Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
oldbridge
-
Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:tarikhordas je napisao/la:Evo novih problema. Kako kazu Velezovci Bandovic ima ugovor sa Velezom sto bi znacilo da nesmije otici bez obestecenja.

mozda ima
kazula da moze otic kad god dobije ponudu
Pa koji ce mu q..c onda ugovor ikako?

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
-
miky_hz
-
Kontakt:
Eto i to je lijepo za ove sto su se nasikirali kako ce novi golman da se gurne u vatru odma u tako bitnoj utakmici...lijepo se citava ova situacija odvija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
tarikhordas
-
Kontakt:
Postao/la tarikhordas » 28 jul 2012, 15:29
Da, da evo izjave Velagica od ranije kada Dejo nije htio poci sa Velezom na pripreme:
"Sinoć oko 22:30 javio se treneru Džafiću Dejan Bandović sa stavom da ima ponudu kluba iz Grčke. O tome su me obavijestili i poprilično nas je 'zatekao' sa tom informacijom. O tome čak nije bilo ni govora na sinoćnjem treningu. Mi smo sinoć kasno obavili razgovor sa njim, ali je on pri tome i dalje imao stav da ne ide u Austriju, već da u Mostaru danas čeka službeno ponudu tog kluba iz Grčke. Mislim da se ponio jako nekorektno prema nama i prema klubu, obzirom da smo do sada barem pet puta razgovarali sa njim i nakon Bjelašnice definirali da on ostaje u Veležu i da će eventualno na zimu pokušati pronaći transfer u inozemstvo. Uostalom predstavili smo ga navijačima na Musali prije dva dana. Ovako je ispao nekorektan prema klubu, jer sve je dogovoreno bilo i sve je spremno već 20 dana kada je on i negovi uvjeti u pitanju. Sačekat ćemo situaciju tijekom dana. Ne želim da preuranjeno izlazim sa nekim izjavama, ali sam mišljenja da je on trebao mnogo drugačije postupiti", ističe Velagić.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]
-
travnicanin
-
Kontakt:
Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 15:33
miky_hz je napisao/la:Eto i to je lijepo za ove sto su se nasikirali kako ce novi golman da se gurne u vatru odma u tako bitnoj utakmici...lijepo se citava ova situacija odvija
na tome se radilo i prije Levskog, samo se držalo u tajnosti i dok se završi posao oko zamjene i eventualnog nastupa Adija u 3.pretkolu, mislim da smo samo dobili, Dejo nije ništa slabiji čak mislim da je i puno bolji golman, drugo sarajevsko je djete, Adiju sretno a već mu je 29 i vrijeme da osigura neku egzistenciju, još daje prodati Belog i Čomora i vratiti Kojaševića i Džakmića, gdje bi nam kraj bio
-
rimaa
-
Kontakt:
Dejo je najbolji golman u ligi, ja ga znam bas dobro zajedno igrali u fudbalskoj skoli "bubamara" fantastican golman, ma frajr se sa preckom spaja, drago mi je zbog adija i hvala mu ali dejo je za njega klasa realno,zivi bili pa vidjeli jak strasno i bice pravi gazda sesnesterca ono sto nam treba ide frajr na kopacku glavom, to vam mogu potvrditi i iz veleze o kakvom se golmanu radi,Dejo dobro nam dosao i zelim ti svu srecu svijeta!!!

-
vm22
-
Kontakt:
Dejo nije slobodan igrac i ima ugovor s Velezom do 2013. godine.
-
travnicanin
-
Kontakt:
Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 15:37
rimaa je napisao/la:Dejo je najbolji golman u ligi, ja ga znam bas dobro zajedno igrali u fudbalskoj skoli "bubamara" fantastican golman, ma frajr se sa preckom spaja, drago mi je zbog adija i hvala mu ali dejo je za njega klasa realno,zivi bili pa vidjeli jak strasno i bice pravi gazda sesnesterca ono sto nam treba ide frajr na kopacku glavom, to vam mogu potvrditi i iz veleze o kakvom se golmanu radi,Dejo dobro nam dosao i zelim ti svu srecu svijeta!!!

ja sam u to vrijeme igrao u omladincima Travnika i sjećam se da je taj frajer i tada ko golman odskakao, tada sam mislio da će lako otići vani i napraviti extra karijeru
-
High
Bolje je ovako, nadam se. Adi, hvala ti za sve. Dejo, dobrodošao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
zasarajevo
-
Kontakt:
Postao/la zasarajevo » 28 jul 2012, 15:43
Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope

Al haj nema veze

UEFA=MAFIA
-
NeRi_K
-
Kontakt:
Almin Abdihodžić je dosao u vase redove iz Krajine i dijete je Jedinstva, ne znam zasto momak nije dobio priliku da sjedi ako nista na klupi. Mogao bih zivot garantovati da je bolji od Adilovica barem duplo ako ne i vise, steta sto momak izgleda nece dobiti priliku, a mogli ste dobiti golmana za narednih nekoliko godina.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać:
www.****
-
soe
-
Kontakt:
NeRi_K je napisao/la:Almin Abdihodžić je dosao u vase redove iz Krajine i dijete je Jedinstva, ne znam zasto momak nije dobio priliku da sjedi ako nista na klupi. Mogao bih zivot garantovati da je bolji od Adilovica barem duplo ako ne i vise, steta sto momak izgleda nece dobiti priliku, a mogli ste dobiti golmana za narednih nekoliko godina.
Zato sto je povrijedio prst.
-
rimaa
-
Kontakt:
zasarajevo je napisao/la:Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope

Al haj nema veze

Pa to djecija posla ,ali eto ko zna ko je bio u sirokom zna koliko je valjo dejo tamo nama i igracima,Alaim je to jednom prilikom rekao,sta vam je Dejo rodjeni Sarajlija i on je zivio za ovaj dan da dodje u sveti dres.
-
sjever
-
Kontakt:
Izgleda da Adi brani u dvomeču sa Zetom

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
travnicanin
-
Kontakt:
Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 15:53
rimaa je napisao/la:zasarajevo je napisao/la:Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope

Al haj nema veze

Pa to djecija posla ,ali eto ko zna ko je bio u sirokom zna koliko je valjo dejo tamo nama i igracima,Alaim je to jednom prilikom rekao,sta vam je Dejo rodjeni Sarajlija i on je zivio za ovaj dan da dodje u sveti dres.
pa Dejo je prvi odnio hranu zatvorenim navijačima u Širokom + navijač je Sarajeva, super vijest danas, čuo sam još jednu mada je više mahalska, ako kojim čudom upadnemo u grupnu fazu, dio tih para će se usmjeriti u gradnju trening kampa i akademiju FK Sarajevo
-
adnanhz
-
Kontakt:
Zanimljivo, ..... došao je do informacije da je budući golman Sarajeva, Dejan Bandović, trebao potpisati za Panthrakikos, no dogovor je pao da Adilović ide u redove novog grčkog prvoligaša, a Bandović put Sarajeva.
Sta je sad ovo

izgleda da ce branit Adija protiv zete a onda bi ko trebao otic a Dejan doci koji po mom misljenju uz Avdukica najbolji golman nase lige i sa njim bi puno dobili a Adiju svu srecu zelim u nastavku i da sta covjek zaradi zasluzio je

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
Paranoja
-
Kontakt:
Dejo predobar golman to nema price. Samo je mnogo bezobrazan i drzak. To znaju navijaci Sarajeva koju su pratili neke tekme.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
-
zasarajevo
-
Kontakt:
Postao/la zasarajevo » 28 jul 2012, 15:56
Paranoja je napisao/la:Dejo predobar golman to nema price. Samo je mnogo bezobrazan i drzak. To znaju navijaci Sarajeva koju su pratili neke tekme.
Dobar je golman i navijac Sarajeva to stoji ali mi nije jasno sto se nije vratio u Siroki kada se vracao u BiH umjesto sto je u Velez otisao?

UEFA=MAFIA
-
Paranoja
-
Kontakt:
travnicanin je napisao/la:rimaa je napisao/la:zasarajevo je napisao/la:Doveli smo golmana kojeg smo pretukli ispred hotela Evrope

Al haj nema veze

pa Dejo je prvi odnio hranu zatvorenim navijačima u Širokom + navijač je Sarajeva, super vijest danas, čuo sam još jednu mada je više mahalska, ako kojim čudom upadnemo u grupnu fazu, dio tih para će se usmjeriti u gradnju trening kampa i akademiju FK Sarajevo
Da udes u grupnu fazu, jesi li ti ozbiljan ili se zajeb.avas ? grupnu fazu ?
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
-
High
I šta sad s tim?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []