FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koga zanima put u Podgoricu i sve informacije za ovo gostovanje neka mi se javi na PP da mu pošaljem sve što je potrebno za ovo hordanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedva cekam Cetvrtak ne mogu ni da docekam.. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
ja jos nisam doso sebi,nadam se da nece doc,katastrofa od igraca,ovdje u austriji po nizim ligama nije mogo proc a da bude pojacanje SarajevuHzSM je napisao/la:Njega su spominjali jos na pocetku prijelaznog roka i ja se tacno obradovao kad sam cuo da srecom od njega nece biti nista,a sad ovo.Rule_hz je napisao/la:Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Al' su brzi igrači ove Zete, strašno. Valja pofatat' ovu omladinu na terenu, odlični su iz kontri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
za sve one koji zele da idu u Podgoricu:
http://www.centrotours.ba/loc/zetasarajevo.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.centrotours.ba/loc/zetasarajevo.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To je prva i nemojte odmah planirati ovu ponudu. Za par dana će biti jeftinija i bolja ponuda putovanja u Podgoricu!
Gdje je Krpić, Matko kad sam vam reko da nisu za vas napadali ste me ovaj je još gori igro po Austrijskim nižim ligama a u Zvijezdi se nije naigro a neće ni kod vasbhfanatic14 je napisao/la:ja jos nisam doso sebi,nadam se da nece doc,katastrofa od igraca,ovdje u austriji po nizim ligama nije mogo proc a da bude pojacanje SarajevuHzSM je napisao/la:Njega su spominjali jos na pocetku prijelaznog roka i ja se tacno obradovao kad sam cuo da srecom od njega nece biti nista,a sad ovo.Rule_hz je napisao/la:Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama......neznam sta da kazem,osjecam veliku prazninu...ovo mi se nikako ne svidja
- BordoGigant
- Kontakt:
Crnogorci su to, oni ce se umoriti nakon jednog poluvremenaHigh je napisao/la:Al' su brzi igrači ove Zete, strašno. Valja pofatat' ovu omladinu na terenu, odlični su iz kontri.
Daj Bože da budu kao u vicu. 
Evo jedan info za koji se nadam da nije mahalski
Danas su bili pregovori u klubu za ostanak Saida na Kosevu!Said je ponudi svoje uslove za ostanak,nasu su rekli da imaju novac da mu ispune njegove uslove za ostanak!Upetak ce biti opet pregovori ali vrlo smo blizu DA SAID PRODUZI UGOVOR sa nasim timom!
Danas su bili pregovori u klubu za ostanak Saida na Kosevu!Said je ponudi svoje uslove za ostanak,nasu su rekli da imaju novac da mu ispune njegove uslove za ostanak!Upetak ce biti opet pregovori ali vrlo smo blizu DA SAID PRODUZI UGOVOR sa nasim timom!
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Prijenos sutra? 
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 01 avg 2012, 02:52, ukupno mijenjano 3 puta.
-
travnicanin
- Kontakt:
to bi bilo odlično, znaš li na koliko bi produžio?afa97 je napisao/la:Evo jedan info za koji se nadam da nije mahalski
Izvjesni Mahdavikia

Na FACE TV kao prosli put.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Prijenos sutra?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Otkud ti ta informacija? Na njihovoj web-stranici nije navedeno ništa...cutler12 je napisao/la: Na FACE TV kao prosli put.
Ma ovo su Mahdavikijine nebuloze koje piše. Daj Bože da ovo bude istina, znamo svi kol'ko bi znam značio Said na sva tri fronta. Tekma će biti na FACE-u.
ipak si prvi put dobro napis'o, sutra (u četvrtak) je utakmica, e moj Keno, otkako si se povuk'o u ilegalu, ne znaš haman ništa..Unica_Liverpool_ je napisao/la:Prijenos danas?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma zeznuo se... Kontam je li srijeda ili četvrtak...
Otkad sam se povuk'o sa foruma, nekako prodisao 
[youtube][/youtube]
ili nisiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma zeznuo se... Kontam je li srijeda ili četvrtak...Otkad sam se povuk'o sa foruma, nekako prodisao
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Prije početka utakmice Sarajevo-Zeta će biti minuta šutnje za našeg brata Jasmina Mešanovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.