SarajlijaTM je napisao/la:@payton- niko i ne govori suprotno,ja sam prvi bio na vasoj tekmi na istoku i drago mi je sto ste levski izbacili i sto idete dalje.nemam tih zelja da ispadnete,uopste,ali kazem realno...poucen iskustvom predhodnih godina...
mislim ako ste prosle god najavljivali titulu i slavili je u 5tom kolu i ako se raja mogla nafurati nakon 5 kola i 5 realno slabih ekipa,zamisli sta ce se tek sad ocekivati.
ribare i levski ste izbacili jer ste ih ozbiljno shvatili i imali pravi pristup i saida koji vam je 50% ekipe,sad se prica o play offu ,a zetu slabo ko spominje.
ma ne , sa te strane (slabo spominjanje zete) si definitivno u pravu..ako pratis moje postove vidjeces da pricam o tome kao i ti..
nisu strasni ali isto tako nisu ni bezazleni..ali potreban je pristup kao i protiv levskog...cvrsto , jako..borba za svaku loptu
fcs mora dobiti sa dva razlike da bi donekle rahat isla na revans iako mislim da smo sposobni i dole zabiti jedan
ps...potpuno novi vjetrovi POZITOVE su u klubu..sto je i dovelo do ovih rezultata , a i zaradilo se prilicno (npr nas fun shop radi ko pekara ili pivara) svaki mjesec imamo vrlo solidan prihod od istog
jos nesto , moj rodjak sa bjelava ima clansku 2365 pa puta 20 KM. (uclanio se i platio 3 dana pred levski)..eto i sa te strane se radi i donosi rezultat
uglavnom hvala postenim manijacima na podrsci i cestitkama..za ostale , ko nam zlo mislio o curku nam visio
YES.WE.DID.