Imam puno toga reci,samo..Mi ako zelimo neki uspjeh u evropi mi moramo prvo srediti pitanje stadiona,jer mi nikad na kosevu necemo odigrati kao sto bi odigrali na Grbavici,a zar je tesko pa ako moze jedan velez naci neku firmu da im postavi 3.000 stolica,ako jedan rudar iz kaknja moze napraviti simpaticnu tribinu i postaviti stolice ne znam zasto onda ne bi mogli i mi,problem je sto niko nece da zapne i da istraje u tome da trazi firme da potpisu ugovor koji,ne Zuji ce se to samo stvoriti,jer ako nije nama u interesu,sto bi bilo nekome drugom,ma neka nas ce se stadion sam izgraditi..
Druga stvar koja koci razvoj kluba jeste marketing sluzba kluba,evo malo pratim kako sarajevo koristi priliku i najmanju za bilo sta,i to im se evo vraca,a nas dzelo litex i buki samo gledaju sta drugi rade pa haj mogli bi i oni nesto slicno,zalosno..
Treca stvar jeste u nasoj formaciji,ma ne zelim gledati vala Želju sa izbij nabij loptu prema Adilovicu ili Selimovicu,a moramo priznati igra nam se zasniva na tome zadnjih par godina,mislim da je dosao red da se zahvalimo nekim igracima,ljudima iz uprave,marketinga jer doslo je do zasicenja siguran sam.Zar je toliko tesko nazvati Bazdarevica,Bajevica i neke druge ljude,menadzere da preporuce nekog igraca eto koji je slobodan a ima potencijala bar malo u njemu,posto mi samo slobodne i dovodimo..Moramo osvjeziti ekipu,ono sto prolazi protiv travnika,rudara i ovih ekipa u nasoj bundesligi,to vidimo da ne moze proci ni protiv jadnog maribora igra sa jednim napadacem i nekoliko nelogicnih stvari u vezi tima,ali hajde Amare od mene imas jos jedan nastup u evropi,ako bude ovako kao do sad onda je jasno u cemu je problem jer sta ce ti taktia za travnik,slobodu i ove ekipe nema tu taktike..
Ispali smo,i to jako boli iz vise razloga,finansijski aspekt gdje bi zaradili sigurno oko 2 miliona,zamislite samo tv prava u play offu koliko ce iznositi,zatim sto najvise boli jeste cinjenica da smo prosle godine izbacili jacu ekipu sa slabijim nasim timom,a ove godine sa boljim timom ispadnemo od losijeg protivnika,e to boli jos kad znas ko te ceka u sljedecem kolu
Izvinite ispeglao sam ovdje,ali morao sam jer sam nekako pun,pa ako ja mogu nocima lezati u krevetu i kontati koliko ce Željo zaraditi,ko bi mogao igrati u prvom timu,pa kako bi bilo stadion da se ovako napravi i slicne stvari pa moze i "gospoda" iz uprave mrdnuti guzicom dovuci sponzore uloziti u igracki kadar i moze gospoda iz marketinga poceti raditi neke stvari a ne vucarati se samo po opstinama i materinama...
HALALITE NA DUGOM POSTU

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!