GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Rosas7
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Rosas7 » 26 jul 2012, 14:40

Grdan je napisao/la:Da je pametan mogao je dovesti Clea i Laminea Diarru i ne bi se mučili svake godine s amaterskim momčadima u 2. pretkolu,šta će mu Čop i Bećiraj u Europi ;) .

upravu si ,za 2 milijuna eura je mogo obadvojicu imat
ali cop i ova ekipa :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 26 jul 2012, 17:24

Ljubite stope Mamiću i neserite. Neznam sta vam smeta kod tog covjeka. Harate HNL-om, svjetlosnu godinu ste ispred Hajduka, prosle sezone grupna faza LP, a sezone prije toga ste se borili za prolaz grupne faze EL, prodajete igrace i to za FANTASTICNE pare jer shvatite da vi igrate hrvatsku ligu a ne neku od lige petice.

crewcro22
Kontakt:

Post Postao/la crewcro22 » 26 jul 2012, 18:07

Ako ti jednom obrisem post to znaci da nije pozeljan,a uskoro neces biti ni ti vise na forumu.
Devil

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jul 2012, 18:20

Zaista ti ono ne treba.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 27 jul 2012, 12:12

Dobre vijesti :mrgreen:

Neće Ante Čačić još dugo: Zamalo lošiji od Krune Jurčića
Dinamo je nakon muke protiv Ludogoreca počeo tražiti novog trenera, a favoriti za Čačićeva nasljednika su Zlatko Cico Kranjčar i legendarni 'vatreni' Niko Kovač

Zdravko Mamić na stadionu je ostao do dugo u noć. Slavio je sretnu pobjedu, ali i razmišljao o novom treneru. Ante Čačić je pred otkazom...
Ponoć je već debelo prošla kad se niz klupske stube spustio Krunoslav Jurčić.
- Pa ovaj Čačić je skoro lošiji od njega - na glas je razmišljao jedan navijač.
Jurčić zna kako je kad te otjeraju niz “maksimirske štenge”, a uskoro bi to iskustvo mogao doživjeti i Čačić. Nakon Intera spasio ga je samo nedostatak vremena.
- Pa utakmica protiv Ludogoreca je pred vratima, idemo dalje u istom sastavu - rekao je prije pet dana Mirko Barišić.
Nakon muke u srijedu i predsjednik kluba je promijenio mišljenje. Čačić je dan prije utakmice bio na “instrukcijama” kod Zdravka Mamića, a poslije nije došao u klupske prostorije iako je to bio običaj svih trenera...
I to dovoljno govori o trenerovu statusu. Ako mu to ipak nije dovoljno, valjda mu nešto govori činjenica da je Zoran Mamić već u prvom poluvremenu uzvrata protiv Ludogoreca od bijesa poželio otići s klupe.
Izvori iz svečane lože govore kako je braći Mamić “pozlilo” od Dinamove igre. Isti krugovi govore i da Čačić odlazi “tristo posto”.
Navodno se ne treba bojati dolaska Branka Ivankovića ili Krune Jurčića.
Razmišlja se o Cici Kranjčaru, Niki Kovači, a nije bez izgleda ni Tomo Ivković. Neki tvrde da je i “parkiran” u Lokomotivu kako bi jednog dana preuzeo Dinamo.

Ipak nisam bio lud kad sam neki dan Cicu spomenuo, al misljenja sam da ce i sad, bas kao i u 99% situacija, doc trener koji je najlosiji od svih kandidata, a to znaci Tomislav Ivkovic.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 jul 2012, 12:19

Nisam ni znao da je Tomo u Lokomotivi, mislia sam da on jos uvjek Cicu prati u stopu.

Ja sam naravno za Kranjcara, iako sumnjam da ce on doc. Posli sta su Stimca stavili za izbornika dao je negdje intervju da je razocaran i da vise nece radit u Hrvatskoj.

Niko Kovac valjda nebi bio los, dobar vođa na terenu al pitanje je kakav je trener. Nebi volio da se uci na Dinamu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 27 jul 2012, 12:47

Nebi se ja bunio protiv Kovaca, on je vodio drugu momcad RBS-a, a govorkalo se i da ce preuzet i prvi tim, no od toga nista. Ja bi mu pruzio priliku, nikad se ne zna tko ce bit novi Bilic i tko ce nas sve iznenadit :D

I dugo sam trazio, al sam nasao. Svi oni koji prosipaju price o prosloj borbi za povratak imena, kako se tad uspjelo i kako ce se otjerat Mamic, a uz to navijaju protiv Dinama. Ti momci su se borili protiv one uprave, al su voljeli Dinamo vise od svega i evo jedan isjecak, za pouku svim takvim.

Represija je počela i na gostujućim utakmicama Dinama, a zbog toga su Bad Blue Boysi na utakmici u Zurichu protiv Grasshoppera pokazali da misle ozbiljno i da će se boriti do kraja, sve dok se ime ne vrati. Neprestano su ubacivali pirotehnička sredstva na teren i u jednom trenutku delegat utakmice je rekao da će prekinuti utakmicu ako još jedna bengalka upadne na teren.
Nije upala niti jedna do kraja utakmice, jer to su ljudi koji ipak nisu mogli protiv plave boje
, ali su pokazali što misle o promjeni imena i o svemu što se u to vrijeme događaklo u i oko kluba. Bili su spremni ići do kraja, a ono što je u svemu tome bilo dobro je to da je i običan puk 'stao iza njih'.

Dobro procitat to podebljano, posebno zadnjih 5 rijeci koje su podebljane. Oni su se borili, al nisu isli na to da nastete Dinamo i navijaju protiv, to je bila ljubav, a danas :?

Evo link za cijeli clanak http://dalje.com/hr-sport/bilo-je-to-na ... ili/294109
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 jul 2012, 13:00

[youtube][/youtube]

Evo link te utakmice :D Utakmica krene ono baklje padnu i tako 3-4 puta :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 jul 2012, 13:34

Jack777Pott je napisao/la:Dobro procitat to podebljano, posebno zadnjih 5 rijeci koje su podebljane. Oni su se borili, al nisu isli na to da nastete Dinamo i navijaju protiv, to je bila ljubav, a danas :?
Objasni to "a danas", majstore.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 27 jul 2012, 14:13

badblueboylivno je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la:Dobro procitat to podebljano, posebno zadnjih 5 rijeci koje su podebljane. Oni su se borili, al nisu isli na to da nastete Dinamo i navijaju protiv, to je bila ljubav, a danas :?
Objasni to "a danas", majstore.
A danas se ide na to da se Mamica makne pod svaku cijenu, cak i pod cijenu da Dinamo bude izbacen, da izgubi i slicno, a to nije ljubav. Nek bude u Dinamo na celu tko oce, al ja poraz Dinama i namjerno izbacivanje nikad prizivao nebi. Volio bi da Mamic ode, al na neki drugi nacin, ne zelim klubu los rezultat i probleme. Samo nemoj pricat kako je Mamic donjeo i donosi probleme, jest, al zasto onda da i navijaci donose dodatne? Mamica ce se maket, al treba igrat pametno, skandiranja i neredi njega ne diraju. Mislim da bi vise ucinka donjeli neki sastanci i slicno, al da ne bude kao nedavno kad su s tim samo komplicirali.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 27 jul 2012, 14:21

HAMBURŠKI dnevnik jutros piše kako se sportski direktor HSV-a Frank Arnasen sve dogovorio s maksimirskim klubom - transfer Milana Badelja u HSV gotova je stvar.

Badelj je potpisao bogati trogodišnji ugovor, a na Mamićevo inzistiranje, dobio je 30-tak dana slobodno da pokuša Dinamo uvesti u Ligu prvaka. U Hamburgu se mora pojaviti krajem kolovoza.

Spominje se kako je zbog interesa Fenerbahčea posljednjih dana njemački klub morao povisiti cijenu za pola milijuna eura, tako da ukupna odšteta za hrvatskog reprezentativca iznosi četiri milijuna eura.

"Dobro je što HSV napokon dobiva kreatora igre; loše je što košta više od očekivanog i što dolazi prekasno", navode Bildovi reporteri nagovještavajući mogućnost da bi se playmaker svom novom klubu mogao priključiti možda tek u rujnu.

Fink: Dolazi nam dobar igrač, a ne plaćenik

Svoj je stav iznio i trener hamburškog bundesligaša Thorsten Fink: "Kad vam ovaj ili onaj igrač dolazi kasno, ne možete si pomoći. Možete ga samo čekati. Važno je da smo svi u klubu uvjereni da je dobar, da se radi o mentalno jakom igraču i da ne dobivamo običnog plaćenika."

Milan Badelj nogometnu je karijeru počeo u Ponikvama, nakon čega je prešao u Zagreb, da bi 2005. godine prešao u Dinamo. Seniorsku karijeru započeo je u dresu Modrih 2007. godine, a već prvu sezonu proveo je na posudbi u Lokomotivi.

Sljedeće godine debitirao je za maksimirski klub, a u četiri godine skupio 160 nastupa uz 30 golova. Igrao je za sve mlade selekcije hrvatske reprezentacije, dok je za izabranu nacionalnu vrstu do sada skupio četiri nastupa.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 27 jul 2012, 14:28

Ma BBB misle da su oni iznad svega, čak i iznad Dinama. Kao da sve to postoji samo zbog njih par tisuća. :lol:
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 27 jul 2012, 14:39

limenka je napisao/la:Ma BBB misle da su oni iznad svega, čak i iznad Dinama. Kao da sve to postoji samo zbog njih par tisuća. :lol:
Nisu svi takvi. Doduse, njih sigurno 90% zeli odlazak Mamica, al ima onih sto su nekolicina, sto zele iscenirat odlazak tako sto nastete klubu i to nije uredu. Klub je iznad svega, iznad svih uprava i klub se treba voljet i postivat, zelit mu pobjedu u svakoj utakmici, a ne kao neki u srijedu. I ovo u Zurichu su bili BBB, al ocito da je tad vodstvo grupe bilo normalno i clanove usmjeravalo u pravom putu. Kad su ovi rekli prekinut mec oni nisu ubacili vise ni jednu baklju, jer nisu zeljeli da Dinamo ispadne i to je pohvalno. Nek se bore protiv Mamica, al u granicama normale, a ne da nam Dinamo ispasta. I fino tekst kaze kako je obicni puk stao uz njih, a danas samo citam protiv Boysa i to je zalosno. Treba sredit stvari u klubu, al isto tako i medju navijacima.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 jul 2012, 09:01

Dinamo u 2.kolu HNL-a slavio u Maksimiru protiv Cibalije 2:1. Golove su postigli Leko iz penala i Čop dok je za goste pogodio Bartolović
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 29 jul 2012, 09:53

Jack777Pott je napisao/la:
limenka je napisao/la:Ma BBB misle da su oni iznad svega, čak i iznad Dinama. Kao da sve to postoji samo zbog njih par tisuća. :lol:
Nisu svi takvi. Doduse, njih sigurno 90% zeli odlazak Mamica, al ima onih sto su nekolicina, sto zele iscenirat odlazak tako sto nastete klubu i to nije uredu. Klub je iznad svega, iznad svih uprava i klub se treba voljet i postivat, zelit mu pobjedu u svakoj utakmici, a ne kao neki u srijedu. I ovo u Zurichu su bili BBB, al ocito da je tad vodstvo grupe bilo normalno i clanove usmjeravalo u pravom putu. Kad su ovi rekli prekinut mec oni nisu ubacili vise ni jednu baklju, jer nisu zeljeli da Dinamo ispadne i to je pohvalno. Nek se bore protiv Mamica, al u granicama normale, a ne da nam Dinamo ispasta. I fino tekst kaze kako je obicni puk stao uz njih, a danas samo citam protiv Boysa i to je zalosno. Treba sredit stvari u klubu, al isto tako i medju navijacima.
Bio sam u Zagrebu bas u vrijeme Lige Prvaka lani,ljudi u zagrebu su bili odusevljeni naravno dok nije dosao rezultatski debakl,pricalo se o odlasku na utakmice,jedan covjek spomenu upravo ovo sto me se dojmilo:Nisam niti mogao zamisliti da cu na stadion moci povesti svog malog sincica i uzivati jednostavno u utakmici i druzenju na tribinama(Real Madrid tada gostovao) ,jos lani sam gledao da ja zivu glavu izvucem sa Maksimira,radi cega radi nekih huligana koji smatraju da je Dinamo postao njihovo vlasnistvo,a Dinamo kao sto rece ovaj lik je klub koji je postojao i prije bbb i Mamica,Mamic je prolazan ali isto tako i najuspjesniji rukovoditelj Dinama,covjek jeste malo osebujan i neklulturan u pojedinim situacijama ali onakva ljubav prema Dinamu se ne moze platiti,da nije Mamica nebi bilo niti ovako uspjesna Dinama,pa sto vi mislite tko ce upravljati i vladati klubom vec jedna osoba,najbolji primjer je splitski Hadjuk koji jucer u medijima izjavljuje: MI SE NEMOZEMO FINANCIJSKI NOSITI SA SPLITOM-eeeejjjjjj,jedan gigant bivse juge jeste dosao da ga mali Split ismijava u sred grada,problem hrvatske jeste taj sto hoce svaka budala da se pita,ali za uspjeh jednog kluba nije dovoljno pametovanje i pravljenje incidnata na utakmicama svog voljenog kluba jer se smatra da ce se time nesto promjenuti,da sam na mjestu Mamica davno bi otisao ali covjek previse voli taj klub jer zna sto bi se dogodilo da ga netko drugi malo nestrucniji vodi...
Netko napisa kako bi sve titule mijenjao,ej ljudi covjek vam je doveo Real Madrid u sred Zagreba,svake godine 10ak utakmice europskih....titula svake godine...
Nadjite mi jedan uspjesan klub u europi ili svijetu sa vise uspjeha zadnjih 7 godina a da njegovi navijaci su konstantno nezadovoljni njime...samo jedan klub!!!
Huligane van stadiona,na goli otok sa njima!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 29 jul 2012, 13:08

bekicamir je napisao/la:
Bio sam u Zagrebu bas u vrijeme Lige Prvaka lani,ljudi u zagrebu su bili odusevljeni naravno dok nije dosao rezultatski debakl,pricalo se o odlasku na utakmice,jedan covjek spomenu upravo ovo sto me se dojmilo:Nisam niti mogao zamisliti da cu na stadion moci povesti svog malog sincica i uzivati jednostavno u utakmici i druzenju na tribinama(Real Madrid tada gostovao) ,jos lani sam gledao da ja zivu glavu izvucem sa Maksimira,radi cega radi nekih huligana koji smatraju da je Dinamo postao njihovo vlasnistvo,a Dinamo kao sto rece ovaj lik je klub koji je postojao i prije bbb i Mamica,Mamic je prolazan ali isto tako i najuspjesniji rukovoditelj Dinama,covjek jeste malo osebujan i neklulturan u pojedinim situacijama ali onakva ljubav prema Dinamu se ne moze platiti,da nije Mamica nebi bilo niti ovako uspjesna Dinama,pa sto vi mislite tko ce upravljati i vladati klubom vec jedna osoba,najbolji primjer je splitski Hadjuk koji jucer u medijima izjavljuje: MI SE NEMOZEMO FINANCIJSKI NOSITI SA SPLITOM-eeeejjjjjj,jedan gigant bivse juge jeste dosao da ga mali Split ismijava u sred grada,problem hrvatske jeste taj sto hoce svaka budala da se pita,ali za uspjeh jednog kluba nije dovoljno pametovanje i pravljenje incidnata na utakmicama svog voljenog kluba jer se smatra da ce se time nesto promjenuti,da sam na mjestu Mamica davno bi otisao ali covjek previse voli taj klub jer zna sto bi se dogodilo da ga netko drugi malo nestrucniji vodi...
Netko napisa kako bi sve titule mijenjao,ej ljudi covjek vam je doveo Real Madrid u sred Zagreba,svake godine 10ak utakmice europskih....titula svake godine...
Nadjite mi jedan uspjesan klub u europi ili svijetu sa vise uspjeha zadnjih 7 godina a da njegovi navijaci su konstantno nezadovoljni njime...samo jedan klub!!!
Huligane van stadiona,na goli otok sa njima!
Da, to je sve istina na neki nacin. Svi Mamicu prepisuju samo ispade, al ja nisam od tih, ja mu prepisujem i uspjehe i neuspjehe i ispade i sve oko kluba u zadnjih 10tak godina. Mamic je od Dinama napravio stabilan klub, al svojim ispadima sramoti isti. Ono sto svi tvrde, a ja ne je to da je Dinamo prcija jedne obitelji. Zdravko i Zoran u upravi i klub je prcija? Pa nisu oni Dinamo izbacili u petu ligu da se kaze da je Dinamo postao prcija. Prcija jedne obitelji je Liverpool il dvije, nisam upoznat koliko vlasnika imaju. Oni su prcija, oni nisu naslov vidjeli godinama, oni mijenjaju trenere ko i Dinamo i da ne nabrajam dalje. Mamic je klub doveo do 7 uzastopnih naslova, 5 godina za redom se igra grupna faza nekog euro natjecanja, napravio je respektabilan klub za ove prostore, s vremenom bi napravio i za europske, al neka ide. Razlog? Vise ne mogu slusat njegove izjave, a i zanima me sta ce bit klub kad on ode. Koliko ce bit gledatelja na utakmicama, ne prvu i onih par, to ne brojim, vec nakoj 3-4 sezone poslije njega, zanima me koliko ce titula doc, europskih naslova, koliki ce bit transferi, zanima me kako to funkcionira bez Mamica. Sto se tice huligana, mislim da je to samo izgovor da se ne ide na utakmici, opce poznato je da su zagrepcani razmazeni i da Dinamo gazi ka naslovu u LP igrali bi HNL pred 2000 gledatelja, jer im to nije zanimljivo. I ja huligane zelim daleko od stadiona, zelim da navijaci koji ne zele nerede vode pjesmu cijelu utakmicu sa sjevera i da sve bude u najboljem redu. No, na kraju bi mozda ipak nedostatak gledatelja prepisao najvise svadji Boysa i Mamica. Naravno, ni jedne od njih ne smatram ni manje, a ni vise krivim, krive su obe strane podjednako. Da se sjedne za stol i pokusa rijesit na kulturan i civilizovan nacin i da uprava dobije podrsku navijaca i da navijaci dobiju podrsku uprave sigurno bi bilo onih kojim ce zajednistvo opet ispunit srce i opet ce pocet dolazit na Maksimir. Dinamo bi trebao igrat pre minimalno 7-8000 gledatelja one obicne utakmice, derbi s Hajdukom pred punim stadionom, a Rijeka, Split, Slaven i tako malo zanimljiviji protivnici pred barem 15-20000. Al dobro, svatko ima pravo na svoje misljenje, a ja iznosim svoje. Tudjem se necu smijat, ako imam sta rec reci cu, no ocekujem normalan komentar za uzvrat, a ne pun gnjeva kao sto sam nekad znao dobijat. Evo ovaj tvoj je npr OK.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 30 jul 2012, 15:31

UOČI sutrašnjeg puta u Moldaviju, gdje će se njegovi igrači u srijedu suprotstaviti Sheriffu u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka, Ante Čačić odradio je press konferenciju u Maksimiru.

Međutim, umjesto momčadi iz Tiraspola u prvom planu su bila nagađanja kako su treneru Modrih u Maksimiru dani odbrojani.

"Znate, ja vam nemam svoj lobi, medijski, menadžerski, sponzorski... Ali, gdje god sam radio, napravio sam ono što se od mene očekivalo i siguran sam da ću u tome uspjeti u Dinamu, a to je plasman u Europa ligu", gotovo u oproštajnom tonu je zborio Čačić, osvrnuvši se na subotnji prvenstveni ogled s Cibalijom:

"Zašto se o toj utakmici priča na ovakav način u posljednja dva dana? Vinkovčani su zahtjevan suparnik, a mi smo ih pobijedili i pokazali da imamo dugačku klubu, što me kao trenera jako raduje", kaže Čačić, zaboravljajući očito nedosuđeni jedanaesterac za Vinkovčane, čist kao suza, u završnici ogleda pri vodstvu Dinama 2:1.

Nakon Cibalije i njegove budućnosti na klupi Dinama stigla je pokoja i o Sheriffu: "I prije dvije godine je Dinamo bio favorit protiv njih pa znamo što se dogodilo. Moramo ih respektirati, ali ne smijemo ih se bojati. Ludogorec", poručuje Čačić.

Upitan o onome što bi zadovoljilo u Moldaviji, Čačić je rekao: "Cilj je da zabijemo gol ili dva i mirno čekamo uzvrat na Maksimiru. Želimo izbjeći reprizu scenarija od prije dvije godine i već u srijedu osigurati plasman u iduću fazu natjecanja."

Čačić smatra da je Sheriff lošiji protivnik od bugarskog Ludogoreca, koji je u dvije utakmice kvalitetnije odigrao i pružio bolji dojam nego Dinamo: "Bugari su bili u jednom velikom zamahu, zbog toga nam i jesu bili tako neugodni. Sheriff, pak, igra 4-2-3-1, prava su radna i disciplinirana momčad", naglasio je.

Na koncu, nije mogao pobjeći od onog što ga proživa u proteklih nekoliko dana: "Hvala mojim igračima koji mi daju veliku podršku, što su ustrajni unatoč atmosferi koja vlada oko kluba. Ne bojim se za svoju budućnost dok god s njima imam ovakakv odnos", zaključio je Čačić.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 01 avg 2012, 12:19

Večeras je u Tiraspolu biti ili ne biti, očekujem pobjedu za lagani uzvrat za tjedan dana
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 avg 2012, 12:37

Ocekujes pobjedu sa ovakvom igrom? A jos nam fale Sammir,Tonel,Kovacic i majstor se odlucio ostavit doma Tomecaka i Ademi.

Vec vidim da ce veza bit sastavljena ovako Ibanez-Badelj-Callelo-Leko-Rukavina i Beciraj/Cop koji lopte nece primit u napadu. 0:0 ili 1:1 realan rezultat, mada se nebi cudio kad bi nas dobili.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 avg 2012, 12:52

SirAlexFerguson je napisao/la:Večeras je u Tiraspolu biti ili ne biti, očekujem pobjedu za lagani uzvrat za tjedan dana
:lol: :lol: :lol:

:roll:
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.