Crnogorci su to, oni ce se umoriti nakon jednog poluvremenaHigh je napisao/la:Al' su brzi igrači ove Zete, strašno. Valja pofatat' ovu omladinu na terenu, odlični su iz kontri.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Crnogorci su to, oni ce se umoriti nakon jednog poluvremenaHigh je napisao/la:Al' su brzi igrači ove Zete, strašno. Valja pofatat' ovu omladinu na terenu, odlični su iz kontri.
to bi bilo odlično, znaš li na koliko bi produžio?afa97 je napisao/la:Evo jedan info za koji se nadam da nije mahalski
Danas su bili pregovori u klubu za ostanak Saida na Kosevu!Said je ponudi svoje uslove za ostanak,nasu su rekli da imaju novac da mu ispune njegove uslove za ostanak!Upetak ce biti opet pregovori ali vrlo smo blizu DA SAID PRODUZI UGOVOR sa nasim timom!
Na FACE TV kao prosli put.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Prijenos sutra?
Otkud ti ta informacija? Na njihovoj web-stranici nije navedeno ništa...cutler12 je napisao/la: Na FACE TV kao prosli put.
ipak si prvi put dobro napis'o, sutra (u četvrtak) je utakmica, e moj Keno, otkako si se povuk'o u ilegalu, ne znaš haman ništa..Unica_Liverpool_ je napisao/la:Prijenos danas?
ili nisiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma zeznuo se... Kontam je li srijeda ili četvrtak...Otkad sam se povuk'o sa foruma, nekako prodisao
Dobro je ba, zeznuo se i tačka.anonimni je napisao/la:ili nisiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma zeznuo se... Kontam je li srijeda ili četvrtak...Otkad sam se povuk'o sa foruma, nekako prodisao
travnicanin je napisao/la:opet se ova spodoba Maksi javio, čovječe pa psihijatar ništa ne uradi sa tobom, i dalje si opsjednut Jovićem, pa 80% postova ti je Joviću na 3-4 različite teme, druže ozbiljno si bolestan a i nepismen, a Gagac zna svoj posao naravno, vidio si protiv Levskog, dobio je pohvale od ljudi iz struke za razliku od tebe, koga ni rođena mater nije pohvalilamaksi je napisao/la:Šta sve vi nećete dovest sebiHigh je napisao/la:
http://www.transfermarkt.com/en/samir-n ... 51012.html" onclick="window.open(this.href);return false;Haskić je za ovoga reprezentativac zna Gagac poso
High je napisao/la:Prije početka utakmice Sarajevo-Zeta će biti minuta šutnje za našeg brata Jasmina Mešanovića.
nije se tad desilo pomirenje niti se bilo kad desilo, to je samo bilo tu utakmicuazizmpj je napisao/la:
jedan od najljepsih trenutaka koje su moje oci dozivjele na Kosevu ....pomirenje dvije frakcije, od tada nova era u navijanju .....
Trenutno korisnika/ca: alacious, Haksss, iliyaa8, mosarajvosa83, NeSamSafetee i 62 gosta.