ne, pojačava se konkurencija na stoperu, otišao je Zrnanović, a Tatomirović će igrati na desnom bekufera je napisao/la:jel se ovo spremaju na odlazak torlaka ?Ljumani_Banovici je napisao/la:Mijušković novi član FK Sarajevo
Mladi reprezentativac Crne Gore Nemanja Mijušković ove će sedmice postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo.
Mijušković je prošle sedmice boravio na probi u redovima tima sa Koševo, a čini se kako je zeleno svijetlo za njegov ostanak u Sarajevu dao trener Dragan Jović, te će ovaj fudbaler karijeru nastaviti u bordo dresu.
Mladi, 20-godišnji Crnogorac igrao je danas u prijateljskoj utakmici između Sarajeva i Zrinjskog, nakon čega je dato zeleno svijetlo za njegovim ostankom u Sarajevu.
Mijušković igra na poziciji stopera, a u karijeri je nosio dresove OFK Beograda i Dinama iz Moskve.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 
				travnicanin
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
od dosadašnjih nastupa u El uključujući i ove protiv Zete i od prodaje Adija u Grčku računam da je klub zaradio oko 1000000 KM, a ako izvuče Liverpul u plejofu smiješi se još jedan milionBordoGigant je napisao/la:Pa sigurno da hocemo ukoliko prodjemo Zetu. U play off dodje uvjek neko tezak i samim tim su velike pare kad je velik protivnik u pitanju. Isto tako u toj zaradi ce dobro pomoci i ova utakmica protiv LevskogRedDevilS je napisao/la:Osim prolaza, Sarajevo bi dobrano napunilo kasu
Fudbalski klub Sarajevo bi mogao dobro zaraditi ovog ljeta od nastupa u Evropi, možda čak i rekordnu zaradu.
To bi tako trebalo da bude u to nema sumlje..seven je napisao/la:od dosadašnjih nastupa u El uključujući i ove protiv Zete i od prodaje Adija u Grčku računam da je klub zaradio oko 1000000 KM, a ako izvuče Liverpul u plejofu smiješi se još jedan milionBordoGigant je napisao/la:Pa sigurno da hocemo ukoliko prodjemo Zetu. U play off dodje uvjek neko tezak i samim tim su velike pare kad je velik protivnik u pitanju. Isto tako u toj zaradi ce dobro pomoci i ova utakmica protiv LevskogRedDevilS je napisao/la:Osim prolaza, Sarajevo bi dobrano napunilo kasu
Fudbalski klub Sarajevo bi mogao dobro zaraditi ovog ljeta od nastupa u Evropi, možda čak i rekordnu zaradu.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
						-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Mislim npr. da izvucete Inter, Lvpool samo od TV prava bi dobili enormno visoke novce

Pa vi niste svjesni šta bi nam ljudi uradili. Odigrati sa Zetom prvo, pa onda maštati o ovim gigantima.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma mi smo kurate sreće, opet ćemo udariti po nekim Rusima, Česima ili ti Slovacima.

U novi boj...
						- SarajlijaTM
Uuuuu,sto se leti,leti visoko...powerplay je napisao/la:Ma netreba nam kiša za oveshikari je napisao/la:01:27 drama, nego hoće li opet biti kiša u četvrtak šta kažu stručnjaci?, ovi su jaki nešto kao "skretničari" tako da im 6 ne gine
Da ne bude generala nakon bitke,kao kod nas?
To je to prijatelju,tako se jednostavno mora poceti.nime_tm87 je napisao/la:Mislim npr. da izvucete Inter, Lvpool samo od TV prava bi dobili enormno visoke novce

Zaradili smo za sada 240.000 eura na prolazima,vjerovatno cemo dobiti preko 100.000 za Adija,ulaznice,fan shop i vec pofina svota novca.U slucaju da prodjemo Zetu dobijemo jos 80.000 eura i onda ugostimo neku jaku ekipu.Samo od TV prijenosa bi mogli izvuci 300-400 hiljada eura,ali da bude atraktivan protivnik tipa Liverpool,Bilbao,Inter.Medjutim,do tada moramo skontati kako da prodjemo Zetu jer nisu ekipa za potcijeniti.
High je napisao/la:Pa vi niste svjesni šta bi nam ljudi uradili. Odigrati sa Zetom prvo, pa onda maštati o ovim gigantima.
NARAVNO IZGUBILI BI objr tekme visokim rezultatom, nešto kao Željo protiv Židova ili Slovenaca, ALI BI BAR ZARADILI I IGRALI PROTIV Liverpula, ionako koga god izvučemo u plejofu ispadamo, ali u pravu si prvo Zeta
SarajlijaTM je napisao/la:Uuuuu,sto se leti,leti visoko...powerplay je napisao/la:Ma netreba nam kiša za oveshikari je napisao/la:01:27 drama, nego hoće li opet biti kiša u četvrtak šta kažu stručnjaci?, ovi su jaki nešto kao "skretničari" tako da im 6 ne gine
Da ne bude generala nakon bitke,kao kod nas?
Koeficijent za sve nase klubove PODIZE FCS...to je jedina istina.
A to jesmo li se digli ..apsolutno je nevazno jer nije mala stvar istjerati levski sofija.
Mislio sam (iskreno fakat) da ce te jednostavno i lagano rezultatom (ukupnim) npr 3-1 izbaciti nk ligure , tako ste i odigrali prvo poluvrijeme u mariboru. Ali , bilo je sta je bilo ...nema potrebe da nam neko prica price o tome da ce prizemljenje biti bolno. To , o cemu vecina manijaka masta desice se u PLAY OFF-u i to najvjerovatnije protiv nekog kluba iz lige petica. A protiv njih nije sramota zijaniti niti biti izbacen.
YES.WE.DID.
Ma idemo na Genk opet.   Protiv Zete na Koševu nam Grk sudi.
 Protiv Zete na Koševu nam Grk sudi.

Protiv Zete na Koševu nam Grk sudi.
 Protiv Zete na Koševu nam Grk sudi.Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
do sada zaradjeno:
plasman u ligu uefa...90 000 eura
prolazak maltezana....90 000 eura
prolazak levskog........90 000 eura
ukupno .................270 000 eura
prodaja adija (minimalno)...100 000 eura
na ove cifre treba dodati karte cca 200 000 KM za dvije tekme a za tv prava ne znam jer je face tv u pitanju i ne kontam koliko se moglo njima uzeti
znaci sad ide zeta i ocekuje se prihod od karata cca 80 000 KM i ako se prodje dalje jos 90 000 eura
pa mogla bi kompletna zarada (ukljucujuci i play off dvije tekme) biti 700-800 000 eura sto je sasvim dovoljno jer je to vise od dvije trecine budjeta kluba za ovu godinu

plasman u ligu uefa...90 000 eura
prolazak maltezana....90 000 eura
prolazak levskog........90 000 eura
ukupno .................270 000 eura
prodaja adija (minimalno)...100 000 eura
na ove cifre treba dodati karte cca 200 000 KM za dvije tekme a za tv prava ne znam jer je face tv u pitanju i ne kontam koliko se moglo njima uzeti
znaci sad ide zeta i ocekuje se prihod od karata cca 80 000 KM i ako se prodje dalje jos 90 000 eura
pa mogla bi kompletna zarada (ukljucujuci i play off dvije tekme) biti 700-800 000 eura sto je sasvim dovoljno jer je to vise od dvije trecine budjeta kluba za ovu godinu
YES.WE.DID.
I ukupno bi imali milion ako bi prodali ijednog igrača. Prvenstveno mislim na Saida, Suljića, Torlaka ili Sesara. Najmanje milion bi ukupno dobili, ali najmanje.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
budu li nasi na nivou , moze i "ludi brko iz minhenske pivnice suditi"..ne moze nam nistaHigh je napisao/la:Ma idemo na Genk opet.Protiv Zete na Koševu nam Grk sudi.
budu li se nafurali , nece valjati..mislim da ce pametno odigrati obje tekme i proci dalje !!
YES.WE.DID.
da u pravu siHigh je napisao/la:I ukupno bi imali milion ako bi prodali ijednog igrača. Prvenstveno mislim na Saida, Suljića, Torlaka ili Sesara. Najmanje milion bi ukupno dobili, ali najmanje.
samo sa jednom prodajom (igraca koje si spomenuo tj jednog od njih)
nasa zarada se penje na milion eura..ali otom potom..daj da mi u cetvrtak na kosevu utrpamo minimalno 2 kom a vise od toga npr 3 ili 4 je prolazak milion %
YES.WE.DID.
						- SarajlijaTM
@payton- niko i ne govori suprotno,ja sam prvi bio na vasoj tekmi na istoku i drago mi je sto ste levski izbacili i sto idete dalje.nemam tih zelja da ispadnete,uopste,ali kazem realno...poucen iskustvom predhodnih godina...
mislim ako ste prosle god najavljivali titulu i slavili je u 5tom kolu i ako se raja mogla nafurati nakon 5 kola i 5 realno slabih ekipa,zamisli sta ce se tek sad ocekivati.
ribare i levski ste izbacili jer ste ih ozbiljno shvatili i imali pravi pristup i saida koji vam je 50% ekipe,sad se prica o play offu ,a zetu slabo ko spominje.

mislim ako ste prosle god najavljivali titulu i slavili je u 5tom kolu i ako se raja mogla nafurati nakon 5 kola i 5 realno slabih ekipa,zamisli sta ce se tek sad ocekivati.
ribare i levski ste izbacili jer ste ih ozbiljno shvatili i imali pravi pristup i saida koji vam je 50% ekipe,sad se prica o play offu ,a zetu slabo ko spominje.
Pa baš će sad situacija biti drugačija. Uporedi našu ekipu od prošle sezone i ovu sad, tu su drastične promjene, to i slijep vidi. A velike su šanse da će se i Kojašević vratiti, lagano se pravi nešto jači kostur ekipe, tako se i klupa jača i konkurencija je veća, samim tim i kvalitet te same klupe. Ove sezone se ide na taj jedan trofej, a ostaje da vidimo da li će to biti prvenstvo ili kup. Ako zadržimo ove glavne igrače, onda je sve moguće.

ma ne , sa te strane (slabo spominjanje zete) si definitivno u pravu..ako pratis moje postove vidjeces da pricam o tome kao i ti..SarajlijaTM je napisao/la:@payton- niko i ne govori suprotno,ja sam prvi bio na vasoj tekmi na istoku i drago mi je sto ste levski izbacili i sto idete dalje.nemam tih zelja da ispadnete,uopste,ali kazem realno...poucen iskustvom predhodnih godina...
nisu strasni ali isto tako nisu ni bezazleni..ali potreban je pristup kao i protiv levskog...cvrsto , jako..borba za svaku loptu
fcs mora dobiti sa dva razlike da bi donekle rahat isla na revans iako mislim da smo sposobni i dole zabiti jedan
ps...potpuno novi vjetrovi POZITOVE su u klubu..sto je i dovelo do ovih rezultata , a i zaradilo se prilicno (npr nas fun shop radi ko pekara ili pivara) svaki mjesec imamo vrlo solidan prihod od istog
jos nesto , moj rodjak sa bjelava ima clansku 2365 pa puta 20 KM. (uclanio se i platio 3 dana pred levski)..eto i sa te strane se radi i donosi rezultat
uglavnom hvala postenim manijacima na podrsci i cestitkama..za ostale , ko nam zlo mislio o curku nam visio
YES.WE.DID.
Neko je tražio link čitave tekme. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
cuo sam da sada uefa daje 100.000 po kolu a ne 90.000 koliko je bilo do sada. nazalost ove pare sto zaradimo nemozemo vratiti dugove a gdje je ostalo. da nije dugova mogo se stadion popraviti plus na ovo dovesti jos koji igrac i plata Saidu podebljati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.