FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
srezat ce osim krila ovim "zvijezdicama" ako nista bar je to usavrsio 

mi smo trenutno zauzeti spasavanjem obraza grada Sarajeva i BH fudbala na Evropskoj sceni..dok u Evropi branimo OBRAZ DRZAVE vama cemo prepustiti, za sada naravno da branite obraz grada SARAJEVA u BIH.mma_hz je napisao/la:I vi trebali mlatnut vise listicu, sta vam rade godinama, ne mozemo mi spasavati obraz grada Sarajeva svake godine

kad vec konst prozivas morao sam ti odg..pitas gdje su divovi..gledaj Europa ligu u cetvrtak i vidjeces...

Ti si bas kompleks, imas pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najveceg kluba u BiH

ko god minira rad i napredak mog kluba meni je " zvijezda" , nisu mi oni donijeli titulu nego cijeli kolektiv a zbog takvih ko ti sto ih dizu u zvijezde i uzimaju sebi za pravo da se ponasaju kako se ponasaju i ruse atmosferu
a to za stoku necu komentarisat , ocigledno ti imas puno vise kontakta sa tom vrstom posla 

- MinjonKocka
- Kontakt:
FK Željezničar
hoces da kazes da bi isti uspjeh taj kolektiv postigao da nije bilo kreatora svih Zeljinih napada Zebe, njegovih golova i asistencija i Svrakinih kljucnih golova u par jako bitnih utakmica? Kolega naziva ovaj dvojac "zvijezdama" i strucnjak ih hladno stavlja na klupu...SRECA pa se takvi kao vi nista ne pitate, ni u klubu ni na tribinama. Manijaci su se na Kosevu oglasili i rekli sta misle i o Brki i o igracima-dali su im punu podrsku.lottdogg je napisao/la:ko god minira rad i napredak mog kluba meni je " zvijezda" , nisu mi oni donijeli titulu nego cijeli kolektiv a zbog takvih ko ti sto ih dizu u zvijezde i uzimaju sebi za pravo da se ponasaju kako se ponasaju i ruse atmosferua to za stoku necu komentarisat , ocigledno ti imas puno vise kontakta sa tom vrstom posla
Ps ovo stoko je odmilja

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
svaka njima cast na tome , ali uzimat sebi za pravo da misle da su veci od Zelje i Osima je bezobrazno i zato ih nazivam "zvijezdama". njihov doprinos u osvajanju titule je jedna stvar a njihovo trenutno ponasanje je drugo. kome god su njegovi interesi ispred interesa kluba taj je lako zamjenjiv , tako i ove nase "zvijezde". samo Osim treba imat cvrstu poziciju svi ostali su potrosna roba...
.
.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
uskoro je širok pojam
- MinjonKocka
- Kontakt:
FK Željezničar
Slazem se, samo sto ja dosad nisam cula nijednu provjerenu informaciju da bilo ko remeti atmosferu u klubu, svi imaju nakve mahalske iz prve ruke, a igraci kad god daju intervju naglasavaju da se Amar pita za njihov eventualni transfer ili ostajanje u klubu, i stekla sam dojam da igraci(za svoje dobro) smatraju Amara vecim nego sto je on u ocima nas navijaca:)
Jedini koji remete atmosferu u klubu je grupica navijaca koja smatra ispadanje od Maribora smakom svijeta, vjerovatno je na to utjecalo i sto su pitari imali ozbiljniji pristup od nas, pa sad mi ljuti nazivamo igrace izdajnicima.
Lakapo, doce sve na svoje, malo vjere nije na odmet
Jedini koji remete atmosferu u klubu je grupica navijaca koja smatra ispadanje od Maribora smakom svijeta, vjerovatno je na to utjecalo i sto su pitari imali ozbiljniji pristup od nas, pa sad mi ljuti nazivamo igrace izdajnicima.
Lakapo, doce sve na svoje, malo vjere nije na odmet

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
sam Osim je rekao da ce za neki uspjeh u evropi trebati jos par godina , svi smo se nadali da cemo napraviti i ove sezone neko cudo , realnost nas je lupila po nosu , al treba biti strpljiv i rezultati ce doci. ti si mene pogresno shvatila da ja imam nesto protiv Osima. svi smo stali uz osima i on ima punu podrsku za razliku od ostalih neradnika i neprofesionalaca. zato sam rekao ako Osim odluci da ostavi na klupi one igrace koje je kolega naveo ima moju punu podrsku , jer kod Osima niko ne moze biti iznad kluba pa koliko god da je njegov doprinos tituli . svi su oni zamjenjivi i treba ih sto cesce posjecat na to
Samo je Osim gospodar familije 

Minjon kazem ti ja dobro si sad prosao. 
I moj post je izbrisan iako to nije moj posao samo sam momku skrenuo paznju da ga aco nebi posalo u Banovice ali haj bolje se ne petljati.

I moj post je izbrisan iako to nije moj posao samo sam momku skrenuo paznju da ga aco nebi posalo u Banovice ali haj bolje se ne petljati.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Joj ovih pitara, kako se pocetak sezone blizi oni ce biti sve dosadniji.
NO PYRO NO PARTY
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Buu je napisao/la:Joj ovih pitara, kako se pocetak sezone blizi oni ce biti sve dosadniji.
i onda na kraju sezone sve dodje na svoje
Za zivot cijeli!
Tako je na pocetku svake sezone, nafuraju se, uz u malo laksi raspored dobiju prvih par kola i vec u septembru slave titulu, a u maju pojedu svoja ****.Buu je napisao/la:Joj ovih pitara, kako se pocetak sezone blizi oni ce biti sve dosadniji.
I onda dva Osima i komitet krivi za sve probleme !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mladji jeste, mladji je nabio tolike komplekse da ih prolazak u play off pet godina zaredom ne moze spasiti, dok stariji je spasio bh fudbal u cjelini i on ne snosi nikakav dio krivice.Elegant je napisao/la:I onda dva Osima i komitet krivi za sve probleme !
Za zivot cijeli!
Da, sve je to tacno ali oni traze izgovor i naravno, traze tamo gdje ih najvise boli.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mladji jeste, mladji je nabio tolike komplekse da ih prolazak u play off pet godina zaredom ne moze spasiti, dok stariji je spasio bh fudbal u cjelini i on ne snosi nikakav dio krivice.Elegant je napisao/la:I onda dva Osima i komitet krivi za sve probleme !

E hajd' ti to njima objasni, nego jok, zelji je sve sredio tata Osim.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mladji jeste, mladji je nabio tolike komplekse da ih prolazak u play off pet godina zaredom ne moze spasiti, dok stariji je spasio bh fudbal u cjelini i on ne snosi nikakav dio krivice.Elegant je napisao/la:I onda dva Osima i komitet krivi za sve probleme !
Minjon ti je žensko.RedDevilS je napisao/la:Minjon kazem ti ja dobro si sad prosao.

- SarajlijaTM
Nije sakib,vec sakibavoltron30 je napisao/la:Minjon ti je žensko.RedDevilS je napisao/la:Minjon kazem ti ja dobro si sad prosao.

Sad nas je sve zeznula

I ovdje razglabate o Sarajevu