FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

oldbridge
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la oldbridge » 28 jul 2012, 15:26

Rule_hz je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Evo novih problema. Kako kazu Velezovci Bandovic ima ugovor sa Velezom sto bi znacilo da nesmije otici bez obestecenja. :?

mozda ima kazula da moze otic kad god dobije ponudu
:D :lol:

Pa koji ce mu q..c onda ugovor ikako? :roll:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2012, 15:28

Eto i to je lijepo za ove sto su se nasikirali kako ce novi golman da se gurne u vatru odma u tako bitnoj utakmici...lijepo se citava ova situacija odvija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 28 jul 2012, 15:29

Da, da evo izjave Velagica od ranije kada Dejo nije htio poci sa Velezom na pripreme:
"Sinoć oko 22:30 javio se treneru Džafiću Dejan Bandović sa stavom da ima ponudu kluba iz Grčke. O tome su me obavijestili i poprilično nas je 'zatekao' sa tom informacijom. O tome čak nije bilo ni govora na sinoćnjem treningu. Mi smo sinoć kasno obavili razgovor sa njim, ali je on pri tome i dalje imao stav da ne ide u Austriju, već da u Mostaru danas čeka službeno ponudu tog kluba iz Grčke. Mislim da se ponio jako nekorektno prema nama i prema klubu, obzirom da smo do sada barem pet puta razgovarali sa njim i nakon Bjelašnice definirali da on ostaje u Veležu i da će eventualno na zimu pokušati pronaći transfer u inozemstvo. Uostalom predstavili smo ga navijačima na Musali prije dva dana. Ovako je ispao nekorektan prema klubu, jer sve je dogovoreno bilo i sve je spremno već 20 dana kada je on i negovi uvjeti u pitanju. Sačekat ćemo situaciju tijekom dana. Ne želim da preuranjeno izlazim sa nekim izjavama, ali sam mišljenja da je on trebao mnogo drugačije postupiti", ističe Velagić.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 15:33

miky_hz je napisao/la:Eto i to je lijepo za ove sto su se nasikirali kako ce novi golman da se gurne u vatru odma u tako bitnoj utakmici...lijepo se citava ova situacija odvija
na tome se radilo i prije Levskog, samo se držalo u tajnosti i dok se završi posao oko zamjene i eventualnog nastupa Adija u 3.pretkolu, mislim da smo samo dobili, Dejo nije ništa slabiji čak mislim da je i puno bolji golman, drugo sarajevsko je djete, Adiju sretno a već mu je 29 i vrijeme da osigura neku egzistenciju, još daje prodati Belog i Čomora i vratiti Kojaševića i Džakmića, gdje bi nam kraj bio

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 28 jul 2012, 15:34

Dejo je najbolji golman u ligi, ja ga znam bas dobro zajedno igrali u fudbalskoj skoli "bubamara" fantastican golman, ma frajr se sa preckom spaja, drago mi je zbog adija i hvala mu ali dejo je za njega klasa realno,zivi bili pa vidjeli jak strasno i bice pravi gazda sesnesterca ono sto nam treba ide frajr na kopacku glavom, to vam mogu potvrditi i iz veleze o kakvom se golmanu radi,Dejo dobro nam dosao i zelim ti svu srecu svijeta!!! ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2012, 15:35

Dejo nije slobodan igrac i ima ugovor s Velezom do 2013. godine.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 15:37

rimaa je napisao/la:Dejo je najbolji golman u ligi, ja ga znam bas dobro zajedno igrali u fudbalskoj skoli "bubamara" fantastican golman, ma frajr se sa preckom spaja, drago mi je zbog adija i hvala mu ali dejo je za njega klasa realno,zivi bili pa vidjeli jak strasno i bice pravi gazda sesnesterca ono sto nam treba ide frajr na kopacku glavom, to vam mogu potvrditi i iz veleze o kakvom se golmanu radi,Dejo dobro nam dosao i zelim ti svu srecu svijeta!!! ;)
ja sam u to vrijeme igrao u omladincima Travnika i sjećam se da je taj frajer i tada ko golman odskakao, tada sam mislio da će lako otići vani i napraviti extra karijeru

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 15:43

Bolje je ovako, nadam se. Adi, hvala ti za sve. Dejo, dobrodošao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 28 jul 2012, 15:43

Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope :D Al haj nema veze :D
UEFA=MAFIA

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 28 jul 2012, 15:44

http://www.klix.ba/sport/nogomet/adilov ... /120728066" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i Jovic potvrdio ;)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 28 jul 2012, 15:44

Almin Abdihodžić je dosao u vase redove iz Krajine i dijete je Jedinstva, ne znam zasto momak nije dobio priliku da sjedi ako nista na klupi. Mogao bih zivot garantovati da je bolji od Adilovica barem duplo ako ne i vise, steta sto momak izgleda nece dobiti priliku, a mogli ste dobiti golmana za narednih nekoliko godina.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 jul 2012, 15:44

NeRi_K je napisao/la:Almin Abdihodžić je dosao u vase redove iz Krajine i dijete je Jedinstva, ne znam zasto momak nije dobio priliku da sjedi ako nista na klupi. Mogao bih zivot garantovati da je bolji od Adilovica barem duplo ako ne i vise, steta sto momak izgleda nece dobiti priliku, a mogli ste dobiti golmana za narednih nekoliko godina.
Zato sto je povrijedio prst.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 28 jul 2012, 15:47

zasarajevo je napisao/la:Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope :D Al haj nema veze :D
Pa to djecija posla ,ali eto ko zna ko je bio u sirokom zna koliko je valjo dejo tamo nama i igracima,Alaim je to jednom prilikom rekao,sta vam je Dejo rodjeni Sarajlija i on je zivio za ovaj dan da dodje u sveti dres.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 jul 2012, 15:47

Izgleda da Adi brani u dvomeču sa Zetom ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 15:53

rimaa je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope :D Al haj nema veze :D
Pa to djecija posla ,ali eto ko zna ko je bio u sirokom zna koliko je valjo dejo tamo nama i igracima,Alaim je to jednom prilikom rekao,sta vam je Dejo rodjeni Sarajlija i on je zivio za ovaj dan da dodje u sveti dres.
pa Dejo je prvi odnio hranu zatvorenim navijačima u Širokom + navijač je Sarajeva, super vijest danas, čuo sam još jednu mada je više mahalska, ako kojim čudom upadnemo u grupnu fazu, dio tih para će se usmjeriti u gradnju trening kampa i akademiju FK Sarajevo

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 jul 2012, 15:53

Zanimljivo, ..... došao je do informacije da je budući golman Sarajeva, Dejan Bandović, trebao potpisati za Panthrakikos, no dogovor je pao da Adilović ide u redove novog grčkog prvoligaša, a Bandović put Sarajeva.
Sta je sad ovo :roll: :lol: izgleda da ce branit Adija protiv zete a onda bi ko trebao otic a Dejan doci koji po mom misljenju uz Avdukica najbolji golman nase lige i sa njim bi puno dobili a Adiju svu srecu zelim u nastavku i da sta covjek zaradi zasluzio je ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 15:54

Dejo predobar golman to nema price. Samo je mnogo bezobrazan i drzak. To znaju navijaci Sarajeva koju su pratili neke tekme.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 28 jul 2012, 15:56

Paranoja je napisao/la:Dejo predobar golman to nema price. Samo je mnogo bezobrazan i drzak. To znaju navijaci Sarajeva koju su pratili neke tekme.
Dobar je golman i navijac Sarajeva to stoji ali mi nije jasno sto se nije vratio u Siroki kada se vracao u BiH umjesto sto je u Velez otisao? :?
UEFA=MAFIA

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 15:57

travnicanin je napisao/la:
rimaa je napisao/la:
pa Dejo je prvi odnio hranu zatvorenim navijačima u Širokom + navijač je Sarajeva, super vijest danas, čuo sam još jednu mada je više mahalska, ako kojim čudom upadnemo u grupnu fazu, dio tih para će se usmjeriti u gradnju trening kampa i akademiju FK Sarajevo
Da udes u grupnu fazu, jesi li ti ozbiljan ili se zajeb.avas ? grupnu fazu ?
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 15:59

I šta sad s tim?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ghost67 i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []