FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bavarac95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bavarac95 » 27 jul 2012, 11:12

biti navijac sarajeva je nesto neopisivo pogotovo kad klub igra kako treba , kad ostave srce na teren kad sjever grmi kad bude ludilo . kad grlis covjeka na tribini kad nasi daju gol a i neznas frajera .

ko nije dozivio nezna sta je to :D

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 jul 2012, 11:21

Ja mislim nakon ovih evropskih utakmica da ce te moci utopit Saida za velike pare :D jbg nije njega dzaba Werder doveo
Volim te Zeljo!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 jul 2012, 11:22

Koga bi Sarajevo moglo dobit u playoffu,ako prodje Zetu..
Koliko ti pretkola ima majko draga...???

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jul 2012, 11:25

ahmic je napisao/la:Koga bi Sarajevo moglo dobit u playoffu,ako prodje Zetu..
Zadnje četvrto pretkolo je play off. A protivnik može biti baš paklen, jer izvjesno je da se tad dobije protivnik i iz liga petice. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 jul 2012, 11:26

Bice tesko ali svi su od krvi i mesa...
Nadam se prolazu protiv Zete...
Bogme dobro ce Sarajlice zaradit od ovih pretkola :-)

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 27 jul 2012, 11:31

Iskrene cestitke, odavno nisam gledao utakmicu s vecim uzitkom!

Saide Saide, da si imao malo vise klikera u glavi sada bi harao evropom, steta .:oops:

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 27 jul 2012, 11:33

effe_sa je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Koga bi Sarajevo moglo dobit u playoffu,ako prodje Zetu..
Zadnje četvrto pretkolo je play off. A protivnik može biti baš paklen, jer izvjesno je da se tad dobije protivnik i iz liga petice. ;)
to netreba da znaci prije par godina u 4 pretkolu dosao je Cluj iz Rumunije
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 jul 2012, 11:55

armageddon2012 je napisao
igracu oba daju gol,a volio bih da mi dodje tiket rezultatom 3-1 za sarajevo 8-)
prvo,iskrene cestitke,a mozete me zvati vidovitadjemila,slobodno 8-)

drugo,meni je kompletan ugodjaj jedino pokvarila izuzetno jaka zvucna izolacija na komentatorskom mjestu,apsolutno se nista sa tribina nije culo,kao da prenosi iz bureta i da se igra pred praznim stadionom,a imam osjecaj da je kosevo gorilo....pravu sliku sam mogao osjetiti samo malo na poluvremenu i na kraju kad su pustali golove bez komentatora...face tv,ispravite to.. :oops: :oops:

i trece,da budem malo pakostan,sad se tek vidi kolika je steta sto gracic nije uspio za zelenim stolom izbaciti sarajevo iz evrope,a ubaciti olimpic 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 27 jul 2012, 12:01

[youtube][/youtube]

8-)
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 27 jul 2012, 12:02

[youtube][/youtube] jbt tek se ovdje vidi kako je los zvuk bio na FACE tv svaka cast ovi bugari se sasrali ko grlice kad su vidili ovo .
Samo jedan klub Velež Mostar

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jul 2012, 12:03

U SPORT-u pise da ce ovaj Crnogorac Mijuskovic gotovo sigurno potpisati ugovor sa nama.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 27 jul 2012, 12:14

Sušić: Moguće da neko iz Sarajeva zaigra za reprezentaciju
Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić gledao je sinoć uzvratnu utakmicu drugog pretkola Evropske lige, u kojoj je Sarajevo eliminisalo bugarski Levski. Popularni Pape kaže kako je moguće da neko od igrača Bordo tima u narednim reprezentativnim utakmicama zaigra u dresu Zmajeva.
Piše: J. Hadžiahmetović

Sušić je na početku razgovora čestitao Sarajevu na zasluženoj pobjedi i prolasku u treće pretkolo. Kako kaže, razlika je mogla biti i veća.

"Sarajevo je mnogo bolje igralo. Kada su primili gol, vjerovatno je bilo i malo straha, ali u drugom poluvremenu su se vratili i odigrali odlično. Sada idu na Zetu od koje je, objektivno, Sarajevo bolja ekipa i nadam se da će i tu prepreku proći. A onda, nadam se, da će na Koševo doći jedna velika ekipa", kaže Sušić za portal Klix.ba.

Na naš upit da li je u Bordo timu vidio neke potencijalne reprezentativce, Pape kaže kako je Said Husejinović odigrao odličnu utakmicu u kojoj je dao dva gola.

"Istina je da i on mora povesti malo više računa o svojoj tjelesnoj težini. Kad se god spomene njegovo ime, svako kaže kako ima pet-šest kilograma viška. Mislim da bi po tom pitanju trebao nešto uraditi, jer nije normalno da u onakvoj utakmici izađe u 68. minuti. Čak mi nije bilo ni jasno zbog čega je napustio teren, vjerovatno je možda sam tražio izmjenu. Šta bi se desilo da su Bugari dali gol, a igru ti napustio igrač koji je faktički riješio utakmicu", pojašnjava selektor nogometne reprezentacije BiH.

Ukoliko Husejinović "skine" koji kilogram, moguće je da nekadašnji igrač Werdera zaigra u dresu Zmajeva.

"Ne mogu odlučiti na osnovu jedne utakmice. Igrao je zaista dobro, kao i svi igrači Sarajeva. Gledat ću utakmicu i protiv Zete u četvrtak, a u petak ću objaviti spisak reprezentativaca za prijateljsku utakmicu protiv Walesa. Ne želim ništa još da govorim, ima vremena i može se desiti da neko iz Sarajeva bude na tom spisku. Vidjet ćemo...", kaže Sušić.

Da li je Said Husejinović zaslužio reprezentativni dres nakon odlične polusezone za Bordo tim, pokazat će se u budućnosti. Činjenica je da ovaj tim Sarajeva bez njegovih igara, lucidnosti i driblinga ne bi bio to što jeste, što je stav mnogih navijača tima s Koševa.

Treba podsjetiti da je ovaj Zvorničanin bio na pragu reprezentacije BiH, ali je zbog nesuglasica sa Ćirom Blaževićem rekao kako nikada neće zaigrati u državnom dresu. Ipak, vjerujemo kako Sušićev poziv ne bi odbio.

Ima li vece motivacije od ovoga?! :idea:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jul 2012, 12:19

biskitt je napisao/la:
Sušić: Moguće da neko iz Sarajeva zaigra za reprezentaciju
Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić gledao je sinoć uzvratnu utakmicu drugog pretkola Evropske lige, u kojoj je Sarajevo eliminisalo bugarski Levski. Popularni Pape kaže kako je moguće da neko od igrača Bordo tima u narednim reprezentativnim utakmicama zaigra u dresu Zmajeva.
Piše: J. Hadžiahmetović

Sušić je na početku razgovora čestitao Sarajevu na zasluženoj pobjedi i prolasku u treće pretkolo. Kako kaže, razlika je mogla biti i veća.

"Sarajevo je mnogo bolje igralo. Kada su primili gol, vjerovatno je bilo i malo straha, ali u drugom poluvremenu su se vratili i odigrali odlično. Sada idu na Zetu od koje je, objektivno, Sarajevo bolja ekipa i nadam se da će i tu prepreku proći. A onda, nadam se, da će na Koševo doći jedna velika ekipa", kaže Sušić za portal Klix.ba.

Na naš upit da li je u Bordo timu vidio neke potencijalne reprezentativce, Pape kaže kako je Said Husejinović odigrao odličnu utakmicu u kojoj je dao dva gola.

"Istina je da i on mora povesti malo više računa o svojoj tjelesnoj težini. Kad se god spomene njegovo ime, svako kaže kako ima pet-šest kilograma viška. Mislim da bi po tom pitanju trebao nešto uraditi, jer nije normalno da u onakvoj utakmici izađe u 68. minuti. Čak mi nije bilo ni jasno zbog čega je napustio teren, vjerovatno je možda sam tražio izmjenu. Šta bi se desilo da su Bugari dali gol, a igru ti napustio igrač koji je faktički riješio utakmicu", pojašnjava selektor nogometne reprezentacije BiH.

Ukoliko Husejinović "skine" koji kilogram, moguće je da nekadašnji igrač Werdera zaigra u dresu Zmajeva.

"Ne mogu odlučiti na osnovu jedne utakmice. Igrao je zaista dobro, kao i svi igrači Sarajeva. Gledat ću utakmicu i protiv Zete u četvrtak, a u petak ću objaviti spisak reprezentativaca za prijateljsku utakmicu protiv Walesa. Ne želim ništa još da govorim, ima vremena i može se desiti da neko iz Sarajeva bude na tom spisku. Vidjet ćemo...", kaže Sušić.

Da li je Said Husejinović zaslužio reprezentativni dres nakon odlične polusezone za Bordo tim, pokazat će se u budućnosti. Činjenica je da ovaj tim Sarajeva bez njegovih igara, lucidnosti i driblinga ne bi bio to što jeste, što je stav mnogih navijača tima s Koševa.

Treba podsjetiti da je ovaj Zvorničanin bio na pragu reprezentacije BiH, ali je zbog nesuglasica sa Ćirom Blaževićem rekao kako nikada neće zaigrati u državnom dresu. Ipak, vjerujemo kako Sušićev poziv ne bi odbio.

Ima li vece motivacije od ovoga?! :idea:
Realno ovo sam i ocekivao.Husejinovic je stvarno kalibar za reprezentaciju,ali je neozbiljno da dobije poziv,a ima viska kilograma.Medjutim,kad bude fizicki 100 % spreman reprezentacija ce stvarno dobiti playa koji ce jednostavno razvaljivati,a do tada neka Susic razmislja o Sesaru i Suljicu.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 27 jul 2012, 12:22

Protiv koga mozete igrati u play-offu od nekih atraktivnijih klubova
FKŽ !

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jul 2012, 12:24

TeaM87 je napisao/la:Protiv koga mozete igrati u play-offu od nekih atraktivnijih klubova
Inter,Stuttgart,PSV,Liverpool,Bilbao. :D :D :D

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 27 jul 2012, 12:25

Hordanje
[youtube][/youtube]

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 27 jul 2012, 12:27

Samo da čestitam od srca i da kažem da ste me sinoć učinili ponosnim!!!

Pozdrav od ljubitelja Čelika iz Zenice.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 jul 2012, 12:51

Vlasnik Levskog Todor Batkov rekao je pri dolasku na aerodrom u Sofiji da više nije siguran da li će financirati "plave".
"Ne znam da li više ima smisla.Najlakše je prestati.Svašta mi prolazi kroz glavu,ja sam odgovoran čovjek" rekao je dobrotvor kluba sa Georgi Asparuhova.

"Kao što smo već navikli.Prvo je bilo BATE Borisov,pa Trnava,a onda Sarajevo.Bosna i Hercegovina je mlada država,u kojoj se prolilo mnogo krvi.Prosječna plata u njihovom timu je 500 eura,a vidjeli ste kako igraju",rekao je Todor Batkov.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 27 jul 2012, 12:55

LBJ MVP je napisao/la:
Vlasnik Levskog Todor Batkov rekao je pri dolasku na aerodrom u Sofiji da više nije siguran da li će financirati "plave".
"Ne znam da li više ima smisla.Najlakše je prestati.Svašta mi prolazi kroz glavu,ja sam odgovoran čovjek" rekao je dobrotvor kluba sa Georgi Asparuhova.

"Kao što smo već navikli.Prvo je bilo BATE Borisov,pa Trnava,a onda Sarajevo.Bosna i Hercegovina je mlada država,u kojoj se prolilo mnogo krvi.Prosječna plata u njihovom timu je 500 eura,a vidjeli ste kako igraju",rekao je Todor Batkov.
Nek jednostavno dodje financirat Sarajevo :mrgreen: . Manje ulozenih para i vise rezultata.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jul 2012, 13:05

Stanje sa kartonima je dosta dobro nakon četiri utakmice samo Čomor ima dva kartona i prijeti mu suspenzija , dok Torlak,Husejinović,Sesar,Suljić Tatomirović,Karamatić,Hadžić imaju po jedan ;)
Kod Zete ista situacija nakon četiri odigrana meča jedan igrač ima dva kartona i prijeti mu suspenzija dok ostali imaju po jedan ali više ih je nego kod Sarajeva :P

Što se tiče suspenzija one u ovom dvomeču ne bi trebale igrati neku ulogu, e već za eventualni Play Of sve je moguće Torlak i Sesar igraju na takvim pozicijama da moraju praviti prekršaje, Sesar pogotovo Said, Asmir, Emir ne bi trebali imati problema oko kartona bezveze su i ove dobili ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.