FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la admin » 01 avg 2012, 22:55

Tema je FK Sarajevo.

Sutra je izrazito važna utakmica... poštedite nas priča o Želji, Osimu, moderatorima, prepucavanja i gluposti.

Sve što ne bude imalo direktne veze sa sutrašnjom utakmicom biće obrisano, a autori dugotrajno udaljeni sa foruma.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 01 avg 2012, 22:58

OK je iznijeti svoje misljenje,ali toliko duboko ulaziti u raspravu!!
Mislim stvarno nigdje veze!! Svaka cast onima koji su sa cistom
namjerom bodrili Sarajevo,ali ima dosta onih koji dodu da zajebavaju!!

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 01 avg 2012, 22:58

azizmpj je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:izgleda da smo dobili 10 000 eura za adilovicha,volio bih da ta informacija nije tachna al izgleda da jesta

e onda je to stvarno cirkus ...i ja se nadam da to nije tacno ...pa njegova trzisna vrijednost prema transfermarkt-u je 400 000 € ....iskreno se nadam da to za 10 000 € nije tacno!!!!
Svi smo ovu vijest procitali na forumima, a vidjeli smo ko je i napisao ovu vijest i u kojem kontekstu. ''Novinar'' koji uglavnom istupa kao PR konama, a vidimo sta nam isti zele. Takodjer sam samo cekao kad ce izvuci ovu vijest o crvenim beretkam i Zeti, pa da nam opet prebace nasu borbu sa sportskog na politicki teren. I evo dan pred utakmicu docekasmo i to. Ako imate sta imate SIPU pa prijavite doticnog,a ne da nama opet spominjete nase utakmice u EL po meni u negativnim kontkstima.
A i mi ne lozite se oko transfera sa konama, nije ni 10 000 EUR malo, u kakvim smo **** bili prije par mjeseci kad smo se borili za svaku clanarinu od 20 KM.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 01 avg 2012, 22:59

puding je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ne znam jel ovo sad postalo hronično, ali se realan i dobronamjeran post navijača Želje odmah provaljuje i osuđuje. Čemu to? Bili smo uz vas, većina nas vam je poželila sreću, navijali za vas, čestitali na prolazu i sad vi ovako? Ne ide mi u glavu, ja sam ignorisao pojedince i nastavio podržavati Sarajevo u Evropi, a vi više slavite što ćete nama nabijat ovo na nos, nego kao uspjeh vlastitog tima. Atmosfera je bila puno bolja prije Levskog.
A da si malo prelistas postove na ovoj temi i da vidis "dobronamjerne" komentare?
Pa to ti govorim, pojedinaca ima na obje strane, mene su na našoj temi ubjeđivali da ne navijam za Sarajevo, pa se nisam obazirao i ostao sam dosljedan. Što admin kaže, sutra vam je meč protiv Zete, a ne protiv "skretnicara", uzivajte u nastupu, pojedince ignorisite, a komunicirajte sa dobronamjernim, a ima ih, to morate znat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 avg 2012, 23:00

Dobronamjerni čitaju i šute a ne odredjuju nam plasman na osnovu ostanka/odlaska Saida Huseinovića
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 avg 2012, 23:01

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako Said ostane cijelu sezonu imate nekih sansi za titulu, ali opet je favorit Zeljo. Ako Said ode poslije Evrope, tj. ako dodje ponuda koja ce ga zadovoljiti, onda vam realno predstoji borba za neko od mjesta koja vode u Evropu, tj. nesto slicno kao i ove sezone.. I vasa uprava je svjesna toga, pa ce pokusati da ga zadrze, hoce li uspjeti, pitanje je...
ako said ostane imamo dobre sanse da osvojim ligu to si dobro rekao ali ako said ode za kake pare onda imamo jos vecu sansu da osvojimo titulu ili ti kupimo ko vi uz to da cemo u evropi biti kanta za nabijanje al kad bolje razmislim mi nikad nemozemo bit kanta za nabijanje ipak to samo zeljo moze biti
Samo Sarajevo

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 01 avg 2012, 23:01

bordo je napisao/la:Boze dragi ne mogu da vjerujem da strumfovi su toliko okupirali nasu temu!
Ok iznijeti svoje misljenje,ali biti toliko aktivan na ovoj stranici, pa ne mogu
da vjerujem! Ja nepamtim kada sam otisao na njihovu stranicu niti me interesuje
uopste njihova politika niti bilo sta!
Brate to je zato što se za DIVOVE čuje nadaleko i u ovakvoj situaciji,iako ne navijaš za bordo lavove,lijepo je biti dio Sarajeva :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 01 avg 2012, 23:03

Uh "exbabilon" za tebe kapa do poda, malo ih je takvih kao ti. Zapravo ima joše jedan lik , dinolj, ili tako nešto. Said znači ostaje do kraja sezone, svaka bolja vijest od bolje, a sutra ako Bog da šlag na tortu. Neću da budem previše optimističan pa ću reći 3:0 :mrgreen: !!!!
U novi boj...

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 01 avg 2012, 23:04

Mislim da smo mi Zetu već podcijenili, i mislim da će nam sutra utrpati makar jedan. A sad kolko ćemo mi njima uvalit.. :oops:
4.10.2009.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 avg 2012, 23:06

exbabilon je napisao/la:
puding je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ne znam jel ovo sad postalo hronično, ali se realan i dobronamjeran post navijača Želje odmah provaljuje i osuđuje. Čemu to? Bili smo uz vas, većina nas vam je poželila sreću, navijali za vas, čestitali na prolazu i sad vi ovako? Ne ide mi u glavu, ja sam ignorisao pojedince i nastavio podržavati Sarajevo u Evropi, a vi više slavite što ćete nama nabijat ovo na nos, nego kao uspjeh vlastitog tima. Atmosfera je bila puno bolja prije Levskog.
A da si malo prelistas postove na ovoj temi i da vidis "dobronamjerne" komentare?
Pa to ti govorim, pojedinaca ima na obje strane, mene su na našoj temi ubjeđivali da ne navijam za Sarajevo, pa se nisam obazirao i ostao sam dosljedan. Što admin kaže, sutra vam je meč protiv Zete, a ne protiv "skretnicara", uzivajte u nastupu, pojedince ignorisite, a komunicirajte sa dobronamjernim, a ima ih, to morate znat.
svaka čast majstore!
Sarajevo ljubavi moja!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 avg 2012, 23:09

kanarinac je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako Said ostane cijelu sezonu imate nekih sansi za titulu, ali opet je favorit Zeljo. Ako Said ode poslije Evrope, tj. ako dodje ponuda koja ce ga zadovoljiti, onda vam realno predstoji borba za neko od mjesta koja vode u Evropu, tj. nesto slicno kao i ove sezone.. I vasa uprava je svjesna toga, pa ce pokusati da ga zadrze, hoce li uspjeti, pitanje je...
ako said ostane imamo dobre sanse da osvojim ligu to si dobro rekao ali ako said ode za kake pare onda imamo jos vecu sansu da osvojimo titulu ili ti kupimo ko vi uz to da cemo u evropi biti kanta za nabijanje al kad bolje razmislim mi nikad nemozemo bit kanta za nabijanje ipak to samo zeljo moze biti
Kako ce otici za kake pare, kad ce mu se klub "oduziti" kao i Adilovicu ako bude htio otici negdje, a ima ugovor do januara... Znaci to nisu neke pare, 300.000-500.000 eura... Zeljeznicar je kupio 4 trofeja u 3 godine, pa mi smo onda stvarno puni kesa.. :mrgreen: :) Hahah... Ne mozete vi biti kanta, normala kad igrate od prvog kola, pa prodjete jednog (Hibernians, Orebro, Levski ajde recimo da su oni u rangu Serifa pa opet nije bila ovakva euforija kao Sarajevu), i onda vas zrijeb pomiluje sa Zetom a npr Zelju kao nosioca pomiluje sa Macabijem...

Ali neka meni je i drago ako prodjete u Evropi (ne radi vas samih, nego popratnih stvari), jer garant je necete osvojiti pa da se hvalite trofejom, ali hocete podici rejting lige, klubova, koeficijent, igraca, doci ce vise navijaca, itd. To vidi svaki normalan covjek, a ne ovi ljubomorni balavci.
Zelju nije islo ove godine, jer su se bojali uspjeha koji bi postigli, sa dominacijom koju ce nastaviti, opet ce izboriti Evropu, a strah ce prerasti u veliki motiv i zelju kakvu ima Sarajevo od pocetka jer se ne boje nikoga..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

payton

Post Postao/la payton » 01 avg 2012, 23:11

Noc pred velike dogadjaje
"azra"
sutra U KOST
pa da slavimo
YES.WE.DID.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 01 avg 2012, 23:13

jel vi čekate da ode admin pa da nastavite sa svađama ? :? :? :?
4.10.2009.

BordoGigant
Kontakt:

Post Postao/la BordoGigant » 01 avg 2012, 23:13

Auu kako me obradovala ova vijest da ce Said ostati do kraja sezone u Sarajevu, odlicno.

ONI TI GA PUSE SAIDEEEE, SAIDEEEE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 avg 2012, 23:16

Baja_Zvjerka je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
Kako ce otici za kake pare, kad ce mu se klub "oduziti" kao i Adilovicu ako bude htio otici negdje, a ima ugovor do januara... Znaci to nisu neke pare, 300.000-500.000 eura... Zeljeznicar je kupio 4 trofeja u 3 godine, pa mi smo onda stvarno puni kesa.. :mrgreen: :) Hahah... Ne mozete vi biti kanta, normala kad igrate od prvog kola, pa prodjete jednog (Hibernians, Orebro, Levski ajde recimo da su oni u rangu Serifa pa opet nije bila ovakva euforija kao Sarajevu), i onda vas zrijeb pomiluje sa Zetom a npr Zelju kao nosioca pomiluje sa Macabijem...

Ali neka meni je i drago ako prodjete u Evropi (ne radi vas samih, nego popratnih stvari), jer garant je necete osvojiti pa da se hvalite trofejom, ali hocete podici rejting lige, klubova, koeficijent, igraca, doci ce vise navijaca, itd. To vidi svaki normalan covjek, a ne ovi ljubomorni balavci.
Zelju nije islo ove godine, jer su se bojali uspjeha koji bi postigli, sa dominacijom koju ce nastaviti, opet ce izboriti Evropu, a strah ce prerasti u veliki motiv i zelju kakvu ima Sarajevo od pocetka jer se ne boje nikoga..
da ne bude da ja prijetim u prazno, a ti o ne prestaješ o želji i željinom motivu na ovoj temi, pauziraćeš sedmicu.

...nakon sedmice, spremio sam dvosedmični ban. Da vidimo, ima li doborovoljaca

payton

Post Postao/la payton » 01 avg 2012, 23:18

koalem je napisao/la:jel vi čekate da ode admin pa da nastavite sa svađama ? :? :? :?
ma kakva svadja vise
dobronamjerni strumfovi (a ima ih) dobrodosli
a ostali ma samo ignore
Rapid , Helsinborg , Sparta , Cluj , Basel , Dinamo kyjev , Orebro , Besiktas , Levski
niz se nastavlja..InsAllah
YES.WE.DID.

alibi

Post Postao/la alibi » 01 avg 2012, 23:20

Sutra samo HRABRO,SRCANO i OZBILJNO.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 01 avg 2012, 23:20

payton je napisao/la:
koalem je napisao/la:jel vi čekate da ode admin pa da nastavite sa svađama ? :? :? :?
ma kakva svadja vise
dobronamjerni strumfovi (a ima ih) dobrodosli
a ostali ma samo ignore
Rapid , Helsinborg , Sparta , Cluj , Basel , Dinamo kyjev , Orebro , Besiktas , Levski
niz se nastavlja..InsAllah

insaAllah kako je to lijepo vidjeti ...potpisujem :)

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 01 avg 2012, 23:23

biće to dobro, samo da se zeta apsolvira. sutra svi na koševo da im se noge odsjeku kad zagrmi sa tribina.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 01 avg 2012, 23:24

"Respektujemo bordo momčad. Sarajevo je dobro pokriveno u svim linijama, bordo momčad ima nekoliko izvanrednih pojedinaca, a tu prije svega mislim na Saida Husejinovića. Pokazao je protiv Zete da može sam odlučiti utakmicu i naš glavni zadatak biće zaustaviti ovog fudbalera."

napisano Zeta umjesto Levski ...heheh mozda ce bas tako i biti :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, muhamedhulk, NeSamSafetee, Vanja8, Venom i 60 gostiju.