FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MB1960
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MB1960 » 27 jul 2012, 02:41

Henderson je napisao/la:Mura je izbacila CSKA Sofiju. ;)
Gol je dao vaš igrač BIH Fajić, trenutno najbolji napadač u slovenačkoj ligi. Igra zaista neverovatno več duže, daje golove iz nemogučih situacija, uopšte ne promašuje, i mislim da si zasluži poziv u vašu reprezentaciju. Pa dao je skoro sve golove za Muro...koja zbog njega hara Evropom a prije 2.godine je bila u drugoj ligi...u Želji takvog igrača nema...
Fajiča več vrebaju ga več svi živi klubovi, verovatno neče još biti dugo u Muri, koja baš nema mnogo novca ali svejedno igraju sa dušom. Evo izbacili CSKA najtrofejniji klub iz bugarske (bugari nastradali 3 puta od klubova iz ex YU - Dinamo, Mura, Sarajevo). :D

Pozdrav

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 27 jul 2012, 02:44

@mma_hz Ma momački sve bilo sto jest jeste pogotovo zalaganje igraca, njima je 9.novih igraca doslo odatle i neuigranost i haos u timu, realno sacekat ce mo play off :mrgreen: bit ce atraktivnijih protivnika od Zete pa bi se tada moglo pricati o "bujrum na Koševo komšije" :D pozz

@harishp Jarane ti jedan dan ovako drugi onako, ja kazem da poredjenje Maribora i Levskog nevodi nikuda, prvi iskusni u Evropi, imaju kontinuitet i iste igrace na okupu dok ovi drugi 9.igraca im je doslo i rasulo im je u ekipi sto im je i sam trener priznao poslije tekme, poredis nastup Želje i Levskog od prije 12.godina !? :? jasta je Levski puno skuplji od Maribora za nekih dva miliona, ali te razumijem u potpunosti izbacili ste Levskog i sada ako se kaze da Levski ima nekih problema, da su neuigrani itd. nedas/te to reci da slucajno nebi umanjili uspjeh ili zasluge vecerasnje utakmice, bilo je i Sarajevo i skuplje i bolje od Hiberniasa pa konobari, šankeri i kompanija zavališe 6.komada gle cuda kao i Maribor na priprema :? hajde opusti se ba slavi pobjedu svog tima i opusteno ;) ps. za ovo "Mupovac" imas čušku jednu ;) :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2012, 02:50

ZlatnaDolina je napisao/la:@mma_hz Ma momački sve bilo sto jest jeste pogotovo zalaganje igraca, njima je 9.novih igraca doslo odatle i neuigranost i haos u timu, realno sacekat ce mo play off :mrgreen: bit ce atraktivnijih protivnika od Zete pa bi se tada moglo pricati o "bujrum na Koševo komšije" :D pozz

@harishp Jarane ti jedan dan ovako drugi onako, ja kazem da poredjenje Maribora i Levskog nevodi nikuda, prvi iskusni u Evropi, imaju kontinuitet i iste igrace na okupu dok ovi drugi 9.igraca im je doslo i rasulo im je u ekipi sto im je i sam trener priznao poslije tekme, poredis nastup Želje i Levskog od prije 12.godina !? :? jasta je Levski puno skuplji od Maribora za nekih dva miliona, ali te razumijem u potpunosti izbacili ste Levskog i sada ako se kaze da Levski ima nekih problema, da su neuigrani itd. nedas/te to reci da slucajno nebi smanjili uspjeh ili zasluge vecerasnje utakmice, bilo je i Sarajevo i skuplje i bolje od Hiberniasa pa konobari, šanker zavališe 6.komada gle cuda kao i Maribor na priprema :? hajde opusti se ba slavi pobjedu svog tima i opusteno ;) ps. za ovo "Mupovac" imas čušku jednu ;) :mrgreen:
Takvo ti je ''radno mesto a i odelo''da budes zavrsio skolu :mrgreen:
Ako poredjenje ne ide nikuda pa koji hepek onda iniciras to poredjenje ''na svoj mlin.kazes zavalise 6 ali zato primise devet(to ne spominjes),vala da je Pofalicki puno a ne jedno evropsko takmicenje.A uz to zbog te sestice levski je vec bio u trecem kolu,naravno u mekinjama.Nesto ako Ciro,sa Rijekom i poslije Belgijom.
Sve su to ekipe koje se mogu pobijediti ako se izgori na terenu,oznoje damu i glavom konta a ne guzcom.
U suprotnom slucaju,belaj.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 jul 2012, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 27 jul 2012, 02:50

Nista,prevazisli smo mnogo gore i teze stvari od ovog ispadanja procice i ovo,ima tu i amarove krivice i krivice par igraca al to je nista naspram ovog sto su nam pruzili zadnje 3 godine,ako neko ima nesto protiv amara i igraca nek ne sere po forumu,jug je pokazao sta misli i o Amaru a i o igracima ono po zavrsetku utakmice je bilo da se najezis i vjerujte da ono rjetko ko moze mi smo svoje pokazali a sad je na njima da nam se iznova dokazuju

Idemo dalje u nove pobjede,meni je vec u glavi Travnik poraz se prebolio,na nama je da se u sto vecem broju uputimo ka Travniku u sto ne sumnjam ni 1% jer vidim da se na jugu ponovo stvara jedna fina ekipa koja ce sigurno sve vise i vise rasti

Zato kazem trebamo pokazati ko smo i sta smo jer stvarno vrjedimo svi kao kolektiv,valjda ce biti vise srece sljedece godine jer stvarno ove godine ni jedan jedini faktor nam se nije poklopio ali eto

U NOVE POBJEDE
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 jul 2012, 03:31

iskreno ko god sad kaze da mu je drago sto su komsije prosle ili laze ili ne osjeca prema zelji istinski ljubav(nemoj da se neko pali ovo je smao moje misljenje).Zasluzena pobjeda nema sta nadigrali su levski u obje utakmice,sad te price neuigran levski bla bla ne piju vode jer izbaciti ekipu koja je tolko skuplja je podvig pa taman sva nesreca ovog svijeta da se na nju nadvila.i zato im stvarno treba reci SVAKA CAST,pokazali su kako igrom srcem se moze nadoknaditi manjak kvaliteteJedini razlog zbog kojeg bi mogo rec da mi je drago je sto su navijaci levksog dokazani dusmani,al ni priblizno mi nije drago kolko mi je krivo,jer ko ce slusat pitarska zanovijetanja narednih godinu dana.Sto se nas tice nez sta imamo ocajavati,dupla kruna,3 godine svake bar jedan trofej,dokazano smo najjaci u drzavi,a protiv maribora nismo zasluzili ovakav rezlutat ako je moglo sarajevo levskog mogli so i mi maribora al sad do cega je nez,jednostavno malo srece vise znanja i puno vise ISKUSTVA :!: u eurpi je presudilo,ali treba drzat glavu gore kad nisam pado u ocaj sa 100 ljudi oko mene i posusjem ispred sebe koje se poigrava sa nama necu vala ni sada.Iduce godine EL najmanje :D :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 27 jul 2012, 03:42

Imam puno toga reci,samo..Mi ako zelimo neki uspjeh u evropi mi moramo prvo srediti pitanje stadiona,jer mi nikad na kosevu necemo odigrati kao sto bi odigrali na Grbavici,a zar je tesko pa ako moze jedan velez naci neku firmu da im postavi 3.000 stolica,ako jedan rudar iz kaknja moze napraviti simpaticnu tribinu i postaviti stolice ne znam zasto onda ne bi mogli i mi,problem je sto niko nece da zapne i da istraje u tome da trazi firme da potpisu ugovor koji,ne Zuji ce se to samo stvoriti,jer ako nije nama u interesu,sto bi bilo nekome drugom,ma neka nas ce se stadion sam izgraditi..
Druga stvar koja koci razvoj kluba jeste marketing sluzba kluba,evo malo pratim kako sarajevo koristi priliku i najmanju za bilo sta,i to im se evo vraca,a nas dzelo litex i buki samo gledaju sta drugi rade pa haj mogli bi i oni nesto slicno,zalosno..
Treca stvar jeste u nasoj formaciji,ma ne zelim gledati vala Želju sa izbij nabij loptu prema Adilovicu ili Selimovicu,a moramo priznati igra nam se zasniva na tome zadnjih par godina,mislim da je dosao red da se zahvalimo nekim igracima,ljudima iz uprave,marketinga jer doslo je do zasicenja siguran sam.Zar je toliko tesko nazvati Bazdarevica,Bajevica i neke druge ljude,menadzere da preporuce nekog igraca eto koji je slobodan a ima potencijala bar malo u njemu,posto mi samo slobodne i dovodimo..Moramo osvjeziti ekipu,ono sto prolazi protiv travnika,rudara i ovih ekipa u nasoj bundesligi,to vidimo da ne moze proci ni protiv jadnog maribora igra sa jednim napadacem i nekoliko nelogicnih stvari u vezi tima,ali hajde Amare od mene imas jos jedan nastup u evropi,ako bude ovako kao do sad onda je jasno u cemu je problem jer sta ce ti taktia za travnik,slobodu i ove ekipe nema tu taktike..
Ispali smo,i to jako boli iz vise razloga,finansijski aspekt gdje bi zaradili sigurno oko 2 miliona,zamislite samo tv prava u play offu koliko ce iznositi,zatim sto najvise boli jeste cinjenica da smo prosle godine izbacili jacu ekipu sa slabijim nasim timom,a ove godine sa boljim timom ispadnemo od losijeg protivnika,e to boli jos kad znas ko te ceka u sljedecem kolu :roll:
Izvinite ispeglao sam ovdje,ali morao sam jer sam nekako pun,pa ako ja mogu nocima lezati u krevetu i kontati koliko ce Željo zaraditi,ko bi mogao igrati u prvom timu,pa kako bi bilo stadion da se ovako napravi i slicne stvari pa moze i "gospoda" iz uprave mrdnuti guzicom dovuci sponzore uloziti u igracki kadar i moze gospoda iz marketinga poceti raditi neke stvari a ne vucarati se samo po opstinama i materinama...
HALALITE NA DUGOM POSTU :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 jul 2012, 03:51

Svake godine igrajmo Evropu, i prokletstvo ce nestati, a tada em cemo imati koeficijent od stalnih izlazaka da boli glava, em cemo u drzavi biti najtrofejniji da nam ne moze niko narednih 30 godina prismrditi.. Samo ostaviti Amara da nastavi ovako, meni je beton...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 27 jul 2012, 03:53

Baja_Zvjerka je napisao/la:Svake godine igrajmo Evropu, i prokletstvo ce nestati, a tada em cemo imati koeficijent od stalnih izlazaka da boli glava, em cemo u drzavi biti najtrofejniji da nam ne moze niko narednih 30 godina prismrditi.. Samo ostaviti Amara da nastavi ovako, meni je beton...
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 27 jul 2012, 05:19

Mi ko Juventus, oni ko Milan ovih dana :shock: :?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 27 jul 2012, 06:58

Pokušavam da budem objektivan. Bio sam na utakmici sa Mariborom. Amar jest uveo red, ali je igračima uzeo srce. Željo igra kalkulantski, a to mu se osvećuje. To sam primjetio još od Nju Kastla. Igramo ko guzice. Ne volim FK Sarajevo, ali su mi uvijek bili draži u evropskim utakmicama zato što daju sve od sebe. Zahvaljujući Amaru mi dajemo 20%. Jbg ljudi igraju pa kud puklo, puklo. Mi glumimo veličine i taktičare pa se Zeba u Mariboru ne sastavi sa loptom. Više čuvo onog njihovog beka i Ibrahimia nego što je igro. Meni hoće srce da pukne, a poslije utakmice vidim da Amara boli racku. I još nešto, dođe mi da dovučem mješalicu iz Brčkog, pokupim raju, uzmem polovnih pločica po 8km kvadrat i sredim stadion. **** ti ciganluk više. Juče se svađo sa starim, starim Željovcom, kaže Amar će nas odvest u prašumu. Haman u pravu.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 27 jul 2012, 07:48

savatihotece je napisao/la:Pokušavam da budem objektivan. Bio sam na utakmici sa Mariborom. Amar jest uveo red, ali je igračima uzeo srce. Željo igra kalkulantski, a to mu se osvećuje. To sam primjetio još od Nju Kastla. Igramo ko guzice. Ne volim FK Sarajevo, ali su mi uvijek bili draži u evropskim utakmicama zato što daju sve od sebe. Zahvaljujući Amaru mi dajemo 20%. Jbg ljudi igraju pa kud puklo, puklo. Mi glumimo veličine i taktičare pa se Zeba u Mariboru ne sastavi sa loptom. Više čuvo onog njihovog beka i Ibrahimia nego što je igro. Meni hoće srce da pukne, a poslije utakmice vidim da Amara boli racku. I još nešto, dođe mi da dovučem mješalicu iz Brčkog, pokupim raju, uzmem polovnih pločica po 8km kvadrat i sredim stadion. **** ti ciganluk više. Juče se svađo sa starim, starim Željovcom, kaže Amar će nas odvest u prašumu. Haman u pravu.
Ma ja ba, svi vi znate sve. Popusti ti Amara i sta je ko trebao i nije trebao. Niste kompetentni sekunde, djeca ste, hinje ste.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 27 jul 2012, 08:26

savatihotece je napisao/la:Pokušavam da budem objektivan. Bio sam na utakmici sa Mariborom. Amar jest uveo red, ali je igračima uzeo srce. Željo igra kalkulantski, a to mu se osvećuje. To sam primjetio još od Nju Kastla. Igramo ko guzice. Ne volim FK Sarajevo, ali su mi uvijek bili draži u evropskim utakmicama zato što daju sve od sebe. Zahvaljujući Amaru mi dajemo 20%. Jbg ljudi igraju pa kud puklo, puklo. Mi glumimo veličine i taktičare pa se Zeba u Mariboru ne sastavi sa loptom. Više čuvo onog njihovog beka i Ibrahimia nego što je igro. Meni hoće srce da pukne, a poslije utakmice vidim da Amara boli racku. I još nešto, dođe mi da dovučem mješalicu iz Brčkog, pokupim raju, uzmem polovnih pločica po 8km kvadrat i sredim stadion. **** ti ciganluk više. Juče se svađo sa starim, starim Željovcom, kaže Amar će nas odvest u prašumu. Haman u pravu.
Sve možeš reći, ali da Amara boli ona stvar ,to nikako. Ne znam šta hoćete od čovjeka, da se rasplače pred kamerama ? Uozbiljite se malo, ne može vama biti gore nego njemu.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

CyberGhost
Kontakt:

Post Postao/la CyberGhost » 27 jul 2012, 08:39

JOJ VALJA IH SAD SLUSATI
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 27 jul 2012, 08:47

mamaSmurf je napisao/la:
Sve možeš reći, ali da Amara boli ona stvar ,to nikako. Ne znam šta hoćete od čovjeka, da se rasplače pred kamerama ? Uozbiljite se malo, ne može vama biti gore nego njemu.
Jarane necu nikada reci da Amara zaboli neka stvar za Zelju jer znam da to nije istina ali isto ne mozez tvrditi da losi rezultati naseg kluba teze padnu njemu nego nama,vjeruj mi da nije tako jeli ti mislis da on vise voli Zelju od nas navijaca ako mislis varas se.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 27 jul 2012, 08:51

dino lj je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:
Jarane necu nikada reci da Amara zaboli neka stvar za Zelju jer znam da to nije istina ali isto ne mozez tvrditi da losi rezultati naseg kluba teze padnu njemu nego nama,vjeruj mi da nije tako jeli ti mislis da on vise voli Zelju od nas navijaca ako mislis varas se.
Jah, a sta je on, nego li navijac Zelje, i to je ponovio dosta puta u emisijama gdje je gostovao...
I da nije imao srca odbti pozivZuje i ostale raje da se vrati i pomogne Zelji....
Naravno da je najgore njemu.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 27 jul 2012, 08:54

Banuj se sam.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 27 jul 2012, 09:04

Vidim da se ovdje redovno na zub docekuje svako ko progovori bilo sta negativno za klub, igrace, trenera, itd. Jedino si dobar ako hvalospjeve o svima pricas...

Sto se mene tice, kad je nesto dobro, reci cu da je dobro i hvaliti na sva zvona. A kad nesto ne valja, ima da isticem to koliko mi ***** cejf. Kome se ne svidja i ne moze da slusa/cita to, nek lagano razligu!

Inace, ekipa nam je dno, pa nek se ljuti ko hoce. Sarajevo nam je objasnilo neke stvari...

P.S. Imam 30+ godina, Zeljovac sam od rodjena, da ne bi bilo komentara tipa "ovo je neki balavac" i slicno...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 jul 2012, 09:04

CyberGhost je napisao/la:JOJ VALJA IH SAD SLUSATI
Zapravo oni i ne postoje.

PONOS JE ŽELJO.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 27 jul 2012, 09:05

CyberGhost je napisao/la:JOJ VALJA IH SAD SLUSATI
Prijatelju ista bi situacija bila i da je obrnuto,ne treba se obazirati na provokacije pojedinih balavaca,ali pravim pitarima treba cestitati na ovom uspjehu svidjelo se to nekome ili ne.Ljudi su pokazali kako se gine za svoj klub i svima nama ocitali lekciju kako treba pristupiti i kako treba igrati u Evropi a ne vaditi se,predavati unaprijed i skinuti gace samo sto neko ima veci budzet i bolje uslove.Motivacija i zelja su cudo samo sto nase igrace nema ko da motivise a i oni nemaju postavanja prema dresu koji nose pa hodaju kao manekeni po terenu kao na nekom malonogometnom turniru.Mozda njih licno zadovoljavaju samo BH-a titule i kupovi ali mislim da niti jednog naseg iole ozbiljnog navijaca ne zadovoljavaju.Komsije jos jednom sve cestitke i mnogo srece u nastavku sto se tice Evrope a ja odo cekati 4 August i jaku utakmicu protiv Travnika a sta me me briga imamo i sest sigurnih bodova protiv Leotara pa mozda opet uzmemo duplu krunu,to je najbitnije j..o tri cetiri kola Evrope.
I za kraj posto nam je prolaz protiv Maribora bio kao mogucnost dobitka na lotu odo u kladionicu da odigram Spanjolski i Euromilions loto pa mozda budem imao malo vise srece.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 27 jul 2012, 09:11

Baniraj ti sebe jarane. Puno sam ja živaca i para dao za svoju ljubav da bi me ti savjetovo. Ja nemam drugog kluba osim Želje, al krivo mi kada vidim sa koliko su žara njanjajevci igrali, a kod nas balerine, koje dobiju tri crvena zato što još nisu naučili fudbalska pravila ( ne na nogu, ne sa leđa). Ili hajmo ostavit ovaj Forum za one koji samo hvale, a neće makar malo da budu kritični pa i objektivni, a objektivno Maribor se mogo proć. Ko hoće gledat svojim očima, to se vidjelo još u Mariboru.
Željo ne gaji napadački fudbal i to se vidi iz aviona. Evo neka mi neko nabroji tri napadača u Želji. Nema. U Evropi ličimo na ekipe koje igraju da što manje prime. Uostalom to je i Amar reko.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.