Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

emir18
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la emir18 » 31 jul 2012, 01:43

Raul_64 je napisao/la:Sta se palite..

dabogda Gonzalo zabio 73 gola , samo nek Iker dize titule.
ko god igrao.
Amin
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 31 jul 2012, 02:01

Zidane počinje trenersku karijeru u Realu.
Veoma mi je drago zbog ove vijesti. pocinje od omladinaca i kad mou bude napustao Real da ga zamijeni i to dugorocno da bude nesto poput Alexa Fergusona...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 31 jul 2012, 02:18

emir18 je napisao/la:Zidane počinje trenersku karijeru u Realu.
Veoma mi je drago zbog ove vijesti. pocinje od omladinaca i kad mou bude napustao Real da ga zamijeni i to dugorocno da bude nesto poput Alexa Fergusona...
Zo je Raulova zadaća ! 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 jul 2012, 03:05

Citam ove komentare i samo se smijem.
Kakve vi gluposti pisete, pogotovo onaj LBJ ..
Modric je bolji od, pa dvije tacke : Khedire, Granera, Kake, Diarre, Di marie .. sto znaci da nije bolji samo od Alonsa i donekle Ozila.
Drugo, Higuain nije ni medju top 10 najboljih napadaca.
Trece, vidim da vas je 80% skontalo o cemu sam ja pricao ( u vezi Modrica ) , iako ste u pocetku pricali skroz obrnuto.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 31 jul 2012, 03:32

M4kaveli je napisao/la:Citam ove komentare i samo se smijem.
Kakve vi gluposti pisete, pogotovo onaj LBJ ..
Modric je bolji od, pa dvije tacke : Khedire, Granera, Kake, Diarre, Di marie .. sto znaci da nije bolji samo od Alonsa i donekle Ozila.
Drugo, Higuain nije ni medju top 10 najboljih napadaca.
Trece, vidim da vas je 80% skontalo o cemu sam ja pricao ( u vezi Modrica ) , iako ste u pocetku pricali skroz obrnuto.
Navedi mi 3 spica koji su imali bolji ucinak od Higuaina,i da su konstanti kao on osim Roonya tesko da ces naci nekog stim da je Gonzalo zadnje 2 sezone imo problema sa povredama.cuj nije medju top 10 trazi ga pola evrope,budi malo objektiva a ne subjektivan :shock:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 31 jul 2012, 04:24

Falcao , Benzema , Villa , Drogba , Aguerro , Ibrahimovic , Cavani , Ronney , Gomez....
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 31 jul 2012, 07:35

Sta je ovo vise 150 trenera na treningu Real Madrida u LA, sve oči uprte u rad JM.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 jul 2012, 12:03

Johny je napisao/la:Falcao , Benzema , Villa , Drogba , Aguerro , Ibrahimovic , Cavani , Ronney , Gomez....
Po procentu golova ni jedan od navedenih nije ni blizu Pipiti..
Drogba je bljesnuo samo u finalu lp,Aguero mu cuva klupu u repki,Benzema i on su u pet deka ali opet Higuain ima bolji prosjek,Villa zar taj jos uvijek igra fudbala ?, Cavani je losiji od Pipite, Rooney je propao ko grcka,Gomez je u samom vrhu sa Ibrahimovicem,RvP,Benzemom,Higuainom i najboljim napadacem na svijetu - Falkaom :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jul 2012, 12:19

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ček...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...odoh se sad omrsit' :lol: :lol: :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jul 2012, 12:22

A kako je to Rooney propao k'o Grčka? :roll: Frajer je u zadnje 3 sezone zabio 90ak golova u svim takmičenjima, a ti ga prekriži tek tako. Hajde de.
Što se tiče napada Reala, njima fakat ne treba niko. Benzema i Higuain će pomoću "par nepar" odlučiti ko će biti u prvoj postavi, a ko ulaziti s klupe. Obojica su timski igrači, ne bune se i rade, a to je Joseu i Realu najbitnije. Aguero može biti bolji igrač (sigurno da to i jeste), al' Higuain je čovjek koji se hoće i može podrediti Messiju, za razliku od Teveza i Aguera. Uostalom, Argentina bolje izgleda kada su on i Messi zajedno na terenu (uz Di Mariju), a ne kad svoje minute dobiju Aguero i Tevez. Jedan Lavezzi je više timski igrač od ovog dvojca. :D
Btw, kad ste krenuli sa nabrajanjem, meni još uvijek nije jasno kako niko ne navodi Eto'oa. :roll: Može on igrati i u Hondurasu, opet će biti jedan od 5 najboljih napadača na svijetu. Gomez je ovdje definitivno višak. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 jul 2012, 12:43

Monolog je napisao/la:A kako je to Rooney propao k'o Grčka? :roll: Frajer je u zadnje 3 sezone zabio 90ak golova u svim takmičenjima, a ti ga prekriži tek tako. Hajde de.
Što se tiče napada Reala, njima fakat ne treba niko. Benzema i Higuain će pomoću "par nepar" odlučiti ko će biti u prvoj postavi, a ko ulaziti s klupe. Obojica su timski igrači, ne bune se i rade, a to je Joseu i Realu najbitnije. Aguero može biti bolji igrač (sigurno da to i jeste), al' Higuain je čovjek koji se hoće i može podrediti Messiju, za razliku od Teveza i Aguera. Uostalom, Argentina bolje izgleda kada su on i Messi zajedno na terenu (uz Di Mariju), a ne kad svoje minute dobiju Aguero i Tevez. Jedan Lavezzi je više timski igrač od ovog dvojca. :D
Btw, kad ste krenuli sa nabrajanjem, meni još uvijek nije jasno kako niko ne navodi Eto'oa. :roll: Može on igrati i u Hondurasu, opet će biti jedan od 5 najboljih napadača na svijetu. Gomez je ovdje definitivno višak. :D
Po odlasku CRa iz Manchestera Rooney je trebao preuzeti ulogu glavonje tima i nastaviti sa vodjenjem tima tada prejakog Manchesteraa sta se desilo sa njim ?
Ne moze me niko ubijediti da je ovo onaj Rooney od prije 2-3 godine..Da se razumijemo on je po sveukupnom kvalitetu najblizi CRu i Messiju ,ali po pokazanom u zadnje dvije sezone ,da hebe rak raka,nije u top tri napadaca..
Zene,pare,provodi,kosa.. Uz nekog dobrog psihologa i dobru batinu mogao bi se on vratiti gdje mu je mjesto..
Aguera sam najvise uklonio iz ove konkurencije jer nije klasicni spic,ako cemo njega ubrajati tu slobodno mozemo staviti i Messija i Ronalda u napadace..
Pricaj ti o Gomezu sta hoces,al ni pored Ibrahimovica ,ni pored Messija Pepe nije izgledao smijesan kao pored Maria ..
Eto ? Pa dobro, da govorimo o napadacima u zadnjih 10 godina bio bi sigurno u nekom vrhu..

Da ne bude off
Lassana je odbio da igra desnog beka..

nanek

Post Postao/la nanek » 31 jul 2012, 13:00

slika

Zestoko se trenira ! Nema vise odmaranja ! 8-)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 31 jul 2012, 15:39

Kaka ostaje grijati klupu! Odlicno je imati takvu igracinu na klupi jer realno Ozilu je mjesto u prvih 11 zacementirano. Jos da hoce Kaki skresati platu malo i savrseno
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 31 jul 2012, 16:19

A što da mu skresaju platu? Šta mi imamo od toga koliko će njemu Perez dati para, čovek ima, nek mu daje 15 miliona, to nije naš problem...

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 31 jul 2012, 16:55

Jerzy Dudek je opisao kako im je Mourhino pomogao da prevladaju poraz od Barcelone 5-0.(I on napisao knjigu i tu je to opisao)

slika
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2012, 20:02

L_blancos je napisao/la:
Johny je napisao/la:Falcao , Benzema , Villa , Drogba , Aguerro , Ibrahimovic , Cavani , Ronney , Gomez....
Po procentu golova ni jedan od navedenih nije ni blizu Pipiti..
Drogba je bljesnuo samo u finalu lp,Aguero mu cuva klupu u repki,Benzema i on su u pet deka ali opet Higuain ima bolji prosjek,Villa zar taj jos uvijek igra fudbala ?, Cavani je losiji od Pipite, Rooney je propao ko grcka,Gomez je u samom vrhu sa Ibrahimovicem,RvP,Benzemom,Higuainom i najboljim napadacem na svijetu - Falkaom :D
Još da si izbacio Van Staklenog bilo bi kao da sam ja pis'o :mrgreen:
Lassana je odbio da igra desnog beka..
A ja negdje čitam da je rekao da će igrati gdje god Jose zatraži :lol:
Argentina bolje izgleda kada su on i Messi zajedno na terenu (uz Di Mariju), a ne kad svoje minute dobiju Aguero i Tevez.
Aguero i Tevez ne dobijaju minute jer su lošiji od Higuaina. To je čak i narkos znao :mrgreen:
Kakav bi on i Messi čini par u Realu :oops: Jednu tekmu igraju Ronaldo i Benzema drugu Messi i Higuain :twisted: :mrgreen:

Ono makav4eli(kako mu se već piše)reče da je Lukica bolji od Khedire i Angela :lol: U stvari bolje bi došao ovaj smajli :cry: Koliko ti ne gledaš utakmice :roll: Nije donekle bolji od Ozila? :lol: Pa Ozil je među 10 najboljih igrača na svijetu i uz Iniestu daleko najbolji ofanzivni vezni(iako Iniesta ne igra striktno tu poziciju)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 jul 2012, 20:35

uf, u modricu cete dobiti vrhunsko pojacanje. strasan igrac. misljenja sam da je modric taj koji fali realu da sastavi najbolji tim na svijetu. helem, ako momcina dodje u madrid i nastavi sa partijama kakve je pruzao u engleskoj, onda stvarno ne vidim tim koji ce se moci suprostaviti murinjovoj masini.
da, utakmica protiv bayerna je pokazala da vam treba jedan takav igrac. za najvece domete nije dovoljan sam kedira i xabijeve duge lopte.
dakle, misljenja sam da bi modric mogao izbaciti xabija, a nikako di mariju.
jednostavno, ne mogu zamisliti murinjovu ekipu bez prodornih krila.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 31 jul 2012, 20:38

secer je napisao/la:uf, u modricu cete dobiti vrhunsko pojacanje. strasan igrac. misljenja sam da je modric taj koji fali realu da sastavi najbolji tim na svijetu. helem, ako momcina dodje u madrid i nastavi sa partijama kakve je pruzao u engleskoj, onda stvarno ne vidim tim koji ce se moci suprostaviti murinjovoj masini.
da, utakmica protiv bayerna je pokazala da vam treba jedan takav igrac. za najvece domete nije dovoljan sam kedira i xabijeve duge lopte.
dakle, misljenja sam da bi modric mogao izbaciti xabija, a nikako di mariju.
jednostavno, ne mogu zamisliti murinjovu ekipu bez prodornih krila.

Xabija ni Bog ne moze izbacit. :!:

Modric ide umjesto Khedire ili zajedno s Khedirom i Xabijem

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 jul 2012, 20:45

neuzubillah :roll:

polako, pred nama je, pa cemo se uvjeriti.
ok, mozda murinjo promijeni formaciju pa zaigra s njima trojicom, al koga bi na klupu :?:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 31 jul 2012, 21:21

Kako bi izgledala rezervna postava Reala :?: znam da bi fino izgledali :mrgreen: ali koji su to igraci?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.