Dobro druze,izvini nece se vise ponoviti stvarno sam lijaBa...Nail for Real je napisao/la:Jedna je stvar sto na ovom forumu ima nacionalista pa ne vide dalje od boje drzavne zastave, ali reci da Modric nije kvalitetan moze samo osoba koja ne prati fudbal.
Modric ce raditi ono sto nije mogao Ozil protiv jacih sredina, biti igrac koji kvalitetno radi presing i prenosi loptu na protivnicki dio. Ozil nema kondicije za tako nesto.
A i ne treba spominjati sta znaci jedan veznjak koji nije tu samo da popuni mjesto, akhm...Lass...akhm i koji u stvari pored pas igre moze kvalitetno parirati u duel igri, sto je na primjer za jednog Granera nepojmljivo, koliko god mi igrac bio drag.
Da nam se ne bi desavalo da nam jedan Kroos jede sredinu, Mourinho ce kupiti Modrica. No, prvo trebas da pogledas dovoljan broj Realovih utakmica i uvidis koji su nedostaci pa da onda raspletes da li i kako jedan igrac moze unaprijediti igru.
Mada, licno, sasvim sam siguran da ce nas Khedira ove sezone jako iznenaditi. Pozitivno.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko je ista govorio o nametanju? Nisam rekao da ce biti u prvoj postavci vec da svojim karakteristikama moze poboljsati igru.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja ovo kazem i troll sam.Nail for Real je napisao/la:Jedna je stvar sto na ovom forumu ima nacionalista pa ne vide dalje od boje drzavne zastave, ali reci da Modric nije kvalitetan moze samo osoba koja ne prati fudbal.
Modric ce raditi ono sto nije mogao Ozil protiv jacih sredina, biti igrac koji kvalitetno radi presing i prenosi loptu na protivnicki dio. Ozil nema kondicije za tako nesto.
A i ne treba spominjati sta znaci jedan veznjak koji nije tu samo da popuni mjesto, akhm...Lass...akhm i koji u stvari pored pas igre moze kvalitetno parirati u duel igri, sto je na primjer za jednog Granera nepojmljivo, koliko god mi igrac bio drag.
Da nam se ne bi desavalo da nam jedan Kroos jede sredinu, Mourinho ce kupiti Modrica. No, prvo trebas da pogledas dovoljan broj Realovih utakmica i uvidis koji su nedostaci pa da onda raspletes da li i kako jedan igrac moze unaprijediti igru.
Mada, licno, sasvim sam siguran da ce nas Khedira ove sezone jako iznenaditi. Pozitivno.
Al haj vidim da si skrenuo na pravi put
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa dobro, ima od tebe jedna pametna u moru gluposti. Desi se.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Moja je svaka realna i tacna.
Samo sto se neki ovdje nadju uvrijeđeni.
P.S. Xalvaro Arbelonso
P.S. Xalvaro Arbelonso
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nemoj njega prozivati majke ti.M4kaveli je napisao/la:Moja je svaka realna i tacna.
P.S. Xalvaro Arbelonso
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sahina je pravo pogodiokolko znam mou do sada niej fulao sto se tice pojacanja u realu tako da nebrini se ti za modrog
Btw ja vjerujem da će Sahin biti dobar nama, ali neće ako dođe neko da mu zauzme poziciju(Modrić)
Naile niko ne kaže da Modrić nije kvalitetan igrač on samo nije dovoljno kvalitetan za Reala i prestani s tom pričom šta će Modrić radit dok se ne potvrdi transfer(ako ga bude)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mamic demantovao da je "potvrdio".ek0 je napisao/la:Zoran Mamic "potvrdio" da je Modric novi igrac Reala. S' obzirom da Dinamo vjerovatno ceka neki postotak od transfera cisto sumnjam da bi "valjao" neprovjerene informacije, sigurno da oni znaju skoro isto sto i Modric.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Sta je, prpa a , Modric dolazi ?LBJ MVP je napisao/la:Sahina je pravo pogodiokolko znam mou do sada niej fulao sto se tice pojacanja u realu tako da nebrini se ti za modrogAl dobro ovo je koliko ti znaš.
Btw ja vjerujem da će Sahin biti dobar nama, ali neće ako dođe neko da mu zauzme poziciju(Modrić)
Naile niko ne kaže da Modrić nije kvalitetan igrač on samo nije dovoljno kvalitetan za Reala i prestani s tom pričom šta će Modrić radit dok se ne potvrdi transfer(ako ga bude)
A nek su za Reala Sahin, Granero, Kaka ..
[youtube][/youtube]

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Da li Modric dolazi u Real ovog leta
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
Dolazi.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
A stvarno kako je moga tako promasit dati 8 miliona,ogroman novac je bacio,sahin je jos mlad ako nista moze se dobit isti nova za koji je kupljenLBJ MVP je napisao/la:Sahina je pravo pogodiokolko znam mou do sada niej fulao sto se tice pojacanja u realu tako da nebrini se ti za modrogAl dobro ovo je koliko ti znaš.
ti trazis iglu u plastu sijena,da te podsijetim malo carvalho koji je za sicu doveden,ozil takodje,Di Maria,Khedira...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike 
- raul-zakon
- Kontakt:
Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Da, Belgijanac.raul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
A ako ona prevara od Modrica dodje, navijat cu za Getafe. Cuj Modric u Realu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jeste 23 godine, doaso iz Standarda Lieza,a i poznato je da uzadnje vrijeme Real kupuje igrace iz Benfike vidjet cemo ja bi volio Modric ali ova je jeftinija varijantaraul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 30 jul 2012, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Traže bruku novca za Witsela Portugalci, baš neki dan pročitah, ja mislim koliko i Tottenham za Modrićaraul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jesta al kazu da bi prihvatili ispod 30 miliona eurazizu1991 je napisao/la:Traže bruku novca za Witsela Portugalci, baš neki dan pročitah, ja mislim koliko i Tottenham za Modrićaraul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa gled'o sam ga(Witsela) par puta na Sport Klubu i svidjelo mi se ono što sam vidio. Odličan pregled igre i STRAŠAN dubinski pas su mu glavni kvaliteti. Al' yebe ga to što je previše "lohotan" nekako.Edin TM87 je napisao/la:Da, Belgijanac.raul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
A ako ona prevara od Modrica dodje, navijat cu za Getafe. Cuj Modric u Realu![]()
![]()
Ne znam, moja je želja bio Ramires iz Chelsea, ali Chelsea gradi novi, pravo jak tim i neće pustiti igrača koji je, vjerujem, okosnica tog budućeg tima. A i Jozo izgleda nije nešto pretjerano zagrizao za njega.
Kako god, za šta god da se odluči...IN JOSE WE TRUST !!!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.