Prvo nikada se više taj februarski turnir neće moći održavati na stadionu pod Bijelim Brijegom.
ako je stadion gradski i ako bi ga svi klubovi mogli koristiti jednako,ko onda moze zabraniti nekome da pravi turnir
kakov hoce i kad hoce.Vi (neki od vas kao recimo ti)ko navodno govorite da se Velez mogo vrati pod BB i igrati svoje domace utakmice ali ko eto nisu htijeli

Kako ce se bola vrati kad eto ti sam kazes da se ne mogu raditi neke stvari(organizovati Februarski turnir),znaci ti (vi)si se stavio u poziciju vlasnika koji odredjuje sta Velez moze a sta ne moze.To nije ravnopravno dijeljenje stadiona.Grad bi trebo odrediti sta obadva kluba smiju raditi a sta ne smiju(za obadva kluba jednako) a ne da jedan klub odredjuje drugom sta treba a sta ne treba raditi

,je li ovako.Ovo isto zastupam i za lijevu obalu(samo ne znam da je vama ikad iko branio da nastupate na nekom objektu na lijevoj obali,a ako se to desilo ja sam i protiv toga)
Zrinjski je dobio stadion na korištenje i održavanje i vi ste mogli na njemu igrati svoje utakmice ali niste htjeli jer ne bi nikada tu bili kao domaći i ispali bi u treću ligu a ne u drugu.
Ovo je samo izgovor.Vi trebate samo reci ovo;evo bujrum igrajte i vi na gradskom stadionu,, pod istim uslovima mi vam dopustamo(ako ste ikad mislili ozbiljno mada znam da niste)a za to ispadanje u nizi rang se ne brini
Danas na stadionu tu treniraju razni športski kolektivi i održavaju se razna takmičenja u raznim športovima. Nemoj širiti laži.
Ovo nisam najbolje razumio,ne znam sta sam slago.Atletski klub Velez nema terena za treniranje,moze li mu dom biti BB(znam da ima takmicenja pod BB ali mu nije BB dom)
Pare ste dobijali isključivo za stadion po 100 milja više od nas, provjeri u budžetima grada iz tog perioda i uvjeri se isto kao što ste dobili od ministarstva koje sam ti napisao pare za svlačionice i malu tribinu iznad. Pare za svoje potrebe kao što kažeš ste dobijali u istom omjeru kao mi kao što je i danas slučaj.
Manje-vise se ovdje slazem sa tobom,Velez jeste dobijo vise para od zrinjskog za potrebe stadiona ali ne tako cesto ko sto ti navodis(ja mislim 2 puta) ali je i zrinjski dobijo za postavljanje stolica na gornjoj tribini kad su igrali sa partizanom.Ali ove pare za infrastrukturu ja ne racunam jer su otisle za izgradnju gradskog objekta nevazno ili tamo ili ovamo
I za to na kraju što si naveo reći ću ti da je isto tako naš dom nekada bio u sjevernom logoru pa šta smo sada mi trebali u vremenu kada je rat stao tražiti neke nove tenzije pa da nastavimo sa ratom?
Ako tako mislis,i ako je tako(ja ne znam je li to istina) onda se i vi borite za svoja prava ja nemam nista protiv'Ja ne zelim da ni jedan sportski kolektiv ispasta u gradu radi **** politike
Ne pravite se mutavi, samo znate kukati i čančati i za sve vam je neko drugi kriv.
Ovdje ne znam sta bi ti odgovorio.Ako je teznja za povratkom u svoj prijeratni dom neopravdano po tebi onda ne znam sta je opravdano
Ni 20 godina nakon rata Zrinjski ne može igrati domaće utakmice u istočnom dijelu grada kao ni Velež u zapadnom iz jednog jednostavnog razloga a to je sigurnosni.
Ovo ti care nije potpuno tacno.Politika je problem,i da se recimo nadje neko rijesenje koje ce svima odgovarati ne bi bilo tenzija.Cim se nesto nekome brani odmah su tu tenzije,**** ga
Jedino ako bi nekome bilo u interesu da glavu neko izgubi.A sto bi neko gubio glavu da recimo dodje pod BB ako ti kazes da je Velezu nudjeno da se vrati pod BB da igra kao domacin.Ako je Velezu nudjeno,nije zar da bi bilo navijacima zabranjerno ici na utakmice.Huliganstvo na stranu(vazda ce biti tih huliganskih nereda),ali govorim o ljudima zatrovanim politikom,koji samo gledaju jednu stranu i koji se protive svemu sa one strane(ovo vazi i za lijevu i desnu obalu)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA