FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lottdogg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lottdogg » 01 avg 2012, 17:11

srezat ce osim krila ovim "zvijezdicama" ako nista bar je to usavrsio :mrgreen:

Stoke1863
Kontakt:

Post Postao/la Stoke1863 » 01 avg 2012, 17:33

mma_hz je napisao/la:I vi trebali mlatnut vise listicu, sta vam rade godinama, ne mozemo mi spasavati obraz grada Sarajeva svake godine ;)
mi smo trenutno zauzeti spasavanjem obraza grada Sarajeva i BH fudbala na Evropskoj sceni..dok u Evropi branimo OBRAZ DRZAVE vama cemo prepustiti, za sada naravno da branite obraz grada SARAJEVA u BIH. ;)
kad vec konst prozivas morao sam ti odg..pitas gdje su divovi..gledaj Europa ligu u cetvrtak i vidjeces... 8-) 8-)[/quote]
Ti si bas kompleks, imas pozdrav od navijaca najtrofejnijeg i najveceg kluba u BiH 8-) .

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 01 avg 2012, 17:34

ko god minira rad i napredak mog kluba meni je " zvijezda" , nisu mi oni donijeli titulu nego cijeli kolektiv a zbog takvih ko ti sto ih dizu u zvijezde i uzimaju sebi za pravo da se ponasaju kako se ponasaju i ruse atmosferu :mrgreen: a to za stoku necu komentarisat , ocigledno ti imas puno vise kontakta sa tom vrstom posla :mrgreen:

MinjonKocka
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la MinjonKocka » 01 avg 2012, 17:47

lottdogg je napisao/la:ko god minira rad i napredak mog kluba meni je " zvijezda" , nisu mi oni donijeli titulu nego cijeli kolektiv a zbog takvih ko ti sto ih dizu u zvijezde i uzimaju sebi za pravo da se ponasaju kako se ponasaju i ruse atmosferu :mrgreen: a to za stoku necu komentarisat , ocigledno ti imas puno vise kontakta sa tom vrstom posla :mrgreen:
hoces da kazes da bi isti uspjeh taj kolektiv postigao da nije bilo kreatora svih Zeljinih napada Zebe, njegovih golova i asistencija i Svrakinih kljucnih golova u par jako bitnih utakmica? Kolega naziva ovaj dvojac "zvijezdama" i strucnjak ih hladno stavlja na klupu...SRECA pa se takvi kao vi nista ne pitate, ni u klubu ni na tribinama. Manijaci su se na Kosevu oglasili i rekli sta misle i o Brki i o igracima-dali su im punu podrsku.
Ps ovo stoko je odmilja ;)
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 01 avg 2012, 17:54

svaka njima cast na tome , ali uzimat sebi za pravo da misle da su veci od Zelje i Osima je bezobrazno i zato ih nazivam "zvijezdama". njihov doprinos u osvajanju titule je jedna stvar a njihovo trenutno ponasanje je drugo. kome god su njegovi interesi ispred interesa kluba taj je lako zamjenjiv , tako i ove nase "zvijezde". samo Osim treba imat cvrstu poziciju svi ostali su potrosna roba...
.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 avg 2012, 17:56

evo je za mustuluka:))

http://fkzeljeznicar.ba/
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 01 avg 2012, 18:00

TMovac je napisao/la:evo je za mustuluka:))

http://fkzeljeznicar.ba/
uskoro je širok pojam

MinjonKocka
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la MinjonKocka » 01 avg 2012, 18:02

Slazem se, samo sto ja dosad nisam cula nijednu provjerenu informaciju da bilo ko remeti atmosferu u klubu, svi imaju nakve mahalske iz prve ruke, a igraci kad god daju intervju naglasavaju da se Amar pita za njihov eventualni transfer ili ostajanje u klubu, i stekla sam dojam da igraci(za svoje dobro) smatraju Amara vecim nego sto je on u ocima nas navijaca:)
Jedini koji remete atmosferu u klubu je grupica navijaca koja smatra ispadanje od Maribora smakom svijeta, vjerovatno je na to utjecalo i sto su pitari imali ozbiljniji pristup od nas, pa sad mi ljuti nazivamo igrace izdajnicima.

Lakapo, doce sve na svoje, malo vjere nije na odmet :)
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 01 avg 2012, 18:12

sam Osim je rekao da ce za neki uspjeh u evropi trebati jos par godina , svi smo se nadali da cemo napraviti i ove sezone neko cudo , realnost nas je lupila po nosu , al treba biti strpljiv i rezultati ce doci. ti si mene pogresno shvatila da ja imam nesto protiv Osima. svi smo stali uz osima i on ima punu podrsku za razliku od ostalih neradnika i neprofesionalaca. zato sam rekao ako Osim odluci da ostavi na klupi one igrace koje je kolega naveo ima moju punu podrsku , jer kod Osima niko ne moze biti iznad kluba pa koliko god da je njegov doprinos tituli . svi su oni zamjenjivi i treba ih sto cesce posjecat na to :mrgreen: Samo je Osim gospodar familije :twisted:

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 avg 2012, 18:24

Minjon kazem ti ja dobro si sad prosao. ;)
I moj post je izbrisan iako to nije moj posao samo sam momku skrenuo paznju da ga aco nebi posalo u Banovice ali haj bolje se ne petljati. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 avg 2012, 19:01

Joj ovih pitara, kako se pocetak sezone blizi oni ce biti sve dosadniji.
NO PYRO NO PARTY

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 avg 2012, 19:05

Buu je napisao/la:Joj ovih pitara, kako se pocetak sezone blizi oni ce biti sve dosadniji.
[youtube][/youtube]
i onda na kraju sezone sve dodje na svoje
Za zivot cijeli!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 avg 2012, 19:13

Buu je napisao/la:Joj ovih pitara, kako se pocetak sezone blizi oni ce biti sve dosadniji.
Tako je na pocetku svake sezone, nafuraju se, uz u malo laksi raspored dobiju prvih par kola i vec u septembru slave titulu, a u maju pojedu svoja ****.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 avg 2012, 19:24

I onda dva Osima i komitet krivi za sve probleme !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 avg 2012, 19:25

Elegant je napisao/la:I onda dva Osima i komitet krivi za sve probleme !
mladji jeste, mladji je nabio tolike komplekse da ih prolazak u play off pet godina zaredom ne moze spasiti, dok stariji je spasio bh fudbal u cjelini i on ne snosi nikakav dio krivice.
Za zivot cijeli!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2012, 19:30

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
mladji jeste, mladji je nabio tolike komplekse da ih prolazak u play off pet godina zaredom ne moze spasiti, dok stariji je spasio bh fudbal u cjelini i on ne snosi nikakav dio krivice.
Da, sve je to tacno ali oni traze izgovor i naravno, traze tamo gdje ih najvise boli. :mrgreen:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 avg 2012, 19:31

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
E hajd' ti to njima objasni, nego jok, zelji je sve sredio tata Osim.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 avg 2012, 19:42

RedDevilS je napisao/la:Minjon kazem ti ja dobro si sad prosao. ;)
I moj post je izbrisan iako to nije moj posao samo sam momku skrenuo paznju da ga aco nebi posalo u Banovice ali haj bolje se ne petljati. ;)
Minjon ti je žensko. :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 avg 2012, 20:43

voltron30 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Minjon kazem ti ja dobro si sad prosao. ;)
Minjon ti je žensko. :D
Nije sakib,vec sakiba :lol: :lol: :lol:

Sad nas je sve zeznula :P

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 01 avg 2012, 20:43

I ovdje razglabate o Sarajevu :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, mavi, Vanja8 i 32 gosta.