Ima burazera i novinare.Saurman je napisao/la:Zar on ima skaute.legenda reala je napisao/la:Koje li on lige prati i gdje vadi ove igrače![]()
![]()
Ko su Safetu skauti
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Stoji to što se ne slažem sa Sušićem odabirom igrača i uopće mi se ne sviđa kako igramo pod njegovim vodstvom,ali ponekad i mi pretjerujemo.
Ako će pozvati Šunjića a neće Zukanovića,ko garantuje da je Zukanović bolji?
Šunjić čak igra i u kvalitetnoj ligi.
Na stranu što je i Zukanović zaslužio priliku,ali **** ga i Hrvati su redovito napadali Bilića što forsira Schildefelda umjesto nekih drugih logičnijih rješenja,pa im čovjek začepi usta svima na euru.
Možda i Jahić tako nama,mada nisam neki optimista
Na stranu što je i Zukanović zaslužio priliku,ali **** ga i Hrvati su redovito napadali Bilića što forsira Schildefelda umjesto nekih drugih logičnijih rješenja,pa im čovjek začepi usta svima na euru.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
To i nije neki problem svejedno je dali ce pozvati Sunjica, Zukanovica ili Cocalica ( a mogao bi i sve trojicu jer imamo samo dva prava stopera Pandzu i Spahica). Al problem je u tome sto ce Pape pozvati Husejinovica kao da nemamo dovoljno ofanzivni vezni koji ce nam usporavati igru.LBJ MVP je napisao/la:Nastranu što se ne slažem sa Sušićem odabirom igrača i uopće mi se ne sviđa kako igramo pod njegovim vodstvom,ali ponekad i mi pretjerujemo.
Zukanovic je bio u timu sezone u Belgiji i redovno je u timu kola, za Sunjica nikad nisam cuo neke ekstra pohvale otkad je otisao. Ali istina da je bio solidan u Zrinjskom. Eh sad gdje iskopa Vrsajevica (ako je istina)...LBJ MVP je napisao/la:Nastranu što se ne slažem sa Sušićem odabirom igrača i uopće mi se ne sviđa kako igramo pod njegovim vodstvom,ali ponekad i mi pretjerujemo.
Zukanovic, O. Vranjes i Cocalic bez sumnje zasluzuju poziv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jeste zaista Šunjić bio dobar u našoj ligi kao i u mladoj reprezentaciji,nije čudo da mu ide sasvim solidno u karijeri.
Za Zukanovića nikada nisam čuo dok je igrao u našoj ligi,ne znam dal ga se ko sjeća
Cocalić,ne znam kako je uspio u inostranstvu,ako se njegova karijera može smatrati uspješnom,nikad mi nije ulijevao povjerenje,ni u mladoj reprezentaciji a koliko se sjećam i Željezničar je bio poprilično loš dok je on bio njegov član.
Sjećam se recimo Pandže,sa 19 godina mislim da je bio već stub odbrane Širokog u finalu kupa protiv Orašja i u evropi protiv Heartsa,već dok je bio u našoj ligi vidjelo da ima u njemu dosta potencijala.
Ja bi najradije da Safet ne zove Jahića a da zove i Zukanovića i Šunjića i Vranješa.
Za Zukanovića nikada nisam čuo dok je igrao u našoj ligi,ne znam dal ga se ko sjeća
Cocalić,ne znam kako je uspio u inostranstvu,ako se njegova karijera može smatrati uspješnom,nikad mi nije ulijevao povjerenje,ni u mladoj reprezentaciji a koliko se sjećam i Željezničar je bio poprilično loš dok je on bio njegov član.
Sjećam se recimo Pandže,sa 19 godina mislim da je bio već stub odbrane Širokog u finalu kupa protiv Orašja i u evropi protiv Heartsa,već dok je bio u našoj ligi vidjelo da ima u njemu dosta potencijala.
Ja bi najradije da Safet ne zove Jahića a da zove i Zukanovića i Šunjića i Vranješa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa ako cemo o tome, neka nas susic odvede na euro , pa neka poziva svraku i sunjica.......bilic je pozvao shindefelda jer nema kvalitetnije rjesenje, a i clan je frankfurta koji se vratio u bundes ligu. bilic je, takodjer, pozvao i juricu buljata, koji je cocalicev suigrac na poziciji stopera u maccabiju. eto bilicu je igrac macabija dobar, susicu nije.LBJ MVP je napisao/la:Stoji to što se ne slažem sa Sušićem odabirom igrača i uopće mi se ne sviđa kako igramo pod njegovim vodstvom,ali ponekad i mi pretjerujemo.
niko new garantuje da je bolji zukanovic ali je li bolji sunjic? zukanovic je dvije sezone jedan od boljih defanzivaca belgijske lige , prosle u timu sezone. to bi trebao biti dovoljan razlog da ga probamo.
jasno je da je po srijedi neki interni problem izmedju susica i zukanovica, pa i cocalica i otud ih i ne spominje, pravi se da ne postoje, sto je nisko, neprofesionalno i fuj
Sent from my Commodore 64
Vrsajevic protiv Intera najbolji u Hajduku bio mogao bi bit otkrovljenje Susica
Limvo Likce
Zanimljivobagra je napisao/la:Vrsajevic protiv Intera najbolji u Hajduku bio mogao bi bit otkrovljenje Susica
Jedino Vršajeviću i Oremušu prst gore ( a sve ne zna Safet
Igračima Hajduka nikako se ne može zanijekati velika borbenost, želja i trka, međutim tek dvojica nogometaša mogu dobiti zeleno svjetlo za svoju prezentaciju. Vrlo brzo je Krstičević shvatio kako su Vršajević i Oremuš najraspoloženiji igrači, a sudaraju se na desnoj strani. Taktička korekcija poslala je Oremuša na lijevu stranu, a Vršajević je dobio veliki prostor koji je svojom pokretljivošću izvanredno koristio. Oremuš je odlično odradio defenzivni dio posla, a bio je i najokomitiji igrač Splićana; prava je šteta je da njihove ubačaje s krila Vukušić nije bolje ispratio.
Selektor Safet Sušić o spisku za Vels: Mislio sam zvati Kolašinca, ali pješice ne bi stigao na vrijeme!
Avaz!
E ovo je prevrsilo svaku mjeru!!!
Avaz!
E ovo je prevrsilo svaku mjeru!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ovo je izmisljen intervju 1000%.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nema izmisljenih intervju-a ,ima samo dopunjenih ,izvrnutih, izvucenih iz konteksa itd...BIHfan je napisao/la:Ovo je izmisljen intervju 1000%.
Izmisliti intervju i snositi krivicnu odgovornost i astronomske nadoknade u kešu...Tesko izvodljivo...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Nije mislio zlonamjerno, prvo procitaj te sve.
http://www.****/sport/fudbal/1 ... ijeme.html
I potpuno je upravu a ne kao pojedini sa ovog foruma "otkopaju" igraca Bogu iza nogu i odmah u reprezentaciju !
http://www.****/sport/fudbal/1 ... ijeme.html
I potpuno je upravu a ne kao pojedini sa ovog foruma "otkopaju" igraca Bogu iza nogu i odmah u reprezentaciju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Njemu je najbolje da se ne šali jer smisao za humor mu je nula poena, uostalom najbolje je kad šuti.
Ma ovo je pokušaj selektora da bude smiješan, samo što ovo nije smiješno. Kakve veze ima što je momak mlad i što nije igrao za mlađe BH selekcije?? Kada ćemo mi naučiti da nismo u situaciji da izgubimo bilo kojeg igrača??? Ma samo se džaba nerviram, s ovim čovjekom definitivno nije sve u redu. On je u nekom svom svijetu.
Jao Sušiću, idolu moj... neću još... nek izađe cijeli spisak... A čuj Jagodića neću ga još zvati

Kad ce taj spisak vise, sjedim na kompu samo da vidim spisak. Kontam u 12h, a ono nista.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
da nije pape spisak izgubio ili ga sramotaa da objavi
- storm_raider
- Kontakt:
sajo koga pozove na probu taj je prosao 
Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Emir Spahić, Toni Šunjić, Muhamed Bešić, Ognjen Vranješ, Ivan Sesar, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Zvjezdan mismiović, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Damir Vrančić, Stevanović, Muamer Svraka, Edin Džeko i Vedad Ibišević
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.