FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoće biti 15k mjera večeras?
Momak nisi dobar nikako, baci 2-3 kruga oko crne gore, cisto onako da dodjes sebi.CGRudar je napisao/la:Sarajevo nije nikakav cuveni klub iz bivse Jugoslavije već solidan klub koji samo 2 puta bio prvak a uglavnom tavorio u sredini tabele.Rezultati sarajeva su samo nešto bolji od Zete u Evropi a rejting im je veoma slab.Iskreno, maol mi je smiješno kako uzdižite neke ,,veličine".Ako je došlo vrijeme da ustežemo i od Bosanaca onda bolje da nikada ne šutnemo loptu.Zašto stalno potcjenjujemo sebe a precenjujemo prosječne, niožerazredne ekipe kao ovo sarajevo.

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Za Vas je Sarajevo, Real Madrid i vazda ce biti.!!CGRudar je napisao/la:Sarajevo nije nikakav cuveni klub iz bivse Jugoslavije već solidan klub koji samo 2 puta bio prvak a uglavnom tavorio u sredini tabele.Rezultati sarajeva su samo nešto bolji od Zete u Evropi a rejting im je veoma slab.Iskreno, maol mi je smiješno kako uzdižite neke ,,veličine".Ako je došlo vrijeme da ustežemo i od Bosanaca onda bolje da nikada ne šutnemo loptu.Zašto stalno potcjenjujemo sebe a precenjujemo prosječne, niožerazredne ekipe kao ovo sarajevo.

http://www.sportlemon.tv/a-0/8/128/a-92902.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidjecemo
izgubicete vi kladim se , i pricam o Zeti kake veze ima Rudar sa ovom temom?
Vidjecemo

pa kakve veze ti imas sa zivotom ako si iz cg jos dodjes ovde da pametujes o zeti a navijas za drugi klub tamoCGRudar je napisao/la:http://www.sportlemon.tv/a-0/8/128/a-92902.html
Vidjecemoizgubicete vi kladim se , i pricam o Zeti kake veze ima Rudar sa ovom temom?

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj kako ste smiješni, jedini cilj ovog "Crnogorca" je šta - da isprovocira na "kulturan" način. Razumijem da ne misli svako isto, al' njegov cilj dolaska na forum je očit... Be smarter, ignore him! 

Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 02 avg 2012, 17:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Evo na FACE Tv repriza tekme sa Levskim.Sretno Pitari večeras.
CGRudar je napisao/la:http://www.sportlemon.tv/a-0/8/128/a-92902.html
Vidjecemoizgubicete vi kladim se , i pricam o Zeti kake veze ima Rudar sa ovom temom?
Samo malo da te informisem u zadnji 5-6 godina izbacivali smo sledeca Klubove ;
Sigma,Spartak T,Genk,Helsingborg,Orebro,Levski,igrali sa Bazelom,Spartom,Dinamom Kijevom, Cluj,itd.

Malo starija vremena Manchester,HSV,Andrelecht itd.

Da li ce i jug biti pun?
- BordoGigant
- Kontakt:
Citam istok skoro popunjen, juga i sjevera jos malo.
BordoGigant je napisao/la:Citam istok skoro popunjen, juga i sjevera jos malo.
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 02 avg 2012, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Pajdo..da si vidio ono sto sam ja danas vidio, i ti bi bio euforican. Njih 10-orica se ibrete kako su to kod nas japanke 4KM,kaze da ih u CG mogu "valjat " po 10 eurica..sto mi ovo govori da ce imati koristi od ovog dvomeca.CGRudar je napisao/la:Sarajevo nije nikakav cuveni klub iz bivse Jugoslavije već solidan klub koji samo 2 puta bio prvak a uglavnom tavorio u sredini tabele.Rezultati sarajeva su samo nešto bolji od Zete u Evropi a rejting im je veoma slab.Iskreno, maol mi je smiješno kako uzdižite neke ,,veličine".Ako je došlo vrijeme da ustežemo i od Bosanaca onda bolje da nikada ne šutnemo loptu.Zašto stalno potcjenjujemo sebe a precenjujemo prosječne, niožerazredne ekipe kao ovo sarajevo.
Opasan sopingi, ko birvaktile kad se u Trst islo

Igraci Zete, ponavljam, nemaju pojma sta ih ceka veceras, pa ja kad pomislim..moram odma dvi ljute stuc da mi krv do nogu dodje. Pored toga, imaju previse "samopouzdanja"..bar sam ja to zakljucio iz razgovora s njima.
a kako su se samo ukocili kad su samo dva grla zapjevala

Sretno nam večeras, pametno i hladne glave utrpati par komada. SRETNO!
Još jednom da se podsjetimo na majstora
[youtube][/youtube]
Još jednom da se podsjetimo na majstora
[youtube][/youtube]
U novi boj...
neSheyi je napisao/la:Da li ce i jug biti pun?
-
- Kontakt:
Kako ti to znas, a utakmica jos nije ni pocela?damirfile je napisao/la:neSheyi je napisao/la:Da li ce i jug biti pun?
Razbacio grahSemperFideliss je napisao/la:Kako ti to znas, a utakmica jos nije ni pocela?damirfile je napisao/la:neSheyi je napisao/la:Da li ce i jug biti pun?

U novi boj...
Ok znači ako sam dobro razumio otvorena je još jedna tribina u odnosu na onaj meč sa Levskim? Prošli meč su baratali sa nekom cifrom od 11 000 karata u prodaji, eh sada me zanima koliko će karata za danas biti u prodaji tj. koliko će maksimalno navijača večeras biti? Trebalo bi biti preko 15k zar ne?
Inače, sve najbolje FK Sarajevu večeras iz Bosanskog Salt Lake Citya
Inače, sve najbolje FK Sarajevu večeras iz Bosanskog Salt Lake Citya

Jesam Manijak al' ako je Sarajevo nižerazredan klub, ko što ovaj mali đetić kaže onda je Zeta na nivou kadeta Toška iz Tešnja. 
@Alucard pa računaj otprilike 19-20 hiljada večeras

@Alucard pa računaj otprilike 19-20 hiljada večeras

Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 02 avg 2012, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
izgledapowerplay je napisao/la: Razbacio grah

Još jednom sretno igračima , 200% igrači i navijači i naravno rezultat neće izostati!
Sad lagano gibam put grada pa na stadion. SRETNO!

Sad lagano gibam put grada pa na stadion. SRETNO!
U novi boj...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, crnehorde, iliyaa8, OzmoodPinglewood, Tarapi, UltraNorth i 72 gosta.