Crnogorci su to, oni ce se umoriti nakon jednog poluvremenaHigh je napisao/la:Al' su brzi igrači ove Zete, strašno. Valja pofatat' ovu omladinu na terenu, odlični su iz kontri.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoGigant
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Daj Bože da budu kao u vicu. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo jedan info za koji se nadam da nije mahalski
Danas su bili pregovori u klubu za ostanak Saida na Kosevu!Said je ponudi svoje uslove za ostanak,nasu su rekli da imaju novac da mu ispune njegove uslove za ostanak!Upetak ce biti opet pregovori ali vrlo smo blizu DA SAID PRODUZI UGOVOR sa nasim timom!
Danas su bili pregovori u klubu za ostanak Saida na Kosevu!Said je ponudi svoje uslove za ostanak,nasu su rekli da imaju novac da mu ispune njegove uslove za ostanak!Upetak ce biti opet pregovori ali vrlo smo blizu DA SAID PRODUZI UGOVOR sa nasim timom!
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Prijenos sutra? 
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 01 avg 2012, 02:52, ukupno mijenjano 3 puta.
-
travnicanin
- Kontakt:
to bi bilo odlično, znaš li na koliko bi produžio?afa97 je napisao/la:Evo jedan info za koji se nadam da nije mahalski
Izvjesni Mahdavikia

Na FACE TV kao prosli put.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Prijenos sutra?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Otkud ti ta informacija? Na njihovoj web-stranici nije navedeno ništa...cutler12 je napisao/la: Na FACE TV kao prosli put.
Ma ovo su Mahdavikijine nebuloze koje piše. Daj Bože da ovo bude istina, znamo svi kol'ko bi znam značio Said na sva tri fronta. Tekma će biti na FACE-u.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ipak si prvi put dobro napis'o, sutra (u četvrtak) je utakmica, e moj Keno, otkako si se povuk'o u ilegalu, ne znaš haman ništa..Unica_Liverpool_ je napisao/la:Prijenos danas?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma zeznuo se... Kontam je li srijeda ili četvrtak...
Otkad sam se povuk'o sa foruma, nekako prodisao 
[youtube][/youtube]
ili nisiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma zeznuo se... Kontam je li srijeda ili četvrtak...Otkad sam se povuk'o sa foruma, nekako prodisao
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Prije početka utakmice Sarajevo-Zeta će biti minuta šutnje za našeg brata Jasmina Mešanovića.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Dobro je ba, zeznuo se i tačka.anonimni je napisao/la:ili nisiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma zeznuo se... Kontam je li srijeda ili četvrtak...Otkad sam se povuk'o sa foruma, nekako prodisao
Hvala High na informaciji.
travnicanin je napisao/la:opet se ova spodoba Maksi javio, čovječe pa psihijatar ništa ne uradi sa tobom, i dalje si opsjednut Jovićem, pa 80% postova ti je Joviću na 3-4 različite teme, druže ozbiljno si bolestan a i nepismen, a Gagac zna svoj posao naravno, vidio si protiv Levskog, dobio je pohvale od ljudi iz struke za razliku od tebe, koga ni rođena mater nije pohvalilamaksi je napisao/la:Šta sve vi nećete dovest sebiHigh je napisao/la:
http://www.transfermarkt.com/en/samir-n ... 51012.html" onclick="window.open(this.href);return false;Haskić je za ovoga reprezentativac zna Gagac poso
e dobar post, travnicanin faka dobar post, cestitam
High je napisao/la:Prije početka utakmice Sarajevo-Zeta će biti minuta šutnje za našeg brata Jasmina Mešanovića.
lijep gest, svaka cast upravi ....a i navijacima! za ovog covjeka je bukvalno: ''...do zadnjeg dana zivota svog ...Sarajvooo ...'' Rahmetullahi Alejhi Vassia!!!

jedan od najljepsih trenutaka koje su moje oci dozivjele na Kosevu ....pomirenje dvije frakcije, od tada nova era u navijanju .....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
ako Said odigra jos jednu tekmu ala levski , mislim da ga pape zove u repku 100 %
YES.WE.DID.
- theprodigy
- Kontakt:
nije se tad desilo pomirenje niti se bilo kad desilo, to je samo bilo tu utakmicuazizmpj je napisao/la:
jedan od najljepsih trenutaka koje su moje oci dozivjele na Kosevu ....pomirenje dvije frakcije, od tada nova era u navijanju .....
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bejker, bvsic, egocentrik, itatabisine, maroon46, teamnorth1989 i 40 gostiju.