Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2012, 23:27

Saurman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Koje li on lige prati i gdje vadi ove igrače :lol: :lol:
Ko su Safetu skauti :?:
Zar on ima skaute.
Ima burazera i novinare.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 avg 2012, 23:31

Stoji to što se ne slažem sa Sušićem odabirom igrača i uopće mi se ne sviđa kako igramo pod njegovim vodstvom,ali ponekad i mi pretjerujemo.

Ako će pozvati Šunjića a neće Zukanovića,ko garantuje da je Zukanović bolji?
Šunjić čak igra i u kvalitetnoj ligi.

Na stranu što je i Zukanović zaslužio priliku,ali **** ga i Hrvati su redovito napadali Bilića što forsira Schildefelda umjesto nekih drugih logičnijih rješenja,pa im čovjek začepi usta svima na euru.

Možda i Jahić tako nama,mada nisam neki optimista :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 avg 2012, 23:34

LBJ MVP je napisao/la:Nastranu što se ne slažem sa Sušićem odabirom igrača i uopće mi se ne sviđa kako igramo pod njegovim vodstvom,ali ponekad i mi pretjerujemo.

To i nije neki problem svejedno je dali ce pozvati Sunjica, Zukanovica ili Cocalica ( a mogao bi i sve trojicu jer imamo samo dva prava stopera Pandzu i Spahica). Al problem je u tome sto ce Pape pozvati Husejinovica kao da nemamo dovoljno ofanzivni vezni koji ce nam usporavati igru.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2012, 23:34

LBJ MVP je napisao/la:Nastranu što se ne slažem sa Sušićem odabirom igrača i uopće mi se ne sviđa kako igramo pod njegovim vodstvom,ali ponekad i mi pretjerujemo.

Na stranu što je i Zukanović zaslužio priliku,ali **** ga i Hrvati su redovito napadali Bilića što forsira Schildefelda umjesto nekih drugih logičnijih rješenja,pa im čovjek začepi usta svima na euru.

Zukanovic je bio u timu sezone u Belgiji i redovno je u timu kola, za Sunjica nikad nisam cuo neke ekstra pohvale otkad je otisao. Ali istina da je bio solidan u Zrinjskom. Eh sad gdje iskopa Vrsajevica (ako je istina)...

Zukanovic, O. Vranjes i Cocalic bez sumnje zasluzuju poziv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 avg 2012, 23:44

Jeste zaista Šunjić bio dobar u našoj ligi kao i u mladoj reprezentaciji,nije čudo da mu ide sasvim solidno u karijeri.
Za Zukanovića nikada nisam čuo dok je igrao u našoj ligi,ne znam dal ga se ko sjeća :P

Cocalić,ne znam kako je uspio u inostranstvu,ako se njegova karijera može smatrati uspješnom,nikad mi nije ulijevao povjerenje,ni u mladoj reprezentaciji a koliko se sjećam i Željezničar je bio poprilično loš dok je on bio njegov član.

Sjećam se recimo Pandže,sa 19 godina mislim da je bio već stub odbrane Širokog u finalu kupa protiv Orašja i u evropi protiv Heartsa,već dok je bio u našoj ligi vidjelo da ima u njemu dosta potencijala.

Ja bi najradije da Safet ne zove Jahića a da zove i Zukanovića i Šunjića i Vranješa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nihco

Post Postao/la nihco » 03 avg 2012, 00:08

LBJ MVP je napisao/la:Stoji to što se ne slažem sa Sušićem odabirom igrača i uopće mi se ne sviđa kako igramo pod njegovim vodstvom,ali ponekad i mi pretjerujemo.

pa ako cemo o tome, neka nas susic odvede na euro , pa neka poziva svraku i sunjica.......bilic je pozvao shindefelda jer nema kvalitetnije rjesenje, a i clan je frankfurta koji se vratio u bundes ligu. bilic je, takodjer, pozvao i juricu buljata, koji je cocalicev suigrac na poziciji stopera u maccabiju. eto bilicu je igrac macabija dobar, susicu nije.
niko new garantuje da je bolji zukanovic ali je li bolji sunjic? zukanovic je dvije sezone jedan od boljih defanzivaca belgijske lige , prosle u timu sezone. to bi trebao biti dovoljan razlog da ga probamo.
jasno je da je po srijedi neki interni problem izmedju susica i zukanovica, pa i cocalica i otud ih i ne spominje, pravi se da ne postoje, sto je nisko, neprofesionalno i fuj
Sent from my Commodore 64

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 03 avg 2012, 00:18

Vrsajevic protiv Intera najbolji u Hajduku bio mogao bi bit otkrovljenje Susica
Limvo Likce

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 03 avg 2012, 07:59

bagra je napisao/la:Vrsajevic protiv Intera najbolji u Hajduku bio mogao bi bit otkrovljenje Susica
Zanimljivo

Jedino Vršajeviću i Oremušu prst gore ( a sve ne zna Safet :D )

Igračima Hajduka nikako se ne može zanijekati velika borbenost, želja i trka, međutim tek dvojica nogometaša mogu dobiti zeleno svjetlo za svoju prezentaciju. Vrlo brzo je Krstičević shvatio kako su Vršajević i Oremuš najraspoloženiji igrači, a sudaraju se na desnoj strani. Taktička korekcija poslala je Oremuša na lijevu stranu, a Vršajević je dobio veliki prostor koji je svojom pokretljivošću izvanredno koristio. Oremuš je odlično odradio defenzivni dio posla, a bio je i najokomitiji igrač Splićana; prava je šteta je da njihove ubačaje s krila Vukušić nije bolje ispratio.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 avg 2012, 12:14

Selektor Safet Sušić o spisku za Vels: Mislio sam zvati Kolašinca, ali pješice ne bi stigao na vrijeme!

Avaz!

E ovo je prevrsilo svaku mjeru!!! :shock:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 avg 2012, 12:18

Ovo je izmisljen intervju 1000%.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 avg 2012, 12:22

BIHfan je napisao/la:Ovo je izmisljen intervju 1000%.
Nema izmisljenih intervju-a ,ima samo dopunjenih ,izvrnutih, izvucenih iz konteksa itd...
Izmisliti intervju i snositi krivicnu odgovornost i astronomske nadoknade u kešu...Tesko izvodljivo... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 avg 2012, 12:24

Nije mislio zlonamjerno, prvo procitaj te sve.

http://www.****/sport/fudbal/1 ... ijeme.html

I potpuno je upravu a ne kao pojedini sa ovog foruma "otkopaju" igraca Bogu iza nogu i odmah u reprezentaciju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 avg 2012, 12:28

Njemu je najbolje da se ne šali jer smisao za humor mu je nula poena, uostalom najbolje je kad šuti.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 avg 2012, 12:30

Ma ovo je pokušaj selektora da bude smiješan, samo što ovo nije smiješno. Kakve veze ima što je momak mlad i što nije igrao za mlađe BH selekcije?? Kada ćemo mi naučiti da nismo u situaciji da izgubimo bilo kojeg igrača??? Ma samo se džaba nerviram, s ovim čovjekom definitivno nije sve u redu. On je u nekom svom svijetu.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 03 avg 2012, 12:30

Jao Sušiću, idolu moj... neću još... nek izađe cijeli spisak... A čuj Jagodića neću ga još zvati :shock: :shock: :shock: :shock:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 avg 2012, 12:32

Kad ce taj spisak vise, sjedim na kompu samo da vidim spisak. Kontam u 12h, a ono nista.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 03 avg 2012, 12:37

da nije pape spisak izgubio ili ga sramotaa da objavi

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 avg 2012, 12:38

Koja borba sa vjetrenjacama ovdje...
Sport je lijek za tijelo i duh.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 03 avg 2012, 12:38

sajo koga pozove na probu taj je prosao :-)

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 03 avg 2012, 12:42

Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Emir Spahić, Toni Šunjić, Muhamed Bešić, Ognjen Vranješ, Ivan Sesar, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Zvjezdan mismiović, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Damir Vrančić, Stevanović, Muamer Svraka, Edin Džeko i Vedad Ibišević

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.