Samo sto se neki ovdje nadju uvrijeđeni.
P.S. Xalvaro Arbelonso
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nemoj njega prozivati majke ti.M4kaveli je napisao/la:Moja je svaka realna i tacna.
Samo sto se neki ovdje nadju uvrijeđeni.
P.S. Xalvaro Arbelonso
Sahina je pravo pogodiokolko znam mou do sada niej fulao sto se tice pojacanja u realu tako da nebrini se ti za modrog
Mamic demantovao da je "potvrdio".ek0 je napisao/la:Zoran Mamic "potvrdio" da je Modric novi igrac Reala. S' obzirom da Dinamo vjerovatno ceka neki postotak od transfera cisto sumnjam da bi "valjao" neprovjerene informacije, sigurno da oni znaju skoro isto sto i Modric.
Sta je, prpa a , Modric dolazi ?LBJ MVP je napisao/la:Sahina je pravo pogodiokolko znam mou do sada niej fulao sto se tice pojacanja u realu tako da nebrini se ti za modrogAl dobro ovo je koliko ti znaš.
Btw ja vjerujem da će Sahin biti dobar nama, ali neće ako dođe neko da mu zauzme poziciju(Modrić)
Naile niko ne kaže da Modrić nije kvalitetan igrač on samo nije dovoljno kvalitetan za Reala i prestani s tom pričom šta će Modrić radit dok se ne potvrdi transfer(ako ga bude)

A stvarno kako je moga tako promasit dati 8 miliona,ogroman novac je bacio,sahin je jos mlad ako nista moze se dobit isti nova za koji je kupljenLBJ MVP je napisao/la:Sahina je pravo pogodiokolko znam mou do sada niej fulao sto se tice pojacanja u realu tako da nebrini se ti za modrogAl dobro ovo je koliko ti znaš.
Btw ja vjerujem da će Sahin biti dobar nama, ali neće ako dođe neko da mu zauzme poziciju(Modrić)
Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
Da, Belgijanac.raul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
Jeste 23 godine, doaso iz Standarda Lieza,a i poznato je da uzadnje vrijeme Real kupuje igrace iz Benfike vidjet cemo ja bi volio Modric ali ova je jeftinija varijantaraul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
Traže bruku novca za Witsela Portugalci, baš neki dan pročitah, ja mislim koliko i Tottenham za Modrićaraul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
jesta al kazu da bi prihvatili ispod 30 miliona eurazizu1991 je napisao/la:Traže bruku novca za Witsela Portugalci, baš neki dan pročitah, ja mislim koliko i Tottenham za Modrićaraul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
Pa gled'o sam ga(Witsela) par puta na Sport Klubu i svidjelo mi se ono što sam vidio. Odličan pregled igre i STRAŠAN dubinski pas su mu glavni kvaliteti. Al' yebe ga to što je previše "lohotan" nekako.Edin TM87 je napisao/la:Da, Belgijanac.raul-zakon je napisao/la:Jel' on Belgijanac, nešto ne upratih??emir18 je napisao/la:Evo suska se kako Real odustaje od Modrica zbog malog Witslea iz Benfike
A ako ona prevara od Modrica dodje, navijat cu za Getafe. Cuj Modric u Realu![]()
![]()
Kasne ovih sa sporta sa izjavama ja to juce procitao na nekom portaluM4kaveli je napisao/la:Od svih tih nabrojanih, Modric je bolji.
Eno i Casillasu pravo drago sto dolazi
zizu1991 je napisao/la:Dok on ne stavi paraf na ugovor i ne uslikaju ga držeći Realov dres u rukama sa svojim brojem, ja ništa ne vjerujem, ovo ostalo su samo naklapanja, radi bolje posjećenosti određenih stranica, ništa više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.