FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bio na tekmi,prevalio 350 km od kuce i nazad sa par svojih prijatelja,ali ne zalim ni sekunde.Moci cu pricati svojim unucicima da sam tog 26.07.2012. bio dio spektakla na Kosevu.
BosnaE
newton_heath_lyr je napisao/la:Bio na tekmi,prevalio 350 km od kuce i nazad sa par svojih prijatelja,ali ne zalim ni sekunde.Moci cu pricati svojim unucicima da sam tog 26.07.2012. bio dio spektakla na Kosevu.

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nemoj da odajemo ime,nek se drzi u tajnosti,barem na ovom forumu.Da se ne ispehira.VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Naravno.Konfucije je napisao/la:Nemoj da odajemo ime,nek se drzi u tajnosti,barem na ovom forumu.Da se ne ispehira.VanBasten je napisao/la:Mijušković izgleda potpisuje, na meti je još jedan igrač. Bivši mladi reprezentativac BiH. Radi uprava, bogme, ne staje.

glupost za hrabre je sebičan lijek
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikad puniji sjever, nikad bolja tekma ! PONOSAN ! Cak sam i ugostio jednog navijaca Torcide, otisao sa nama slavit i fulio bus
SRUSIT CEMO TITOGRAD 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[youtube][/youtube]
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
svaka cast pitari,prvo hvala za kvotu 4 sinoc sam uzeo jaku lovu na vama,jest da moram trpiti ove moje njanje za prcanje sad,al mi je drago sto ste prosli,u obje tekme pokazali kako se igra za grb,bio sam na tekmi kod treceg gola neki lik skocio grli me,kontam kud bas na me,i sad svi ono oni ti ga puse saide,a ovaj oni ti ga puse zahide ne zna on jel dos'o ili je pos'o a lud ko struja,super atmosfera svaka cast za sjever posebno za parole bugari se sjebali posebna druga parola....sretno protiv zete
1921
mogu samo reci: ponosim se sto sam bosanac
ponosim se nasem narodu
ponosno kazem
mogu samo reci: NEZABORAVNO
ponosim se nasem narodu
ponosno kazem
mogu samo reci: NEZABORAVNO
gambleSarajevo je napisao/la:svaka cast pitari,prvo hvala za kvotu 4 sinoc sam uzeo jaku lovu na vama,jest da moram trpiti ove moje njanje za prcanje sad,al mi je drago sto ste prosli,u obje tekme pokazali kako se igra za grb,bio sam na tekmi kod treceg gola neki lik skocio grli me,kontam kud bas na me,i sad svi ono oni ti ga puse saide,a ovaj oni ti ga puse zahide ne zna on jel dos'o ili je pos'o a lud ko struja,super atmosfera svaka cast za sjever posebno za parole bugari se sjebali posebna druga parola....sretno protiv zete

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
ludilooooooooooo, divno je sinoć bili biti navijač Sarajevo, ali i travnicanin, grlo mi je otišlo, pokisnuo sam, kod trećeg gol pao niz stolice ali ne žalim ni sekunde, vidi se da imamo kvalitetu, samo da ovako psihički pristupamo utakmicama u domaćem prvenstvu i onda neće Željo baš dominirati.
@High šta sam ti rekao da treba vjerovati u Jovića, čovjek radi dugoročno i postepeno i lagano se vide rezultati.
Veliki pozdrav za Maksija i Trpkovića, nadam se da su uživali u utakmici
@High šta sam ti rekao da treba vjerovati u Jovića, čovjek radi dugoročno i postepeno i lagano se vide rezultati.
Veliki pozdrav za Maksija i Trpkovića, nadam se da su uživali u utakmici
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bas sam se jutros nasmijao kad procitah clanak i navedose jedina parola na sjeveru koja je bila(ona prva).Ovu drugu niko niti da pomene.xDastra1922 je napisao/la:gambleSarajevo je napisao/la:svaka cast pitari,prvo hvala za kvotu 4 sinoc sam uzeo jaku lovu na vama,jest da moram trpiti ove moje njanje za prcanje sad,al mi je drago sto ste prosli,u obje tekme pokazali kako se igra za grb,bio sam na tekmi kod treceg gola neki lik skocio grli me,kontam kud bas na me,i sad svi ono oni ti ga puse saide,a ovaj oni ti ga puse zahide ne zna on jel dos'o ili je pos'o a lud ko struja,super atmosfera svaka cast za sjever posebno za parole bugari se sjebali posebna druga parola....sretno protiv zete![]()
![]()
![]()
ludnica brate
BosnaE
Prosto ne mogu vjerovati da ste sinoć pregazili veliki Levski.Sarajevo koje je pred kraj sezone izgubilo od Zvijezde ne liči mi na ono od sinoć.Da li ste se toliko pojačali ili je to pokazatelj da nasa liga ne zaostaje za ligama iz okruženja vidjećemo kroz prvenstvo.Sve u svemu svaka ekipa u susretu sa vama mora imati strahopostovanje nakon sinosnjeg spektakla 

http://www.transfermarkt.de/de/fk-zeta- ... _1004.html" onclick="window.open(this.href);return false; Pa nije ova Zeta nešto 

Ma kakva Zeta, jace Sarajevo barem za klasu od njih.brochi28 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/fk-zeta- ... _1004.html Pa nije ova Zeta nešto
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Uffff dobro je bilo... treba još vremena da se stišaju emocije i da se saberu utisci, ja mislim da Zetu možemo proći.
Play-off je vjerovatno misterija za igrati i bilo ko je debeli favorit protiv nas, volio bih što atraktivnijeg protivnika za napuniti stadion dušu dalo.
KAD TE NEMA BOLJE DA SE NISAM NI PROBUDIO
NEMA MJESTA NA SJEVERU KOJE NISAM LJUBIO
SARAJEVO, SARAJEVOOOO[/b]
Play-off je vjerovatno misterija za igrati i bilo ko je debeli favorit protiv nas, volio bih što atraktivnijeg protivnika za napuniti stadion dušu dalo.
KAD TE NEMA BOLJE DA SE NISAM NI PROBUDIO
NEMA MJESTA NA SJEVERU KOJE NISAM LJUBIO
SARAJEVO, SARAJEVOOOO[/b]

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Sad tek vidjeh onu parolu sa Night-barom
Briljantno!

Briljantno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- inacefindecko
- Kontakt:
dok imate Saida, ni Evropska Liga nije isključena, pored njega vezni red treba samo da trči, i radi defanzivu!
Tradicionalno obraz bh fudbala spašava Sarajevo
Gdje nam je dežurni kritičar Denizmare, da mu nije čir proradio? Javi se tek da znamo da si dobro.

Gdje nam je dežurni kritičar Denizmare, da mu nije čir proradio? Javi se tek da znamo da si dobro.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Eto, braćo. Prva ponuda je 42 KM sa osiguranjem. Odlična prilika za invaziju u Podgoricu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.