A ti Quaresma smanji malo doživljaj, ne pravi se pametan.
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ja sam pogresno procito, umjesto 5670 mislio sam da je 6770 koju ja imam. Moja greška, svakako da je 4850 bolja od ove. Ja bi ti opet preporucio da uzmes ovu 6770, ja je koristim oko 5-6 mjeseci i prezadovoljan sam, na 24" monitoru u full hd-u guram sve nove igre, jos imas taj Phenom, neces dugo imati problema sto se tice igara
Samo graafu zamijeni na toj konfiguraciji i nece biti problema.
Ne znas me, i nisi kompetentan da govoris znam li ja na osnovu jednog posta.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
quaresma kakva je ova graficka koju ja imam
ati radeon 5450 1 gb
ati radeon 5450 1 gb
Bas niko ne zna ?Devil je napisao/la:Opet mi streamovi u Full Screenu rade kao Slow motion.Ali jbt sada se ne secam kako sam to prosli put napravio.![]()
Zna li neko sta da cinim.Kada rade na standardu ide sasvim normalno,ali Full Screen ocajan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne pravim se ja pametan vec, ti ti me 2 puta ubjedjujes kako je ta graficka dobra, te da ja ne "baljezgam"neurofunk je napisao/la:
A ti Quaresma smanji malo doživljaj, ne pravi se pametan.Ne znas me, i nisi kompetentan da govoris znam li ja na osnovu jednog posta.
grafika je solidna ako imas neki dobar procesor, ne mislim na one jake, i mogao bi igrati portove s konzola tipa CoD MW2/3arelinho je napisao/la:quaresma kakva je ova graficka koju ja imam
ati radeon 5450 1 gb
komsija mi ima tu takvu graficku, ako ne i slicnu, i ja sam mu instalirao bio mw3 i islo je bez problema
Devil kakav ti je PC? Konfa?
Procesor 3.4 GHz,graf.1GB, RAM 2GB,160 GB HDD...
Ali ne verujem da je to toga jer mi se to vec jednom desavalo kako sam napisao pa mi se vratilo kasnije,internet je losiji u Sarajevu pa tamo isto radi normalno,a mislim i da je komp losiji.Mada npr.ako gledam u Silverlightu onda full screen radi normalno,ali na ovim obicnim streamovima koci.
Ali ne verujem da je to toga jer mi se to vec jednom desavalo kako sam napisao pa mi se vratilo kasnije,internet je losiji u Sarajevu pa tamo isto radi normalno,a mislim i da je komp losiji.Mada npr.ako gledam u Silverlightu onda full screen radi normalno,ali na ovim obicnim streamovima koci.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
eh kad povrsinski procitam, ja mislio zalis se sto ti full hd videoi nece, pa pomislio imas nejačak pc
vjeruj da ne znam sta bi moglo biti, probaj odraditi full windows update, mozda ima koja zakrpa za neki propust
vjeruj da ne znam sta bi moglo biti, probaj odraditi full windows update, mozda ima koja zakrpa za neki propust
- moustapha
- Kontakt:
Meni se cini da imas problema sa flash playerom. Probaj izbrisati taj i instalirati neki stariji.Devil je napisao/la:Bas niko ne zna ?Devil je napisao/la:Opet mi streamovi u Full Screenu rade kao Slow motion.Ali jbt sada se ne secam kako sam to prosli put napravio.![]()
Zna li neko sta da cinim.Kada rade na standardu ide sasvim normalno,ali Full Screen ocajan.
http://mrgnome.wordpress.com/2009/01/22 ... final-fix/
#divovi
Problem je sto Google Chorme automatski vrsi update Flash playera.Moze li se gde zabraniti ta opcija u podesavanjima ? 
I bio bih ti zahvalan za neku stariju verziju Flasha posto ja nisam strucan u tom trazenju programa po netu.
I bio bih ti zahvalan za neku stariju verziju Flasha posto ja nisam strucan u tom trazenju programa po netu.
- moustapha
- Kontakt:
Ovdje imas arhivu Adobe Flash player verzija: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/ ... sions.html Cak imaju i uputstva kako promjeniti verziju.Devil je napisao/la:Problem je sto Google Chorme automatski vrsi update Flash playera.Moze li se gde zabraniti ta opcija u podesavanjima ?
Medjutim, ukoliko koristis Chrome, nisam siguran koliko ce ti ovo pomoci, jer Chrome koristi svoj interni flash player.
Koristi Firefox za gledanje utakmica, ako vec imas problem sa Chromeom.
#divovi
eh quaresma ovo je moja konfiguracijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:grafika je solidna ako imas neki dobar procesor, ne mislim na one jake, i mogao bi igrati portove s konzola tipa CoD MW2/3neurofunk je napisao/la: quote="arelinho"]quaresma kakva je ova graficka koju ja imam
ati radeon 5450 1 gb
komsija mi ima tu takvu graficku, ako ne i slicnu, i ja sam mu instalirao bio mw3 i islo je bez problema
procesor core 2 duo 2,93 ghz,grafa radeon 5450 1 gb,ram 3 gb,hdd 160 gb valjal sta ??
Zna li neko kako da ubrzam internet? BHtelecom...
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- moustapha
- Kontakt:
Uzmi veci paket.hanniz je napisao/la:Zna li neko kako da ubrzam internet? BHtelecom...
#divovi
Mogu li im možda poslati poruku neku, pa da mi onda ubrzaju?moustapha je napisao/la:Uzmi veci paket.hanniz je napisao/la:Zna li neko kako da ubrzam internet? BHtelecom...
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
@Devil jesil probao u drugim browserima, ako koristiš Firefox pokušaj u Chromeu, ili skini sebi Operu samo da probaš hoće li, meni se dešavalo da neke stvari ne rade kako treba ili uopste ne rade na Firefoxu ili Chromeu a na Operi rade besprijekorno. Koju rezoluciju koristis ? Probaj i sa smanjivanjem rezolucije, zna i to nekad zajebavat. Možda ti je PC zagušen radom programa u pozadini ? Ako ih imaš dosta pokrenutih ugasi neke pa provjeri ima li naznaka da ide na bolje. I ima još jedna zadnja caka za flash, nekad zna pomoci.
Kad gledaš video, desni klik na prozor i klikni Settings, sad tu imas podesavanja za Flash Player i tu ces pronaci "Enable hardware acceleration" to iskljuci, refresh i vidi kako radi.
Nadam se da sam pomogao
Kad gledaš video, desni klik na prozor i klikni Settings, sad tu imas podesavanja za Flash Player i tu ces pronaci "Enable hardware acceleration" to iskljuci, refresh i vidi kako radi.
Nadam se da sam pomogao
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobarhanniz je napisao/la:Mogu li im možda poslati poruku neku, pa da mi onda ubrzaju?moustapha je napisao/la:Uzmi veci paket.hanniz je napisao/la:Zna li neko kako da ubrzam internet? BHtelecom...
probaj neke igre Fear 3, Bioshock 1-2, Singularity, vjerujem da mozes igrati i Crysis 2, Deus Ex Human Revolution, sta ja znam jos, Medal OF Honor 2010, ne znam bas sve igre trenutno, jer danas slabo skroz igre, vecinom igram Battlefield 3, Bad Company 2 ostale me slabo i interesuju, Max Payne mi se neda skidati 27 giga, mada ima i ona osakacena verzija od 10 giga, cekam Hitman Absolution, Far Cry 3, nazalost odgodili Bioshock infinite za iducu godinuarelinho je napisao/la: eh quaresma ovo je moja konfiguracija
procesor core 2 duo 2,93 ghz,grafa radeon 5450 1 gb,ram 3 gb,hdd 160 gb valjal sta ??
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
E decki mozes li npr. sacuvati cookies od mozille , i ja sad srusim sistem i vratim cookies u odredjenu mapu ,, da bi mi ostala historija
valjda ste shvatili :/
valjda ste shvatili :/
Moze, evo ti za w7 a za xp ces morati googlat
Sacuvati folder C:\Users\PC-1(tvoj user)\AppData\Roaming\Mozilla
Zipujes taj folder, sacuvas ga. Dignes sistem, odes u C:\Users\PC-1\AppData\Roaming\ i otpakujes folder.
Imat ces sve, historiju, ekstenzije, logovane sesije, customizaciju browsera i slicno.
Nmeoj zaboraviti ukljuciti skrivene datoteke da bi mogo vidjeti folder app data
Sacuvati folder C:\Users\PC-1(tvoj user)\AppData\Roaming\Mozilla
Zipujes taj folder, sacuvas ga. Dignes sistem, odes u C:\Users\PC-1\AppData\Roaming\ i otpakujes folder.
Imat ces sve, historiju, ekstenzije, logovane sesije, customizaciju browsera i slicno.
Nmeoj zaboraviti ukljuciti skrivene datoteke da bi mogo vidjeti folder app data
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ovako..kada kliknem na local disk c, a i na "D", otvori mi to u novom prozoru !? nezz kako sam to razyebo, al kako da vratim da mi otvara u istom prozoru ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ako neko ovo riješi i ja ću mu bit' zahvalan, tako mi je otkad znam za win 7 
control panel/folder options/ i cekiraj "open each folder in same window" .
"It's one of premier league's oldest lessons .
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.