Govore da istoka nema, al sjevera i juga ima.senci-071 je napisao/la:Kako stojimo sa kartama.? Je li ovo patka ili fakat nema istoka i sjevera.?
Kako mi je godra sto cu opet Saida gledat
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Govore da istoka nema, al sjevera i juga ima.senci-071 je napisao/la:Kako stojimo sa kartama.? Je li ovo patka ili fakat nema istoka i sjevera.?
TeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude
A sta ce jadan jos mu je ovo preostalo, mada je i tu donji jer su sve karte bile rasprodatemma_hz je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude![]()
![]()
![]()
Priznaj da se jedes iznutra, priznaj da te kiselina muci i imas nagon na povracanje od mukeTeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude
Haveru kakvu su tebi robu dali? Pa protiv levskog im je bio pun sjever, kamol' sad kad je 3. pretkolo :OTeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude
Allahu dragi podari pojedincima zdravlja.TeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude
Ne zamjeri mu,on navikao na prazan jug pa misli da je to isto kao i sjever.Vamos je napisao/la:Allahu dragi podari pojedincima zdravlja.TeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude
Bolest nije kraj. Ne zezam se, mislim ozbiljno
daj baaemiros je napisao/la:Ti zadnji redovi nisu bili puni iz razloga sto je u prodaju pusten broj karata onoliki koliko je sjedecih mjesta. A na sjeveru se navija, a ne sjedi, a kad se stoji, onda je logicno da ostaje prostora dole. Ne brini se ti nista.
TeaM87 je napisao/la:ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjeverSarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude
Pa prosle godine smo igrali trece pretkolomabuga je napisao/la:http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... **=message bolestii materoo hahahaha
Drug, zayebo si se, mi smo prosle godine protiv maccabija igrali u 3. pretkolumabuga je napisao/la:http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... **=message bolestii materoo hahahaha
Sarajlijc@ je napisao/la:Jao citav grad bordo bijeli![]()
barbarez je napisao/la:Nadam se samo da vasi igraci nisu euforicni kao vi i da imaju malo mozga.Previse se dizete majkemi.Zar vam nije dovoljna opomena ono sa Maltezanima.Od pljuanja do jako velike euforije.Spustite se na zemlju i pametno,dovoljno je i 1-0,Kad slusam ovakve izjave mogu samo da zamislim fizionomiju i razmisljanje ljudi koji ih pisu.Mozete mi vala pisati ,da vam ja ne trebam pametovati,ali majkemi ne kontam kako ne shvatite jednom svi ,ubi nas nasa euforija.Valjda ce Jovic znati opet da pametno odradi svoj dio posla kad je psihicka priprema u pitanju.Isto ja nesto kontam nedavno ,joj reko kakvu Zeljo priliku propusti,prvo Slovenci,pa onda Luxemburzani.Sta se ba zavaravamo ,ljudi naklofase Salzburg ,mi da smo tako nesto uradili,sta ti je bilo bi daj Barcu da se igramo.Ono sto ste pokazali protiv Levskog je bilo odlcino,to sad treba samo potvrditi,ali samo nije bas lagana rijec.Ovo vam je super prilika i da stanete na noge finansiski,i bilo bi izuzetno glupo pokvariti ti pretjeranom euforijom.Sad vam trebaju hladne glave.Batistuta je napisao/la:Šta je ovo na Sarajevo kvota 1,45, izgleda da je prepoznata evropska snaga, idemo večeras u dalju fazu pokoravanja Evrope.Neka pati kome smeta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodji veceras na sjever da vidis kako to ide,jer se vidi da nemas iskustva s utakmica,navijac si s foruma i preko malih ekrana,takvim se ne moze ni nacrtat,jedni nacin da saznas je da dodjes na lice mjesta !TeaM87 je napisao/la: Cuj ne mogu da shvatim, ako se stoji, a stoji se, onda se stoji na stolicama, gdje su onda ti sto stoje na donjim stolicama ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.