zar nije ostalo mi jos godinu i pol ugovorastarmo94 je napisao/la:Ipak Markic ostaje, a s obzirom da mu je ostalo jos pola godine ugovora morali bi s njim produziti ako zelimo neke pare. Zao mi je zbog njega sto nije otisao u Njemacku, ali ipak mi je draze sto je ostao u Zrinji.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
I ja sam mislio da jeste, ali na ss.ba pise jos pola godine..Rosas7 je napisao/la:zar nije ostalo mi jos godinu i pol ugovorastarmo94 je napisao/la:Ipak Markic ostaje, a s obzirom da mu je ostalo jos pola godine ugovora morali bi s njim produziti ako zelimo neke pare. Zao mi je zbog njega sto nije otisao u Njemacku, ali ipak mi je draze sto je ostao u Zrinji.
A na ovom portalu premalo izvjestavaju o Zrinjskom i mnogo su puta grijesili u vezi istog , pa me ne bi cudilo da su i sada pogrijesili..
S Markićem bi smo trebali imati vrlo dobru ekipu.Samo danas još malo sreća pomazi (da nam vrati one izgubljenje bodove lani u zadnjim minutama) i mislim da rezlultat neće izostati.Sinoć se Dinamu vratiše ona njihova nesretna ispadanja pa valjda će i nama ovi bodovi.
Što se tiče stadiona zna se čiji je i tko igra na njemu.Nama je dobar a bit će još bolji.Ko me se ne sviđa neka ne gleda i ne dolazi.End of story.
Jedva čekam da tekme počnu

Što se tiče stadiona zna se čiji je i tko igra na njemu.Nama je dobar a bit će još bolji.Ko me se ne sviđa neka ne gleda i ne dolazi.End of story.
Jedva čekam da tekme počnu
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Znaci kadar za iducu sezonu!
......................Melher(c)...................
Markovic........Markic......Anicic....Stojkic
.....................Milicevic..................
Marjanovic...Sćepanovic...Muminovic..Zurzinov
...................Anicic I...........................
Jedini problem u ekipi je u poziciji gdje igra Muminovic,tu se nude kao rjesenja jos Ivesic i Arezina te mozda Kristo!
Jedini problem u ekipi je u poziciji gdje igra Muminovic,tu se nude kao rjesenja jos Ivesic i Arezina te mozda Kristo!
http://www.hskzrinjski.ba/index.php?opt ... Itemid=180bekicamir je napisao/la:Znaci kadar za iducu sezonu!
evo igraca
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Markic ima jos godinu i pol ugovora!
Vidi veznog reda.Tri igraca koja su ostavili lep utisak u Slaviji.Jos da je Kutalia tu da to sve upotpuni. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
De ti meni objasni sto si editovao svoj post ?starmo94 je napisao/la:Nista njima nije bilo uskraceno, njima je bilo ponudjeno da i oni igraju pod BB ali njima bile draze pareceze je napisao/la:Pa po kojoj logici im je onda u nekoliko navrata bilo uskracen povratak na taj stadion ?
Po logici da svojatate nesto sto nije vase.Ali nebitno, oticemo predaleko, samo mi onako upalo u oci to sto sam prvo citirao..Zivio ti meni![]()
Mi imamo pravo da svojatamo ovaj stadion jer mu je sluzbeni naziv "Stadion Hrvatskog športskog kluba Zrinjski".
Pozdrav..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ako hoces da znas, post sam editovao zbog toga sto sam shvatio da sam pogrijesio u vezi stadiona.ceze je napisao/la:De ti meni objasni sto si editovao svoj post ?
Nikako ne moze biti zajednicki jer je u vlasnistvu Zrinjskog i Velez nema tu sta traziti, i kako sam ti vec rekao imamo ga pravo svojatati jer je iskljucivo nas..
-
lenta crvena
- Kontakt:
Kada ste već kod stadiona sve je jasno i čisto. Stadion je vlasništvo grada Mostara i vazda je bio vlasništvo grada Mostara. Stadion je ugovorom dat Zrinjskom na korištenje i održavanje. Veležu je dat stadion u Vrapčićima uz novčanu nadoknadu od 100 milja maraka godišnje gdje je Velež taj stadion s tim parama doveo u kakvo takvo stanje. velež nikada nije htio da igra pod Bijelim Brijegom nakon rata što im je nuđeno odmah, iz razumljivih razloga su to odbijali ali su zato taj stadion uvijek politizirali sijući mržnju svako malo sa tom temom i zaluđujući svoj narod s tim.
Oni su isključivo tražili stadion u istočnom Mostaru uz novac za njegovo dovođenje u funkciju što im je na koncu odobreno od strane grada pa su tako svake godine dobijali 100 milja maraka više od Zrinjskog u što se svak može uvjeriti uvidom u gradske budžete. Uz to ministarstvo za izbjeglice je financiralo izgradnju one nove tribinice iza gola sa svlačionicama ispod.
Jedno pitanje za vas? Znate li gdje je Zrinjski igrao do zabrane i gašenja kluba?
Igrao je na terenu gdje je kirurgija i na terenu u sjevernom logoru u današnjem istočnom dijelu grada. Šta mislite bi li mi pristali da se tamo napravi stadion nama?
Oni su isključivo tražili stadion u istočnom Mostaru uz novac za njegovo dovođenje u funkciju što im je na koncu odobreno od strane grada pa su tako svake godine dobijali 100 milja maraka više od Zrinjskog u što se svak može uvjeriti uvidom u gradske budžete. Uz to ministarstvo za izbjeglice je financiralo izgradnju one nove tribinice iza gola sa svlačionicama ispod.
Jedno pitanje za vas? Znate li gdje je Zrinjski igrao do zabrane i gašenja kluba?
Igrao je na terenu gdje je kirurgija i na terenu u sjevernom logoru u današnjem istočnom dijelu grada. Šta mislite bi li mi pristali da se tamo napravi stadion nama?
Velezu nikad nije nudjeno da se vrati pod BB pod istim uslovima kao zrinjskom.Pod istim uslovima mislim na to da ga moze isto vrijeme koristiti,da moze svoje oznake,obiljezja zastave i ostale simbole staviti na i oko stadiona,da oni sebi izaberu (koja njima odgovara) svoju redarsku sluzba,dalje, da mogu svoje sponzore i reklame postaviti oko igralista,da imaju svoju sluzbenu prostoriju sa peharima i nagradama,da se onaj spomenik dovede u red,da se moze organizovati Februarski turnir...i tako dalje i tako dalje.Je li se ovako nesto nudilo Velezu da na ravnopravan nacin dijele stadion sa zrinjskimlenta crvena je napisao/la:Kada ste već kod stadiona sve je jasno i čisto. Stadion je vlasništvo grada Mostara i vazda je bio vlasništvo grada Mostara. Stadion je ugovorom dat Zrinjskom na korištenje i održavanje. Veležu je dat stadion u Vrapčićima uz novčanu nadoknadu od 100 milja maraka godišnje gdje je Velež taj stadion s tim parama doveo u kakvo takvo stanje. velež nikada nije htio da igra pod Bijelim Brijegom nakon rata što im je nuđeno odmah, iz razumljivih razloga su to odbijali ali su zato taj stadion uvijek politizirali sijući mržnju svako malo sa tom temom i zaluđujući svoj narod s tim.
A ovo da je Velez uvijek ,svake godine,od grada dobijo 100 000 KM vise od zrinjskog su nabuloze.Jeste jednom ili dvaput dobio nesto malo vise para ali samo da se urade neke stvari na stadionu (da bi stadion bio uslovan),ali nisu davali klubu da ih trosi za svoje potrebe.Nisu morali nista davati (grad)da su samo dopustili ravnopravno da koriste stadion pod BB.
(izbjegavam komentarisati na temi gradskog rivala,ali kad se nesto pise a tice se mog kluba onda se malo ubacim
P.S.I nije ti bas najbolja usporedba ovo kad upitno kazes; bi li vi pristali da vam se pravi stadion u Sjevernom.Mi nismo trazili da pravimo stadion pod BB
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
lenta crvena
- Kontakt:
Prvo nikada se više taj februarski turnir neće moći održavati na stadionu pod Bijelim Brijegom. To je datum kada su partizani pobacali u Neretvu fratre kao i što su tih dana poubijali i čelnike Zrinjskog a to se lafo slavi kao neko oslobođenje? Za nas je to dan kada su stradali ti ljudi i tih dana su ugasili Zrinjski. Nema se tu šta više komentarisati.rodjak je napisao/la:Velezu nikad nije nudjeno da se vrati pod BB pod istim uslovima kao zrinjskom.Pod istim uslovima mislim na to da ga moze isto vrijeme koristiti,da moze svoje oznake,obiljezja zastave i ostale simbole staviti na i oko stadiona,da oni sebi izaberu (koja njima odgovara) svoju redarsku sluzba,dalje, da mogu svoje sponzore i reklame postaviti oko igralista,da imaju svoju sluzbenu prostoriju sa peharima i nagradama,da se onaj spomenik dovede u red,da se moze organizovati Februarski turnir...i tako dalje i tako dalje.Je li se ovako nesto nudilo Velezu da na ravnopravan nacin dijele stadion sa zrinjskimlenta crvena je napisao/la:Kada ste već kod stadiona sve je jasno i čisto. Stadion je vlasništvo grada Mostara i vazda je bio vlasništvo grada Mostara. Stadion je ugovorom dat Zrinjskom na korištenje i održavanje. Veležu je dat stadion u Vrapčićima uz novčanu nadoknadu od 100 milja maraka godišnje gdje je Velež taj stadion s tim parama doveo u kakvo takvo stanje. velež nikada nije htio da igra pod Bijelim Brijegom nakon rata što im je nuđeno odmah, iz razumljivih razloga su to odbijali ali su zato taj stadion uvijek politizirali sijući mržnju svako malo sa tom temom i zaluđujući svoj narod s tim.
Igrao je na terenu gdje je kirurgija i na terenu u sjevernom logoru u današnjem istočnom dijelu grada. Šta mislite bi li mi pristali da se tamo napravi stadion nama?,svi znamo da nisu nikad,i da ne misle nikad.i zato ti ta prica pada u vodu da su nudili Velezu povratak pod BB .(evo ti mi reci bi li prihvatio na ovakav nacin da se Velez vrati pod BB,a ja znam odgovor
)
A ovo da je Velez uvijek ,svake godine,od grada dobijo 100 000 KM vise od zrinjskog su nabuloze.Jeste jednom ili dvaput dobio nesto malo vise para ali samo da se urade neke stvari na stadionu (da bi stadion bio uslovan),ali nisu davali klubu da ih trosi za svoje potrebe.Nisu morali nista davati (grad)da su samo dopustili ravnopravno da koriste stadion pod BB.
(izbjegavam komentarisati na temi gradskog rivala,ali kad se nesto pise a tice se mog kluba onda se malo ubacim)
P.S.I nije ti bas najbolja usporedba ovo kad upitno kazes; bi li vi pristali da vam se pravi stadion u Sjevernom.Mi nismo trazili da pravimo stadion pod BBnego smo trazili samo povrat u svoj prijeratni dom u stadion koji vec postoji i koji je napravljen za Velezove potrebe(a i za ostale sportiste),sto je velika razlika
Zrinjski je dobio stadion na korištenje i održavanje i vi ste mogli na njemu igrati svoje utakmice ali niste htjeli jer ne bi nikada tu bili kao domaći i ispali bi u treću ligu a ne u drugu.
Jednom su nas zabranili u jednom totalitarnom zločinačkom sistemu zvanom komunizam a koji vijeće Europe deklariše baš ovako kako sam napisao i neće više nikada.
Danas na stadionu tu treniraju razni športski kolektivi i održavaju se razna takmičenja u raznim športovima. Nemoj širiti laži.
Pare ste dobijali isključivo za stadion po 100 milja više od nas, provjeri u budžetima grada iz tog perioda i uvjeri se isto kao što ste dobili od ministarstva koje sam ti napisao pare za svlačionice i malu tribinu iznad. Pare za svoje potrebe kao što kažeš ste dobijali u istom omjeru kao mi kao što je i danas slučaj.
I za to na kraju što si naveo reći ću ti da je isto tako naš dom nekada bio u sjevernom logoru pa šta smo sada mi trebali u vremenu kada je rat stao tražiti neke nove tenzije pa da nastavimo sa ratom?
Ne pravite se mutavi, samo znate kukati i čančati i za sve vam je neko drugi kriv.
Ni 20 godina nakon rata Zrinjski ne može igrati domaće utakmice u istočnom dijelu grada kao ni Velež u zapadnom iz jednog jednostavnog razloga a to je sigurnosni. Jedino ako bi nekome bilo u interesu da glavu neko izgubi.
Na kraju krajeva svi smo mi pravili i Brčko-Banovići i Šamac-Sarajevo kao što smo svi izdvajali za Olimpijadu Kosovo i šta sve ne. Novi Beograd se izgradio od zajma za Kosovo pa šta ćemo sad?
Dosta je više vaše propagande, to još samo vipijete.
Prvo nikada se više taj februarski turnir neće moći održavati na stadionu pod Bijelim Brijegom.
ako je stadion gradski i ako bi ga svi klubovi mogli koristiti jednako,ko onda moze zabraniti nekome da pravi turnir
kakov hoce i kad hoce.Vi (neki od vas kao recimo ti)ko navodno govorite da se Velez mogo vrati pod BB i igrati svoje domace utakmice ali ko eto nisu htijeli
Kako ce se bola vrati kad eto ti sam kazes da se ne mogu raditi neke stvari(organizovati Februarski turnir),znaci ti (vi)si se stavio u poziciju vlasnika koji odredjuje sta Velez moze a sta ne moze.To nije ravnopravno dijeljenje stadiona.Grad bi trebo odrediti sta obadva kluba smiju raditi a sta ne smiju(za obadva kluba jednako) a ne da jedan klub odredjuje drugom sta treba a sta ne treba raditi
,je li ovako.Ovo isto zastupam i za lijevu obalu(samo ne znam da je vama ikad iko branio da nastupate na nekom objektu na lijevoj obali,a ako se to desilo ja sam i protiv toga)
Zrinjski je dobio stadion na korištenje i održavanje i vi ste mogli na njemu igrati svoje utakmice ali niste htjeli jer ne bi nikada tu bili kao domaći i ispali bi u treću ligu a ne u drugu.
Ovo je samo izgovor.Vi trebate samo reci ovo;evo bujrum igrajte i vi na gradskom stadionu,, pod istim uslovima mi vam dopustamo(ako ste ikad mislili ozbiljno mada znam da niste)a za to ispadanje u nizi rang se ne brini
Danas na stadionu tu treniraju razni športski kolektivi i održavaju se razna takmičenja u raznim športovima. Nemoj širiti laži.
Ovo nisam najbolje razumio,ne znam sta sam slago.Atletski klub Velez nema terena za treniranje,moze li mu dom biti BB(znam da ima takmicenja pod BB ali mu nije BB dom)
Pare ste dobijali isključivo za stadion po 100 milja više od nas, provjeri u budžetima grada iz tog perioda i uvjeri se isto kao što ste dobili od ministarstva koje sam ti napisao pare za svlačionice i malu tribinu iznad. Pare za svoje potrebe kao što kažeš ste dobijali u istom omjeru kao mi kao što je i danas slučaj.
Manje-vise se ovdje slazem sa tobom,Velez jeste dobijo vise para od zrinjskog za potrebe stadiona ali ne tako cesto ko sto ti navodis(ja mislim 2 puta) ali je i zrinjski dobijo za postavljanje stolica na gornjoj tribini kad su igrali sa partizanom.Ali ove pare za infrastrukturu ja ne racunam jer su otisle za izgradnju gradskog objekta nevazno ili tamo ili ovamo
I za to na kraju što si naveo reći ću ti da je isto tako naš dom nekada bio u sjevernom logoru pa šta smo sada mi trebali u vremenu kada je rat stao tražiti neke nove tenzije pa da nastavimo sa ratom?
Ako tako mislis,i ako je tako(ja ne znam je li to istina) onda se i vi borite za svoja prava ja nemam nista protiv'Ja ne zelim da ni jedan sportski kolektiv ispasta u gradu radi **** politike
Ne pravite se mutavi, samo znate kukati i čančati i za sve vam je neko drugi kriv.
Ovdje ne znam sta bi ti odgovorio.Ako je teznja za povratkom u svoj prijeratni dom neopravdano po tebi onda ne znam sta je opravdano
Ni 20 godina nakon rata Zrinjski ne može igrati domaće utakmice u istočnom dijelu grada kao ni Velež u zapadnom iz jednog jednostavnog razloga a to je sigurnosni.
Ovo ti care nije potpuno tacno.Politika je problem,i da se recimo nadje neko rijesenje koje ce svima odgovarati ne bi bilo tenzija.Cim se nesto nekome brani odmah su tu tenzije,**** ga
Jedino ako bi nekome bilo u interesu da glavu neko izgubi.A sto bi neko gubio glavu da recimo dodje pod BB ako ti kazes da je Velezu nudjeno da se vrati pod BB da igra kao domacin.Ako je Velezu nudjeno,nije zar da bi bilo navijacima zabranjerno ici na utakmice.Huliganstvo na stranu(vazda ce biti tih huliganskih nereda),ali govorim o ljudima zatrovanim politikom,koji samo gledaju jednu stranu i koji se protive svemu sa one strane(ovo vazi i za lijevu i desnu obalu)
ako je stadion gradski i ako bi ga svi klubovi mogli koristiti jednako,ko onda moze zabraniti nekome da pravi turnir
kakov hoce i kad hoce.Vi (neki od vas kao recimo ti)ko navodno govorite da se Velez mogo vrati pod BB i igrati svoje domace utakmice ali ko eto nisu htijeli
Ovo je samo izgovor.Vi trebate samo reci ovo;evo bujrum igrajte i vi na gradskom stadionu,, pod istim uslovima mi vam dopustamo(ako ste ikad mislili ozbiljno mada znam da niste)a za to ispadanje u nizi rang se ne brini
Ovo nisam najbolje razumio,ne znam sta sam slago.Atletski klub Velez nema terena za treniranje,moze li mu dom biti BB(znam da ima takmicenja pod BB ali mu nije BB dom)
Manje-vise se ovdje slazem sa tobom,Velez jeste dobijo vise para od zrinjskog za potrebe stadiona ali ne tako cesto ko sto ti navodis(ja mislim 2 puta) ali je i zrinjski dobijo za postavljanje stolica na gornjoj tribini kad su igrali sa partizanom.Ali ove pare za infrastrukturu ja ne racunam jer su otisle za izgradnju gradskog objekta nevazno ili tamo ili ovamo
Ako tako mislis,i ako je tako(ja ne znam je li to istina) onda se i vi borite za svoja prava ja nemam nista protiv'Ja ne zelim da ni jedan sportski kolektiv ispasta u gradu radi **** politike
Ovdje ne znam sta bi ti odgovorio.Ako je teznja za povratkom u svoj prijeratni dom neopravdano po tebi onda ne znam sta je opravdano
Ni 20 godina nakon rata Zrinjski ne može igrati domaće utakmice u istočnom dijelu grada kao ni Velež u zapadnom iz jednog jednostavnog razloga a to je sigurnosni.
Ovo ti care nije potpuno tacno.Politika je problem,i da se recimo nadje neko rijesenje koje ce svima odgovarati ne bi bilo tenzija.Cim se nesto nekome brani odmah su tu tenzije,**** ga
Jedino ako bi nekome bilo u interesu da glavu neko izgubi.A sto bi neko gubio glavu da recimo dodje pod BB ako ti kazes da je Velezu nudjeno da se vrati pod BB da igra kao domacin.Ako je Velezu nudjeno,nije zar da bi bilo navijacima zabranjerno ici na utakmice.Huliganstvo na stranu(vazda ce biti tih huliganskih nereda),ali govorim o ljudima zatrovanim politikom,koji samo gledaju jednu stranu i koji se protive svemu sa one strane(ovo vazi i za lijevu i desnu obalu)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
svaki pet stranica,opet prica o stadionu,jedno sto puta smo o tome pisali
dosta vise,mi imamo svoje misljenje,vi svoje i cao
tema je HSK ZRINJSKI i nje se drzite
dosta vise,mi imamo svoje misljenje,vi svoje i cao
tema je HSK ZRINJSKI i nje se drzite
Dobro "rodjak" ako si završio sa svojom demagogijom sad šetnja na svoju temu.Zašto nisi prokomentirao ovaj pasusu o fratrima i čelnim ljudima Zrinje?Možda bi ovo što ti pišeš moglo i proći kod nekih mlađih ljudi koji ne pamte prijeratna vremena ili kod nekih stranaca koji padaju na vašu slatkoriječivost i prikazivanje samo jedne strane medalje ali mi koji smo rođeni duboko u prošlom stoljeću jako dobro znamo što je i kako bilo ali na kraju krajeva evo napisat ću ti :Vi ste sve u pravu, vi ste nevinašca,vama su sve oteli,vi ste žrtve i vas su svi prevarili i izigrali počevši od nas pa do UN-a.Evo možda ti je sad lakše pa se lijepo vrati na svoju temu a nas ,naš klub i NAŠ stadion ostavi na miru.rodjak je napisao/la:Prvo nikada se više taj februarski turnir neće moći održavati na stadionu pod Bijelim Brijegom.
kakov hoce i kad hoce.Vi (neki od vas kao recimo ti)ko navodno govorite da se Velez mogo vrati pod BB i igrati svoje domace utakmice ali ko eto nisu htijeliKako ce se bola vrati kad eto ti sam kazes da se ne mogu raditi neke stvari(organizovati Februarski turnir),znaci ti (vi)si se stavio u poziciju vlasnika koji odredjuje sta Velez moze a sta ne moze.To nije ravnopravno dijeljenje stadiona.Grad bi trebo odrediti sta obadva kluba smiju raditi a sta ne smiju(za obadva kluba jednako) a ne da jedan klub odredjuje drugom sta treba a sta ne treba raditi
,je li ovako.Ovo isto zastupam i za lijevu obalu(samo ne znam da je vama ikad iko branio da nastupate na nekom objektu na lijevoj obali,a ako se to desilo ja sam i protiv toga)
Ovo ti care nije potpuno tacno.Politika je problem,i da se recimo nadje neko rijesenje koje ce svima odgovarati ne bi bilo tenzija.Cim se nesto nekome brani odmah su tu tenzije,**** ga![]()
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
-
lenta crvena
- Kontakt:
Pravolinijski ljudi, džaba je njima išta govoriti, oni u suštini sve znaju kao i mi ali im neka njihova politika neda da si to priznaju.
Ja sve što sam mu napisao je čista istina to što on neće da je primi k srcu ja mu pomoći ne mogu.
Dobro si rekao, oni su ugroženi pokradeni jadni oni i čemerni. To što je neko drugi još ugroženiji bio do te mjere da je zabranjen da su mu čelnike njihovi sa petokrakama poubijali, oteli im sve od zemljišta, dokumenata o postojanju, pa i do života, to je njemu i sličnima u redu. Ali mi ne želimo da kukamo i da se vraćamo unatrag te da ispravljamo krivu Drinu nego smo se okrenuli sebi i zato smo miljama daleko od njega i njegovog kluba. Politiku da nam neko treba dati nešto iako nam je oduzeto ostavljamo njima da se sa tim bave.
Nama sljedi Trebinje pa Široki Brijeg, jako važne dvije utakmice gdje nam treba malo sreće koja nam je prošle sezone okrenula leđa. Sreće nam treba u Trebinju a ovaj spori Široki će naši igrači prešišati pred punim tribinama pod Bijelim Brijegom.
Rođak i njemu slični ako su tako dobrodušni neka vrate ogromno zemljište na kojemu je napravljeno partizansko spomen groblje onima kojima su to oteli tog februara kada bi on da igra pod BB. Samo nek mi još kaže da nezna kome su to oteli tada!
Ja sve što sam mu napisao je čista istina to što on neće da je primi k srcu ja mu pomoći ne mogu.
Dobro si rekao, oni su ugroženi pokradeni jadni oni i čemerni. To što je neko drugi još ugroženiji bio do te mjere da je zabranjen da su mu čelnike njihovi sa petokrakama poubijali, oteli im sve od zemljišta, dokumenata o postojanju, pa i do života, to je njemu i sličnima u redu. Ali mi ne želimo da kukamo i da se vraćamo unatrag te da ispravljamo krivu Drinu nego smo se okrenuli sebi i zato smo miljama daleko od njega i njegovog kluba. Politiku da nam neko treba dati nešto iako nam je oduzeto ostavljamo njima da se sa tim bave.
Nama sljedi Trebinje pa Široki Brijeg, jako važne dvije utakmice gdje nam treba malo sreće koja nam je prošle sezone okrenula leđa. Sreće nam treba u Trebinju a ovaj spori Široki će naši igrači prešišati pred punim tribinama pod Bijelim Brijegom.
Rođak i njemu slični ako su tako dobrodušni neka vrate ogromno zemljište na kojemu je napravljeno partizansko spomen groblje onima kojima su to oteli tog februara kada bi on da igra pod BB. Samo nek mi još kaže da nezna kome su to oteli tada!
Kako ste smiješni familije mi, kad vas lik ubije argumentima onda samo kazete "prošetaj s teme". Znam da nema fajde od raspravljanja na forumima o ovoj temi ali jednostavno ispadate smiješni.
Rodjak svaka ti dala
Rodjak svaka ti dala
Ubio nas lik "argumentima" svaka castZuja je napisao/la:Kako ste smiješni familije mi, kad vas lik ubije argumentima onda samo kazete "prošetaj s teme". Znam da nema fajde od raspravljanja na forumima o ovoj temi ali jednostavno ispadate smiješni.
Rodjak svaka ti dala
A jedini koji ispadaju smijesni ste vi, vise visite na nasoj temi a vaznije bi vam bilo da se brinete za vas mali prigradski klub..
Ostatak znas - Prosetaj s teme !
Šta ima Međugorje city 
Livadicu vidi se da ti je Zrinjski omiljeni klub cim stalno visis ovdje, ajde sad malo prosetaj, poĆeraj ovce, a posto znam da ces se ovdje vratiti ponesi nam svima malo podveleskog kajmakaZuja je napisao/la:Šta ima Međugorje city
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.