samo izgleda da nece marijan prenositi,neznam jel neka sala ili se fakat oprostio?Bosniacum Lilium je napisao/la:daNeutralan88 je napisao/la:
hoce li bit na FACE tv utakmica tj prenos?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
Moja prognoza realno nekih 3-4:0. Jaci smo 2x od njih. I onda rahat u CG bez ikakvog pritiska po jos jednu pobjedu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- molotovljev
Stvarno nemam volje bilo sta da napisem nakon sto sam prelistao zadnjih nekoliko stranica.Uzasno!Dusmanluk.
Mozda neki drugi put,do tada pozdrav za bordo armiju.
F.K.SARAJEVO
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ne kontam kako im više nije muka od jedenja sopstvenih muda uskoprugaškihmolotovljev je napisao/la:Stvarno nemam volje bilo sta da napisem nakon sto sam prelistao zadnjih nekoliko stranica.Uzasno!Dusmanluk.

Saide, Saideeeeeeeeeee....
[youtube][/youtube]
Kakva euforija
Ulicama glavnog grada, bordo-bijela boja vlada

[youtube][/youtube]
Kakva euforija

Ulicama glavnog grada, bordo-bijela boja vlada

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
nukleusmember je napisao/la:izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta
e onda je to stvarno cirkus ...i ja se nadam da to nije tacno ...pa njegova trzisna vrijednost prema transfermarkt-u je 400 000 € ....iskreno se nadam da to za 10 000 € nije tacno!!!!
endem_ je napisao/la:SH7
dobar trademark ....treba predlozit da se zastiti ...da se ne maje stavi ...i tako klub jos da zaradi

Dabome da je tacna ova vijest.... Niste trebali dobiti nista za Adilovica al' vasi su inzistirali pa makar na nekom minimalnom obestecenju i ovi su pristali da dadnu 10000 eura koje cete dobiti ubrzo....
Obecao vam oprost duga, ne bas aman zaman velikog tj. nekoliko hiljada u zamjenu za papire i 10000eura....
Sve u svemu dobro ste i prosli kako ste mogli proci sa Adilovicem.... Mogli ste a i trebali dobiti krompir....
Obecao vam oprost duga, ne bas aman zaman velikog tj. nekoliko hiljada u zamjenu za papire i 10000eura....
Sve u svemu dobro ste i prosli kako ste mogli proci sa Adilovicem.... Mogli ste a i trebali dobiti krompir....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
daj Bozhe haveru,ali je chinjenica da je taj klub doshao iz druge lige najraspadnutije drzave na tusvje,a i ovi nashi ni habera,kao da ih je malo stid da kahzu cifru,inache bi se odma" pohvalili,al nema veze,ruku na srce ja sam zadovoljan i ovim,treba biti realan i shvatiti da je on kix golman,svashta je znao odbraniti al svashta i primiti,ruku na srce bio je pravo pouzdan protiv ovoh bugarskih smradova,u svakom sluchaju zaduzhuio nas je u ove zadnje dvije tekme koje su bili najvechost poslije pa i prije rata,i zato hvala mu za sve taman i da smo platili njegov odlazak a ne uzeli 20 milja maraazizmpj je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta
e onda je to stvarno cirkus ...i ja se nadam da to nije tacno ...pa njegova trzisna vrijednost prema transfermarkt-u je 400 000 € ....iskreno se nadam da to za 10 000 € nije tacno!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako Said ostane cijelu sezonu imate nekih sansi za titulu, ali opet je favorit Zeljo. Ako Said ode poslije Evrope, tj. ako dodje ponuda koja ce ga zadovoljiti, onda vam realno predstoji borba za neko od mjesta koja vode u Evropu, tj. nesto slicno kao i ove sezone.. I vasa uprava je svjesna toga, pa ce pokusati da ga zadrze, hoce li uspjeti, pitanje je...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Prije svega pozdrav svima
Ne vidim razlog za zabrinutost navijača sa grbavice za bilo kakvu odluku naše uprave a koja se ne tiče njihovog kluba imaju oni svoj klub i svoju upravu i dosta problema pa neka brinu o njima. Nije vam valjda FK Sarajevo jedini problem
Sutra jako snažno i hrabro
Ne vidim razlog za zabrinutost navijača sa grbavice za bilo kakvu odluku naše uprave a koja se ne tiče njihovog kluba imaju oni svoj klub i svoju upravu i dosta problema pa neka brinu o njima. Nije vam valjda FK Sarajevo jedini problem
Sutra jako snažno i hrabro
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Moraš biti za dvije klase jači od njih da bi se borio sa njima jednostavno
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
@Baja_Zvjerka, joj što ti daviš. Ja fakat ne znam što ste vi toliko opterećeni Saidom?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gledaj ti sutra euro tekmu na Face TV-u i uživaj,ako imaš šta grickaj usput.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako Said ostane cijelu sezonu imate nekih sansi za titulu, ali opet je favorit Zeljo. Ako Said ode poslije Evrope, tj. ako dodje ponuda koja ce ga zadovoljiti, onda vam realno predstoji borba za neko od mjesta koja vode u Evropu, tj. nesto slicno kao i ove sezone.. I vasa uprava je svjesna toga, pa ce pokusati da ga zadrze, hoce li uspjeti, pitanje je...
SA SJEVERA ĆEŠ ČUTI NAŠU PJESMU,SARAJEVO VOLIM TE !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Kako znaš ovo?Hypnose je napisao/la:Dabome da je tacna ova vijest.... Niste trebali dobiti nista za Adilovica al' vasi su inzistirali pa makar na nekom minimalnom obestecenju i ovi su pristali da dadnu 10000 eura koje cete dobiti ubrzo....
4.10.2009.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Imas par intervjua sa Osimom (i mladjim i starijim), imas fudbalski savez BiH da pogledas ko to sjedi u komitetu, 1 ili 3 covjeka. Imas portale da pogledas koja ekipa je najvrijednija po vrijednosti igraca, koja ekipa ima najbolju posjecenost navijaca, koja ekipa je dala najvise a primila najmanje golova.. Koja ekipa nije imala 2,3 penala u svoju korist u cijeloj sezoni, koje ekipa je dobila najmanje zutih, itd. Kad to pregledas, vidjet ces da Zeljo ima opet istu ekipu i najjaci kolektiv, jedino euforija pitara moze nesto uciniti, ali bez Saida ce to tesko da ide.. A sa njim ce biti dobro dok je dobar raspored.. Tolikoazizmpj je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako Said ostane cijelu sezonu imate nekih sansi za titulu, ali opet je favorit Zeljo. Ako Said ode poslije Evrope, tj. ako dodje ponuda koja ce ga zadovoljiti, onda vam realno predstoji borba za neko od mjesta koja vode u Evropu, tj. nesto slicno kao i ove sezone.. I vasa uprava je svjesna toga, pa ce pokusati da ga zadrze, hoce li uspjeti, pitanje je...
cuj to ...zar je Said toliko jak da predstavlja opasnost po Zeljin uticaj u Komitetu za normalizaciju????
@sjever, naravno da cu gledati utakmicu, kao i svaku Sarajeva kad igra na TV-u a ne igra Zeljo...

@High, macane sto se palis, ovo je forum, i on sluzi za razmjenu misljenja.. Ja sam iznio svoje.. Pusa
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p1873106" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve to ovdje napiši i slavite i glorifikujte do novih Leotara, Maribora, Vukasovića i duplih kruna sretno
Sve to ovdje napiši i slavite i glorifikujte do novih Leotara, Maribora, Vukasovića i duplih kruna sretno
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Ne znam jel ovo sad postalo hronično, ali se realan i dobronamjeran post navijača Želje odmah provaljuje i osuđuje. Čemu to? Bili smo uz vas, većina nas vam je poželila sreću, navijali za vas, čestitali na prolazu i sad vi ovako? Ne ide mi u glavu, ja sam ignorisao pojedince i nastavio podržavati Sarajevo u Evropi, a vi više slavite što ćete nama nabijat ovo na nos, nego kao uspjeh vlastitog tima. Atmosfera je bila puno bolja prije Levskog.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Boze dragi ne mogu da vjerujem da strumfovi su toliko okupirali nasu temu!
Ok iznijeti svoje misljenje,ali biti toliko aktivan na ovoj stranici, pa ne mogu
da vjerujem! Ja nepamtim kada sam otisao na njihovu stranicu niti me interesuje
uopste njihova politika niti bilo sta!
Ok iznijeti svoje misljenje,ali biti toliko aktivan na ovoj stranici, pa ne mogu
da vjerujem! Ja nepamtim kada sam otisao na njihovu stranicu niti me interesuje
uopste njihova politika niti bilo sta!
Forum, naravno. To ti odgovara : )
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Anex, ErosViverosViv i 28 gostiju.