FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pastore
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pastore » 01 avg 2012, 21:51

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la:
hoce li bit na FACE tv utakmica tj prenos?
da
samo izgleda da nece marijan prenositi,neznam jel neka sala ili se fakat oprostio?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 avg 2012, 21:53

Moja prognoza realno nekih 3-4:0. Jaci smo 2x od njih. I onda rahat u CG bez ikakvog pritiska po jos jednu pobjedu 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 01 avg 2012, 21:54

Stvarno nemam volje bilo sta da napisem nakon sto sam prelistao zadnjih nekoliko stranica.Uzasno!Dusmanluk.
Mozda neki drugi put,do tada pozdrav za bordo armiju.
F.K.SARAJEVO

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 01 avg 2012, 22:00

molotovljev je napisao/la:Stvarno nemam volje bilo sta da napisem nakon sto sam prelistao zadnjih nekoliko stranica.Uzasno!Dusmanluk.
Mozda neki drugi put,do tada pozdrav za bordo armiju.
ne kontam kako im više nije muka od jedenja sopstvenih muda uskoprugaških :mrgreen:

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 01 avg 2012, 22:03

Saide, Saideeeeeeeeeee.... :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Kakva euforija :mrgreen: 8-)

Ulicama glavnog grada, bordo-bijela boja vlada :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 01 avg 2012, 22:09

nukleusmember je napisao/la:izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta

e onda je to stvarno cirkus ...i ja se nadam da to nije tacno ...pa njegova trzisna vrijednost prema transfermarkt-u je 400 000 € ....iskreno se nadam da to za 10 000 € nije tacno!!!!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 01 avg 2012, 22:17

endem_ je napisao/la:SH7

dobar trademark ....treba predlozit da se zastiti ...da se ne maje stavi ...i tako klub jos da zaradi ;)

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 01 avg 2012, 22:18

Dabome da je tacna ova vijest.... Niste trebali dobiti nista za Adilovica al' vasi su inzistirali pa makar na nekom minimalnom obestecenju i ovi su pristali da dadnu 10000 eura koje cete dobiti ubrzo....
Obecao vam oprost duga, ne bas aman zaman velikog tj. nekoliko hiljada u zamjenu za papire i 10000eura....
Sve u svemu dobro ste i prosli kako ste mogli proci sa Adilovicem.... Mogli ste a i trebali dobiti krompir....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 avg 2012, 22:20

azizmpj je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta

e onda je to stvarno cirkus ...i ja se nadam da to nije tacno ...pa njegova trzisna vrijednost prema transfermarkt-u je 400 000 € ....iskreno se nadam da to za 10 000 € nije tacno!!!!
daj Bozhe haveru,ali je chinjenica da je taj klub doshao iz druge lige najraspadnutije drzave na tusvje,a i ovi nashi ni habera,kao da ih je malo stid da kahzu cifru,inache bi se odma" pohvalili,al nema veze,ruku na srce ja sam zadovoljan i ovim,treba biti realan i shvatiti da je on kix golman,svashta je znao odbraniti al svashta i primiti,ruku na srce bio je pravo pouzdan protiv ovoh bugarskih smradova,u svakom sluchaju zaduzhuio nas je u ove zadnje dvije tekme koje su bili najvechost poslije pa i prije rata,i zato hvala mu za sve taman i da smo platili njegov odlazak a ne uzeli 20 milja mara

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 avg 2012, 22:39

Ako Said ostane cijelu sezonu imate nekih sansi za titulu, ali opet je favorit Zeljo. Ako Said ode poslije Evrope, tj. ako dodje ponuda koja ce ga zadovoljiti, onda vam realno predstoji borba za neko od mjesta koja vode u Evropu, tj. nesto slicno kao i ove sezone.. I vasa uprava je svjesna toga, pa ce pokusati da ga zadrze, hoce li uspjeti, pitanje je...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 avg 2012, 22:44

Prije svega pozdrav svima

Ne vidim razlog za zabrinutost navijača sa grbavice za bilo kakvu odluku naše uprave a koja se ne tiče njihovog kluba imaju oni svoj klub i svoju upravu i dosta problema pa neka brinu o njima. Nije vam valjda FK Sarajevo jedini problem

Sutra jako snažno i hrabro
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 avg 2012, 22:46

Moraš biti za dvije klase jači od njih da bi se borio sa njima jednostavno
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

High

Post Postao/la High » 01 avg 2012, 22:47

@Baja_Zvjerka, joj što ti daviš. Ja fakat ne znam što ste vi toliko opterećeni Saidom?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 01 avg 2012, 22:48

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako Said ostane cijelu sezonu imate nekih sansi za titulu, ali opet je favorit Zeljo. Ako Said ode poslije Evrope, tj. ako dodje ponuda koja ce ga zadovoljiti, onda vam realno predstoji borba za neko od mjesta koja vode u Evropu, tj. nesto slicno kao i ove sezone.. I vasa uprava je svjesna toga, pa ce pokusati da ga zadrze, hoce li uspjeti, pitanje je...
Gledaj ti sutra euro tekmu na Face TV-u i uživaj,ako imaš šta grickaj usput.
SA SJEVERA ĆEŠ ČUTI NAŠU PJESMU,SARAJEVO VOLIM TE !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 01 avg 2012, 22:48

Hypnose je napisao/la:Dabome da je tacna ova vijest.... Niste trebali dobiti nista za Adilovica al' vasi su inzistirali pa makar na nekom minimalnom obestecenju i ovi su pristali da dadnu 10000 eura koje cete dobiti ubrzo....
Obecao vam oprost duga, ne bas aman zaman velikog tj. nekoliko hiljada u zamjenu za papire i 10000eura....
Sve u svemu dobro ste i prosli kako ste mogli proci sa Adilovicem.... Mogli ste a i trebali dobiti krompir....
Kako znaš ovo?
4.10.2009.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 avg 2012, 22:49

azizmpj je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako Said ostane cijelu sezonu imate nekih sansi za titulu, ali opet je favorit Zeljo. Ako Said ode poslije Evrope, tj. ako dodje ponuda koja ce ga zadovoljiti, onda vam realno predstoji borba za neko od mjesta koja vode u Evropu, tj. nesto slicno kao i ove sezone.. I vasa uprava je svjesna toga, pa ce pokusati da ga zadrze, hoce li uspjeti, pitanje je...

cuj to ...zar je Said toliko jak da predstavlja opasnost po Zeljin uticaj u Komitetu za normalizaciju???? :o
Imas par intervjua sa Osimom (i mladjim i starijim), imas fudbalski savez BiH da pogledas ko to sjedi u komitetu, 1 ili 3 covjeka. Imas portale da pogledas koja ekipa je najvrijednija po vrijednosti igraca, koja ekipa ima najbolju posjecenost navijaca, koja ekipa je dala najvise a primila najmanje golova.. Koja ekipa nije imala 2,3 penala u svoju korist u cijeloj sezoni, koje ekipa je dobila najmanje zutih, itd. Kad to pregledas, vidjet ces da Zeljo ima opet istu ekipu i najjaci kolektiv, jedino euforija pitara moze nesto uciniti, ali bez Saida ce to tesko da ide.. A sa njim ce biti dobro dok je dobar raspored.. Toliko

@sjever, naravno da cu gledati utakmicu, kao i svaku Sarajeva kad igra na TV-u a ne igra Zeljo... ;)

@High, macane sto se palis, ovo je forum, i on sluzi za razmjenu misljenja.. Ja sam iznio svoje.. Pusa
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 avg 2012, 22:53

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p1873106" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve to ovdje napiši i slavite i glorifikujte do novih Leotara, Maribora, Vukasovića i duplih kruna sretno
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 01 avg 2012, 22:54

Ne znam jel ovo sad postalo hronično, ali se realan i dobronamjeran post navijača Želje odmah provaljuje i osuđuje. Čemu to? Bili smo uz vas, većina nas vam je poželila sreću, navijali za vas, čestitali na prolazu i sad vi ovako? Ne ide mi u glavu, ja sam ignorisao pojedince i nastavio podržavati Sarajevo u Evropi, a vi više slavite što ćete nama nabijat ovo na nos, nego kao uspjeh vlastitog tima. Atmosfera je bila puno bolja prije Levskog.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 01 avg 2012, 22:54

Boze dragi ne mogu da vjerujem da strumfovi su toliko okupirali nasu temu!
Ok iznijeti svoje misljenje,ali biti toliko aktivan na ovoj stranici, pa ne mogu
da vjerujem! Ja nepamtim kada sam otisao na njihovu stranicu niti me interesuje
uopste njihova politika niti bilo sta!

High

Post Postao/la High » 01 avg 2012, 22:55

Forum, naravno. To ti odgovara : )
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bvsic, Pena i 28 gostiju.