Sammir će igrati zašto ne bi igrao?Tritolone je napisao/la:Ocekujes pobjedu sa ovakvom igrom? A jos nam fale Sammir,Tonel,Kovacic i majstor se odlucio ostavit doma Tomecaka i Ademi.
Vec vidim da ce veza bit sastavljena ovako Ibanez-Badelj-Callelo-Leko-Rukavina i Beciraj/Cop koji lopte nece primit u napadu. 0:0 ili 1:1 realan rezultat, mada se nebi cudio kad bi nas dobili.
GNK Dinamo Zagreb
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Jack777Pott
- Kontakt:
Mamić se sastao s Edoardom Rejom i pozvao ga u Dinamo?!
http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-se-s ... om=preview
Zanimljivo. Kako Dinamo igra nebi bilo cudno da brko vec sutra il mozda cak i veceras odstupi. Samo se nadam da nece odstupit zbog loseg rezultata, vec da ce to bit zbog lose igre. Nek bude 1-1 i nek trazi novi klub.
Zanimljivo. Kako Dinamo igra nebi bilo cudno da brko vec sutra il mozda cak i veceras odstupi. Samo se nadam da nece odstupit zbog loseg rezultata, vec da ce to bit zbog lose igre. Nek bude 1-1 i nek trazi novi klub.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Nemoj 1:1, uvijek kad tako odigramo 1.utakmicu bude neka drama u uzvratuJack777Pott je napisao/la:Mamić se sastao s Edoardom Rejom i pozvao ga u Dinamo?!
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ma nek bude 3-3, to pamtim po dobromSirAlexFerguson je napisao/la:Nemoj 1:1, uvijek kad tako odigramo 1.utakmicu bude neka drama u uzvratuJack777Pott je napisao/la:Mamić se sastao s Edoardom Rejom i pozvao ga u Dinamo?!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Sta onda trube vec 7 dana da Sammir i Tonel nemaju pravo igrat zbog kartona -.-' evo sad i ja vidim da imaju, ali to nemjenja situaciju, svejedno ce biti kriminalno lose kao sta je bilo i prije 7 dana.SirAlexFerguson je napisao/la:
Sammir će igrati zašto ne bi igrao?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- sef_mafije
- Kontakt:
proslo kolo su jedva prosli, izgleda Tarot bio iza gola
ovo kolo trebaju dati 101%
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- Jack777Pott
- Kontakt:
Sta ce davat 101% kad Ludogorec prodju s 20%, s ovim je 25% dovoljno, vidis da nam se moze, sprdamo se sa protivnicima, zabijamo golove u zadnjim sekundamasef_mafije je napisao/la:proslo kolo su jedva prosli, izgleda Tarot bio iza gola![]()
I iduci tjedan moram u Zg na tri dana, ako Bog da da utrefim utorak-srijeda-cetvrtak
Ponovo loša igra. Ovo više nije slučajnost.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- badblueboylivno
- Kontakt:
Užas.
Čačke ima sreće kao rijetko tko dosad. Nevjerojatno.
Ovi su zaslužili zabiti, i mislim da hoće u Zagrebu.
Čačke ima sreće kao rijetko tko dosad. Nevjerojatno.
Ovi su zaslužili zabiti, i mislim da hoće u Zagrebu.
Hayley <3
losa igra dinama drama,al ovaj cacic ima srece ko niko
cop onaj ne zna hodat ,a ne igrat,pa lik nista ne moze,strasno
i u maksimiru ce biti ovo gusto,sigurno
cop onaj ne zna hodat ,a ne igrat,pa lik nista ne moze,strasno
i u maksimiru ce biti ovo gusto,sigurno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nevjerovatno kako ti losi treneri imaju srece, ne losi vec KATASTROFALNI.
Drago mi j PRAVO zbog Dinama da ce vjerovatno na guzove proci ovako losu ekipu Sheriffa, ali mi je krivo sto ce ovaj TIKVAN ostati na klupi ! Pa Vaha je sa ovim igracima razvalio Villareala kuci!
Drago mi j PRAVO zbog Dinama da ce vjerovatno na guzove proci ovako losu ekipu Sheriffa, ali mi je krivo sto ce ovaj TIKVAN ostati na klupi ! Pa Vaha je sa ovim igracima razvalio Villareala kuci!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Kao sto rekose na Novoj TV prosle sedmice:
Zvali su ga Lucky-Ante.
Da me pogresno ne razumjete. Krivo mi je zbog pobjede Dinama samo radi Badelja, a inace im zelim plasman u grupnu fazu LP. Badelj nam je potreban sto prije jer mu je potrebno vrijeme da se adaptira i uklopi u novu sredinu, no kako stvari stoje nakon vecerasnju utakmice morat cemo ga cekati do zadnjeg dana prijelaznog roka.
Bas me interesuje gdje su oni koji su mi se smijali prosle godine kada sam rekao da Jurcicu treba dati sansu jer je uveo Dinamo u LP. Ubuduce zapamtite. Uvijek moze biti gore.

Zvali su ga Lucky-Ante.
Da me pogresno ne razumjete. Krivo mi je zbog pobjede Dinama samo radi Badelja, a inace im zelim plasman u grupnu fazu LP. Badelj nam je potreban sto prije jer mu je potrebno vrijeme da se adaptira i uklopi u novu sredinu, no kako stvari stoje nakon vecerasnju utakmice morat cemo ga cekati do zadnjeg dana prijelaznog roka.
Bas me interesuje gdje su oni koji su mi se smijali prosle godine kada sam rekao da Jurcicu treba dati sansu jer je uveo Dinamo u LP. Ubuduce zapamtite. Uvijek moze biti gore.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma brate Jurčić je kriminalan al ovaj Čačić je potpuno nova dimenzija. Lik je nesposoban, nikakve akcije nemamo, sve ovisi o individualnih poteza samira ili badelja. Jedino da dođe kuze pa da igramo nogomet za publiku, efikasan i zanimljiv, bilo koji drvu potez uprave i idemo ravno ka dnu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Najvažnija je pobjeda, sve ostalo za zaborav
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Koliko će to biti dovoljno protiv ozbiljnije ekipe u Playoffu?SirAlexFerguson je napisao/la:Najvažnija je pobjeda, sve ostalo za zaborav
Čačić je lokalni trener, prije Dinama najveći uspjeh bio mu je vođenje Trešnjevke i Žitnjaka. To samo po sebi pokazuje sve. Zašto je on u Dinamu? Igrati će igrači koji trebaju, neki će se šikanirati itd. Samo kod Jurčića i Čačića u istoj ekipi je Ibanez jedan od glavnih igrača, a Tomečak grije tribine. To je nešto kao da u reprezentaciji Mandžukić završi na tribinama, a u špici zaigra Čop.Titova-Juga je napisao/la:Nevjerovatno kako ti losi treneri imaju srece, ne losi vec KATASTROFALNI.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
To sto je napravio Jurcic, pa to mogu i ja. Imali su srecu i izvukli najslabiju ekipu u play offu, Malmo...amerosm je napisao/la: Bas me interesuje gdje su oni koji su mi se smijali prosle godine kada sam rekao da Jurcicu treba dati sansu jer je uveo Dinamo u LP. Ubuduce zapamtite. Uvijek moze biti gore.![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
Igra Dinama je bila grozna. Ajde, prvo poluvrijeme, točnije, prvih pola sata ima prolaznu ocjenu, ostatak za osudu. Ovi, očito dosta slabiji i inferiorniji - da imaju ekipu od prije dvije sezone, razbili bi ih kao beba zvečku, su zaslužili barem pogodak, ako ne i više od toga.
Problem je taj što pod ovim trenerom apsolutno nema nikakvog napretka, ekipa igra sve lošije i lošije, i ostaje ogroman upitnik nad pitanjem: kako ovaj čovjek u 23 službene utakmice još nema poraza kao trener Dinama? Kako? Količina sreće koju ima je nevjerojatna, sva nesreća koju je Dinamo imao godinama, od Atletica tamo 96' preko Lige prvaka '98/'99 pa nevjerojatnih ispadanja i promašaja u novije vrijeme, u eri Našmrkanog, sva ta nesreća je jednaka sreći koju ovaj Čačić ima. Zanimljivo je dokad će to trajati, a strah me da, kad pukne, da ih neki retaj ne napraši da i ravnodušne zaboli.
Problem je taj što pod ovim trenerom apsolutno nema nikakvog napretka, ekipa igra sve lošije i lošije, i ostaje ogroman upitnik nad pitanjem: kako ovaj čovjek u 23 službene utakmice još nema poraza kao trener Dinama? Kako? Količina sreće koju ima je nevjerojatna, sva nesreća koju je Dinamo imao godinama, od Atletica tamo 96' preko Lige prvaka '98/'99 pa nevjerojatnih ispadanja i promašaja u novije vrijeme, u eri Našmrkanog, sva ta nesreća je jednaka sreći koju ovaj Čačić ima. Zanimljivo je dokad će to trajati, a strah me da, kad pukne, da ih neki retaj ne napraši da i ravnodušne zaboli.
Hayley <3
sta znas mozda ih i cacic uvede u lp,kako lik srece ima ne bi me zacudilo nimaloamerosm je napisao/la:Kao sto rekose na Novoj TV prosle sedmice:
Zvali su ga Lucky-Ante.
Bas me interesuje gdje su oni koji su mi se smijali prosle godine kada sam rekao da Jurcicu treba dati sansu jer je uveo Dinamo u LP. Ubuduce zapamtite. Uvijek moze biti gore.![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- Consigliere
- Kontakt:
Slucajno naletih, jao ludila...!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.