FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li jos jedno kolo poslije Zete za ulazak u grupnu fazu???
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Kladim se ako smijes,u zivot i na ovom i na onom svijetuSemperFideliss je napisao/la:Kako ti to znas, a utakmica jos nije ni pocela?damirfile je napisao/la:neSheyi je napisao/la:Da li ce i jug biti pun?

-
- Kontakt:
Sta ces ti na sportskom forumu kad ne znas osnovne stvaribavaraccccc je napisao/la:Ima li jos jedno kolo poslije Zete za ulazak u grupnu fazu???

Nemoj @ semper, nemojSemperFideliss je napisao/la:Sta ces ti na sportskom forumu kad ne znas osnovne stvaribavaraccccc je napisao/la:Ima li jos jedno kolo poslije Zete za ulazak u grupnu fazu???

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
- masinovodja
- Kontakt:
Izviin'te molim vas, kad je BILO KO iz Crne Gore bio sampion Jugoslavije?!?!?CGRudar je napisao/la:Sarajevo nije nikakav cuveni klub iz bivse Jugoslavije već solidan klub koji samo 2 puta bio prvak a uglavnom tavorio u sredini tabele.Rezultati sarajeva su samo nešto bolji od Zete u Evropi a rejting im je veoma slab.Iskreno, maol mi je smiješno kako uzdižite neke ,,veličine".Ako je došlo vrijeme da ustežemo i od Bosanaca onda bolje da nikada ne šutnemo loptu.Zašto stalno potcjenjujemo sebe a precenjujemo prosječne, niožerazredne ekipe kao ovo sarajevo.
Ovo su sampioni Jugoslavije:
C.Zvezda
Partizan
Vojvodina
Dinamo
Hajduk
Zeljeznicar
Sarajevo
Svi ovi klubovi su za vas, za Zetu pogotovo, velikani, neki manje, neki vise...
Znaci... psssttt.
Mozete slobodno da pricate... eee, igrala Zeta iz pizdematerine sa velikanom koji je nekad bio sampion lige koja je bila u TOP 5 europe.
hvala dovidjenja...
imabavaraccccc je napisao/la:Ima li jos jedno kolo poslije Zete za ulazak u grupnu fazu???
@Semper, on je navik'o da gleda Bayern, a oni se uvijek kvalifikuju u grupe, pa ne zna momak

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima play-off, tu nas čeka Liverpoolbavaraccccc je napisao/la:Ima li jos jedno kolo poslije Zete za ulazak u grupnu fazu???

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Samo sam htio da vidim ko patineno je napisao/la:e ta kvota ce vam se obiti od glavuBatistuta je napisao/la:Šta je ovo na Sarajevo kvota 1,45, izgleda da je prepoznata evropska snaga, idemo večeras u dalju fazu pokoravanja Evrope.Neka pati kome smeta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sretno veceras ,rijesite sve u prvoj utakmici a dole onda na ekskerziju 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nemojte potcjenjivati Zetu,glupo je reci da cemo ih pobjediti,a tek da cemo ih natrpati.Vidjeli ste sta nam se desilo na Malti,sta se Salzburgu desilo u Luxemburgu,a onda i Levskom na Kosevu.Pobjedjuje bolji,a ne onaj ko ima bolju tradiciju ili vise trofeja.Samo ako Bog da nasi da odigraju kao protiv Levskog i tek onda se ne moramo plasiti.
Kako stojimo sa kartama.? Je li ovo patka ili fakat nema istoka i sjevera.?
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Govore da istoka nema, al sjevera i juga ima.senci-071 je napisao/la:Kako stojimo sa kartama.? Je li ovo patka ili fakat nema istoka i sjevera.?
Kako mi je godra sto cu opet Saida gledat

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
[youtube][/youtube]
Šuplja odbrana,u ofanzivi Korać isturen,Boljević 16 godina navodno neki veliki talenat a i ovaj Došljak se čini dobar,ma sad bi pozivao na oprez ali sve mi se čini da će ovo bordo momci pošamarati,uglavnom sretno,i bez podcjenjivanja
Šuplja odbrana,u ofanzivi Korać isturen,Boljević 16 godina navodno neki veliki talenat a i ovaj Došljak se čini dobar,ma sad bi pozivao na oprez ali sve mi se čini da će ovo bordo momci pošamarati,uglavnom sretno,i bez podcjenjivanja

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Info od prije 5 minuta:
Na prodajnim mjestima oko stadiona nema sjevera i istoka, a ostalo je 10 karata za jug.
Info od mene licno
Preprodavaci okolo prodaju istok za 20 i kazu da je i kod njih vrlo malo ostalo.
Na prodajnim mjestima oko stadiona nema sjevera i istoka, a ostalo je 10 karata za jug.
Info od mene licno

Preprodavaci okolo prodaju istok za 20 i kazu da je i kod njih vrlo malo ostalo.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
TeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
A sta ce jadan jos mu je ovo preostalo, mada je i tu donji jer su sve karte bile rasprodatemma_hz je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude![]()
![]()
![]()

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Priznaj da se jedes iznutra, priznaj da te kiselina muci i imas nagon na povracanje od mukeTeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude

Ja cu veceras gledati evropsku utakmicu, a ti

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.