Sad kad vidim da se dela nakičmi Larsa Bendera, mogu vam reči da po tom pitanju nikako nisam zadovoljan. Kad već nemreš dovesti stranca ajmo po njemca, je ovdje moto. No problem je što ovaj Njemac nije dovoljno kvalitetan da ispuni uslove igrača kkakvog mi u biti tražimo - trebamo.
Pretpostavka da on "nije igrač za Bayern" je kriva. On je igrač za Bayern, no nije igrač kakvog Bayern treba. Bayern treba igrača poput Khedire, aka ŠPEK, za ovu poziciju. Bender jeigrač tipa Dante, Manđa, pizarro, što definitivno nije loše, no na ako Bayern dovodi igrača za centralni vezni red, sa ovim igračima koje ime, onda to nesmije biti igrač koji je u biti zamjena. Sa njim bi samo nepotrebno proširili klupu, a nama za centralnog veznog netreba proširenje, nego pojačanje, za razliku od onogo što nam je trebalo u obrani i u napadu. bender kad bi došao, on po meni nebi bio niti konkurencija Gustavu, već bi ga Jupp forsirao samo iz razloga što je Njemac, a mi bi se molili Bogu da explodira...
Zadnja dva prelazna (ljetna) roka, su bila fenomenalna. Fino smo posložili ekipu, tako da smo kvalitetno i pametno posložili ekipu. Poduplali smo pozicije i sada se nemoramo bojati da će nam faliti igrača ako se neko ozlijedi jer svaku poziciju mogu igrati bar 3 igrača. Od ovog trenutka mi samo smijemo dovoditi pojačanja, a ne igrače koji imaju prefiks zamjene. iz tog razloga ja sam protiv bendera jer on se po meni još nije dokazao da je igrač za prvih 11 Bayerna. u njegovom slučaju mogu se jedino nadati da će se ponoviti Khedira, za kojeg me iznenadilo da je iz jednog Stuttgarta prešao u Real i tamo osigurao prvih 11, no reba imati na umu da je Khedira onda bio prvotimac Elfa, dok je Bender debela zamjena!
zato tih 25 milja koje su nam preostale MORAMO podrobiti na ŠPEK ili ostaviti za neka bolja vremena kadaje u pitanju nogometno tržište...
Ak niš drugo dignut plaču Alabi i vezat ga do 2018!