio priznat, utakmica bi išla drugim tokom i istih situacija u nastavku uopšte ne bi bilo... Verovatno bi vas Maribor isto napunio kao u Mariboru, kada i jeste poveli 1:0! Protiv ekipe brez kondicije je potrebno samo malo više trčanja i igre brez lopte, kako je i vaš komentator Marjan Mijajlović posle 3:1 govorio - pa Maribor je posle 3-1 prestao igrati, i posle 4-1: pa ljudi se šetaju u gol.... Tačno, bilo je poterebno trčati samo 20 minuta..... za 3 gola :oops:

Treba, da se kudite na igrače u kakvom su stanju jer su klub i vas navijače oni najviše izneverili. Takva neverovatno gruba i amaterska igra ne bih trebala zaslužiti nijedne pohvale od zaista izvrstnih ako ne najboljih navijača Želje u Europi. U protivnom, bez vaše kritike verovatno neče biti promena na bolje...

Sretno i čestitke Sarajevu na uspjehu!!!! :mrgreen:
E neka si nam rekao,samo si ti falio!
Htio sam vam samo ukazati na konstruktivne činjenice.....za bolje sutra Želje....ali to nije moj problem...izvini...

Sretno!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 jul 2012, 01:55

ne vidim ko bi mogao amara da otjera sem navijaca a pokazali smo sta mislimo o tome na utakmici , da ne bi slucajno zujo :lol: pa tog covjeka mislim da gotivi jedno 2 % navijaca , imali kakvih inf. dali se planira prodaja igraca i eventualno neki dolazak ili ce ovaj tim nastaviti bar do polusezone iskreno kao konkurenta vidim samo komsije al relano ni oni nisu nesto mozda siroki i to je to ...

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 27 jul 2012, 01:56

Ja se izvinjavam ako sam koga iznervirao ovim svojim komentarima, pogodilo me ovo izbacivanje Zelje :( . Sada idemo zajedno da se radujemo novim uspjesima u nasoj PL i naravno ovo sto prije treba zaboraviti i Maribor i sve, pa krenuti dalje :D aBd da bude jos jedna dupla
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 27 jul 2012, 02:03

Godinu dana nam pripredjuju zadovoljstvo i sad da budem nezadovoljan zbog toga sto smo izgubili od boljeg protivnika ... svasta. Idemo po duplu krunu.
Amar Amar Osim Osim.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 jul 2012, 02:10

[quote="damirfile"]Godinu dana nam pripredjuju zadovoljstvo i sad da budem nezadovoljan zbog toga sto smo izgubili od boljeg protivnika ... svasta. Idemo po duplu krunu.
Amar Amar Osim Osim.[/quote]
Željeznicar za život cijeli !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jul 2012, 02:10

Samo cu reci jedno:

SAMO SE TITULE PAMTE !

Amar Osim je uradio najpametniji potez sto se sa ekipom otisao u Medjugorije kako bi se sto kvalitetnije pripremili za novu sezonu. Nadam se da cemo vec u prvom kolu ostvariti pobjedu protiv Travnika i tako na nabolji moguci nacin zapoceti odbranu titule.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 jul 2012, 02:11

amerosm je napisao/la:Samo cu reci jedno:

SAMO SE TITULE PAMTE !

Amar Osim je uradio najpametniji potez sto se sa ekipom otisao u Medjugorije kako bi se sto kvalitetnije pripremili za novu sezonu. Nadam se da cemo vec u prvom kolu ostvariti pobjedu protiv Travnika i tako na nabolji moguci nacin zapoceti odbranu titule.
Samo bi im ja 'dusu uzeo' u tom istom Medjugorju...Mislim na igrace...

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 27 jul 2012, 02:16

E svasta zadnjih par stranica i postova :lol: poredjenja pojedinih forumasa na nivou predskolskog uzrasta, cast izuzecima, poredjenja Maribora i Levskog itd. vise nego smijesno, Levski jeste za Maribor Real Madrid po tradiciji, historiji itd. ali kada se pogleda sta je Maribor uradio u Evropi zadnjih par godina i koliko ljudi iskustva imaju onda se nikako ne moze porediti sa Levskim, realno komsijama za ovakav uspjeh neke stvari su se morale poklopiti od sreće, atmosfere, forme igraca pa do davanja maximuma u utakmicama a njima se to sve poklopilo i ljudi su zasluzeno prosli dalje.
Igrale su komsije protiv Maribora pa su primili 6.komada bilo koji drugi bh. klub da je igrao umjesto Želje prosao bi isto ako ne i gore pogotovo u drugoj utakmici uz onakvo suđenje.
Ono sto mene iskreno raduje je to sto pored nas kao glavnog konkurenta za šampionsku titulu i osvajanje KUP-a se nameće i Sarajevo sto odavno nije bio slucaj, sjetim se samo prije desetak godina kada se vodila mrtva utrka izmedju nas i komšija, kada pogledam Bojaac i Široki njihovo stanje u klubu, nastupa u Evropi i svemu ostalom onda je i vise nego jasno da su sva glavna konkurenta za duplu krunu mi i komšije :D
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 jul 2012, 02:22

ZlatnaDolina je napisao/la:E svasta zadnjih par stranica i postova :lol: poredjenja pojedinih forumasa na nivou predskolskog uzrasta, cast izuzecima, poredjenja Maribora i Levskog itd. vise nego smijesno, Levski jeste za Maribor Real Madrid po tradiciji, historiji itd. ali kada se pogleda sta je Maribor uradio u Evropi zadnjih par godina i koliko ljudi iskustva imaju onda se nikako ne moze porediti sa Levskim, realno komsijama za ovakav uspjeh neke stvari su se morale poklopiti od sreće, atmosfere, forme igraca pa do davanja maximuma u utakmicama a njima se to sve poklopilo i ljudi su zasluzeno prosli dalje.
Igrale su komsije protiv Maribora pa su primili 6.komada bilo koji drugi bh. klub da je igrao umjesto Želje prosao bi isto ako ne i gore pogotovo u drugoj utakmici uz onakvo suđenje.
Ono sto mene iskreno raduje je to sto pored nas kao glavnog konkurenta za šampionsku titulu i osvajanje KUP-a se nameće i Sarajevo sto odavno nije bio slucaj, sjetim se samo prije desetak godina kada se vodila mrtva utrka izmedju nas i komšija, kada pogledam Bojaac i Široki njihovo stanje u klubu, nastupa u Evropi i svemu ostalom onda je i vise nego jasno da su sva glavna konkurenta za duplu krunu mi i komšije :D
ma jasta...svaka cast mom Sarajevu prijatelju,al iskreno Levski jeste dobra ekipa..al sto su neuigrani to je malo rec..koliko pogresnih pasova veceras..
uzas jedan..Maribor je zasigurno u ovom trenutku bolja ekipa...realno govoreci..sto ti reci masa se stvari veceras nama poklopila..al to da smo ubili Levski pgt drugo poluvrijeme itekako stoji.. :D
Zeta dolazi ,svi bujrum na Kosevo komsije..ako nista zbog dobre tekme.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2012, 02:29

ZlatnaDolina je napisao/la:E svasta zadnjih par stranica i postova :lol: poredjenja pojedinih forumasa na nivou predskolskog uzrasta, cast izuzecima, poredjenja Maribora i Levskog itd. vise nego smijesno, Levski jeste za Maribor Real Madrid po tradiciji, historiji itd. ali kada se pogleda sta je Maribor uradio u Evropi zadnjih par godina i koliko ljudi iskustva imaju onda se nikako ne moze porediti sa Levskim, realno komsijama za ovakav uspjeh neke stvari su se morale poklopiti od sreće, atmosfere, forme igraca pa do davanja maximuma u utakmicama a njima se to sve poklopilo i ljudi su zasluzeno prosli dalje.
Levski po svim hepekovima jos je i dalje skuplji klub od Maribora.
Tako da u startu ta prica ne lezi.Milijardu posto bi ti isti da je Levski izbacio Zelju(vec jednom jeste)a Sarajevo janeze okrenuo pricu za 180 stepeni.Kako su Bugari sila a Janezi qita.
Sto se pripremnih meceva koja budala to uzima za ozbiljno,pa Bicakcicev i i Vrancicev drugoligas Braunsweig odigra nerijeseno sa Panatenaikosom i Valensijom znaci nigdje veze i zavaravanje samog sebe.
Sto najgore oavkve lose igre u Evropi su iz godine u godinu,ako nisu Janezi jesu c-ifuti e yebiga ''Mupovac'' :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 jul 2012, 02:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 jul 2012, 02:31

harishp je napisao/la:
Levski po svim hepekovima jos i dalje skuplji klub od Maribora.
Tako da u startu ta prica ne lezi.Milijardu posto bi ti isti da je Levski izbacio Zelju(vec jednom jeste)a Sarajevo janeze okrenuo pricu za 180 stepeni.
Sto se pripremnih meceva koja budala to uzima za ozbiljno,pa Bicakcicev i i Vrancicev drugolis Braunsweig odigra nerijeseno sa Panatenaikosom i Valensijom znaci nigdje veze i zavaravanje samog sebe.
Sto najgore oavkve lose igre u Evropi su iz godine u godinu,ako nisu Janezi jesu c-ifuti e yebiga ''Mupovac'' :mrgreen:
ne voli covjek da ga se proziva za "posao " koji obnasa :mrgreen: .meni je vec jednom skrenuo paznju... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jul 2012, 02:38

harishp je napisao/la: Levski po svim hepekovima jos je i dalje skuplji klub od Maribora.
Tako da u startu ta prica ne lezi.Milijardu posto bi ti isti da je Levski izbacio Zelju(vec jednom jeste)a Sarajevo janeze okrenuo pricu za 180 stepeni.Kako su Bugari sila a Janezi qita.
Sto se pripremnih meceva koja budala to uzima za ozbiljno,pa Bicakcicev i i Vrancicev drugoligas Braunsweig odigra nerijeseno sa Panatenaikosom i Valensijom znaci nigdje veze i zavaravanje samog sebe.
I to je tvoj način da nam kažeš kako ne voliš Želju? Mislim, baš fino od tebe da nam u 15,000 postova pokušavaš objasniti kako smo loši, ali ne moraš se truditi. Jednostavno reci: "Ne volim Želju". Nisi jedini ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora, Bordo10, pintol_TM87, riki46, TefalTava i 18 gostiju.