Zna li neko možda oko rezervacije putovanja u Goru Crnu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
D-mol je napisao/la:Sretno sutra momci po pobjedu 4:0.......
Zna li neko možda oko rezervacije putovanja u Goru CrnuKoliko je cijena? Da mi neko odg?
40tak KM, tako sam ja danas nesto nacuo po pricama iz fan shopa.D-mol je napisao/la:Sretno sutra momci po pobjedu 4:0.......
Zna li neko možda oko rezervacije putovanja u Goru CrnuKoliko je cijena? Da mi neko odg?
A rejting lige se nebi jos vise podigao kad bi Sarajevo osvojilo? Znam da su sanse male da Sarajevo udje, a kamoli osvoji to takmicenje, ali pricas gluposti samo takve.Baja_Zvjerka je napisao/la:jer garant je necete osvojiti pa da se hvalite trofejom, ali hocete podici rejting lige, klubova, koeficijent, igraca, doci ce vise navijaca, itd.
Ohani srce, i ti aludiras na nesto sto nema veze sa FK Sarajevo. Nisi ni ti nista bolji od ovih sto su vec na sedmodnevnom odmoru.hearts je napisao/la:Dogovoreno već mora samo braniti Bukvić da se baca bez ruku samo trupom na udarce na golD-mol je napisao/la:Cuo sam neke gluposti oko namjestanje utakmice da Zeta uzme na Kosevu,a Sarajevo da Zetu mlatne kuci za prolaz Sarajeva, ali navodno Dino ne vjeruje predsjedniku Zete, krimos.... Hmmm... Dal neko zna nesto o ovome?![]()
![]()
![]()
ejs bgt pa jesi cuo kako smo nariktali protiv levskogD-mol je napisao/la:Cuo sam neke gluposti oko namjestanje utakmice da Zeta uzme na Kosevu,a Sarajevo da Zetu mlatne kuci za prolaz Sarajeva, ali navodno Dino ne vjeruje predsjedniku Zete, krimos.... Hmmm... Dal neko zna nesto o ovome?![]()
![]()
![]()
Ovo onaj isti frajerAmanijakzO je napisao/la:Administator me slao u Banovici, ali ne svidja mi se tamo. Izvinjavam, ali ovo je trebalo biti prijateljska provokacija. Jer smo gradski rivali. Sretno protiv Zete, i neka vam mreza ostane sa sto vise primljeni golova.
Ovo je rezervniShanks je napisao/la:Ovo onaj isti frajerAmanijakzO je napisao/la:Administator me slao u Banovici, ali ne svidja mi se tamo. Izvinjavam, ali ovo je trebalo biti prijateljska provokacija. Jer smo gradski rivali. Sretno protiv Zete, i neka vam mreza ostane sa sto vise primljeni golova.sad ćeš trajni fasovati.
copy-paste ovdje, pa stavi pod citatAdair je napisao/la: I da li se smije postavljat tekst sa drugog portala na ovaj forum(pitam da ne fasujem ban) ne znam pravila foruma,a vjerujem da ce vam se text svidjeti
al' ti ćeš opet dobit' trajni, zabranjeno je imat' dva nickaAmanijakzO je napisao/la:Ovo je rezervniShanks je napisao/la:Ovo onaj isti frajerAmanijakzO je napisao/la:Administator me slao u Banovici, ali ne svidja mi se tamo. Izvinjavam, ali ovo je trebalo biti prijateljska provokacija. Jer smo gradski rivali. Sretno protiv Zete, i neka vam mreza ostane sa sto vise primljeni golova.sad ćeš trajni fasovati.
AmanijakzO je napisao/la:Cuj trajni ban... ovo nije moj nick, nego ovo je meni brat posudio.
bas ste...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], amypitar, bvsic, JavierBosnia, kogmagie46 i 52 gosta.