Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
nanek
Re: Real Madrid C.F.
Casillas
Arbeloa(Maicon) Ramos , Pepe, Marcelo(za el clasico Coentrao)
Xabi Alonso Khedira
Ozil
Di maria Ronaldo
Benzema
U slucaju Modric u Realu
Casillas
Xabi Alonso Modric Khedira
Ozil Ronaldo
Benzema
Klupa: DI MARIA, Lass,Kaka,Varane,Higuain, Callejon, itd.
Xabi Alonso Khedira
Ozil
Di maria Ronaldo
Benzema
U slucaju Modric u Realu
Casillas
Xabi Alonso Modric Khedira
Ozil Ronaldo
Benzema
Klupa: DI MARIA, Lass,Kaka,Varane,Higuain, Callejon, itd.
Eh da je jos tih 11 nafiksat nekakvim injekcijama da 38 utakmica (+ LP i Kup) budu imuni na ozljede i da im forma ne varira, sve ce valjat.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Robben je u 1/2 CL pokazao da nije zaboravio zabijati Perezu.madridist je napisao/la:A može i Kaku u po cijene uvalit Bayernu ko Arjena pa nek se Hoenes i društvo hebu sa njim i sa njegovom formom,povredama i sl.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Klupa: DI MARIA
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
e ovo ne kontam,bolje mu je bilo da nije zabio Perezu,ne bi njemu onoliko zabijali na pdf-u Bayern prije dva mjesecaSaurman je napisao/la:Robben je u 1/2 CL pokazao da nije zaboravio zabijati Perezu.madridist je napisao/la:A može i Kaku u po cijene uvalit Bayernu ko Arjena pa nek se Hoenes i društvo hebu sa njim i sa njegovom formom,povredama i sl.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 31 jul 2012, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
nisi valda uzeo Arjenove partije protiv Reala za dokaz vlastite tvrdnjeSaurman je napisao/la:Robben je u 1/2 CL pokazao da nije zaboravio zabijati Perezu.madridist je napisao/la:A može i Kaku u po cijene uvalit Bayernu ko Arjena pa nek se Hoenes i društvo hebu sa njim i sa njegovom formom,povredama i sl.
Robben mister choker.
ahaLBJ MVP je napisao/la:Higuaina ću ti nekako oprostit jbg prošle sezone i jest bio rezerva Benzemi. Ove neće
ko i prosle sto je treb´o bit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Prošle nije. Znalo se da će mu trebati određen period nakon povrede da se vrati u pravu formu. Da budem iskren ja nisam očekivao toliko golova od njega, ali još jednom je pokazao ko je i šta je.ko i prosle sto je treb´o bit.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
nanek
LBJ MVP je napisao/la:Klupa: DI MARIA![]()
![]()
![]()
Higuaina ću ti nekako oprostit jbg prošle sezone i jest bio rezerva Benzemi. Ove neće
PA zato ti i kazem
najbolji rezervni napadac na svijetu.LBJ MVP je napisao/la:Prošle nije. Znalo se da će mu trebati određen period nakon povrede da se vrati u pravu formu. Da budem iskren ja nisam očekivao toliko golova od njega, ali još jednom je pokazao ko je i šta je.ko i prosle sto je treb´o bit.
Tako je bolje. Dođeš ti i do ove faze nakon decimeRaul_64 je napisao/la:najbolji napadac na svijetu.LBJ MVP je napisao/la:Prošle nije. Znalo se da će mu trebati određen period nakon povrede da se vrati u pravu formu. Da budem iskren ja nisam očekivao toliko golova od njega, ali još jednom je pokazao ko je i šta je.ko i prosle sto je treb´o bit.
Dos´o bi da kloc pogodi na prazan gol.
Džeko nije u RealuRaul_64 je napisao/la:Dos´o bi da kloc pogodi na prazan gol.
[youtube][/youtube]LBJ MVP je napisao/la:Džeko nije u RealuRaul_64 je napisao/la:Dos´o bi da kloc pogodi na prazan gol.
Moze bit da je ovo Dzeko
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ronaldo i Benzema nisu nikad fulali nešto slično 
Daj prilozi materijalLBJ MVP je napisao/la:Ronaldo i Benzema nisu nikad fulali nešto slično
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
[youtube][/youtube]
Samo da vas napomenem da je Higuain igrac Real Madrida u kojem igra prilicno uspijesno.
Samo da vas napomenem da je Higuain igrac Real Madrida u kojem igra prilicno uspijesno.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
a Higuain mi je jedan od drazi igraca,i spada u top 5 napdaca na svijetu,al nekad zna promasit nemoguce,al hajd ko mu to zamijera dok pruza odlicne partije...D10S je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
0:54
Materijal dostavljen vidimo se drugi put
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Materijal dostavljen vidimo se drugi put
[youtube][/youtube]
ovog gore priznajem ovde nije promasaj nego je Valde odbranio
ovog gore priznajem ovde nije promasaj nego je Valde odbranio
Sta se palite..
dabogda Gonzalo zabio 73 gola , samo nek Iker dize titule.
ko god igrao.
dabogda Gonzalo zabio 73 gola , samo nek Iker dize titule.
ko god igrao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.