Nisam rekao da si ti top napisao mislio sam u golobalu na vas. Do juce bojkot nije nas imamo svoje forume ovo ono hahahaha.payton je napisao/la:dont kak i nadji moj post gdje ja kazem da sportsport nije ili jest najbolji portaldamirfile je napisao/la:Sad je najbolji a sta je bio do prije par mjeseci hahahaha.
ovo kako su propratili moj klub na euro putu , kapa dole i respect iako znam da je 99% zeljinih navijaca tamo
ps..osim MM dok je radio na ovom portalu
prema tome inzinjeru ..bujrum , nadji moj post gdje ih hvalim ili kudim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
arelinho je napisao/la:raspored prenosa utakmica premijer lige BiH na arenisport 1 za polusezonu
05.08.12. 21.časova FK. Sarajevo – NK. Čelik (Zenica)
11.08.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Borac (Banja Luka)
18.08.12. 20.časova FK. Borac - FK. Slavija (Srpsko Sarajevo)
01.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Gošk (Gabela)
15.09.12. 20.časova NK. Zrinjski (Mostar) - FK. Željezničar
22.09.12. 20.časova FK. Borac - FK. Rudar (Prijedor)
29.09.12. 20.časova FK. Sarajevo - NK Široki Brijeg
06.10.12. 17.časova FK. Slavija - NK Čelik (Zenica)
20.10.12. 18.časova FK. Sarajevo - FK. Borac
27.10.12. 20.časova FK. Željezničar - NK Olimpik (Sarajevo)
03.11.12. 19.časova FK. Sarajevo - FK. Željezničar (HD)
10.11.12. 20.časova FK. Željezničar - FK. Velež (Mostar)
17.11.12. 18.časova FK. Sarajevo - NK. Zrinjski (Mostar)
24.11.12. 19.časova FK. Željezničar - NK. Široki Brijeg
valjda si cito udarnu vijest na nslovnici ovog portala
ovo nije stajalo tamo
prema tome , napiso sam samo ono sto sam vidio
YES.WE.DID.
Ipak sam znaci imao dobre informacije sto se tice prenosa PLBIH,drago mi je da su uspeli to da izganjaju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sa foruma arenesportaleksandar_veliki je napisao/la:Odakle ti ovaj spisak, meni se cini da Zelju i Borac prenosi BHT, ne znam ali mi se cini.arelinho je napisao/la:raspored prenosa utakmica premijer lige BiH na arenisport 1 za polusezonu
Evo odgovora na sva naša pitanja, ima razlike između Arena sport kanala:
http://teve.ba/article/10540/starta-arenasport-za-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
http://teve.ba/article/10540/starta-arenasport-za-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
moram ti priznati da ako nastavis sa salama vrlo brzo ces postati maskota ove teme a ujedno i sportsport ba forumapayton je napisao/la:nekom prolaz a nekom tramvajCuspajz je napisao/la:jah i vratit cete u bosnu i onda vam je opet staro unistavanje u derbiju ,dupla kruna i tako ,slovenci i izraleci su vam jedini ostali atributi u poredzenju sa nama DIVOVIpayton je napisao/la:vidim da strumfete zaboravljaju da Sarajevo jos uvijek ima prednost od jednog gola i da Sarajevu nije potrbno igrati na sve ili nista..tamo ce ga nas klub barem jednom zabiti AkoBogda i proci u play off
zaboravlja se svasta(izraelska PONIZENja pa sad slovenacko ponizenje )nesto sa njihove strane ali jbg, takvi su oni..ljigavi i bezlicni..(cast izuzetcima i oni su dobrodosli na ovaj forum)![]()
smjesan si kanticaru
![]()
![]()
idi uzivaj u tramvaju na plus 35

Svi koji imaju kablovsku ce moci gledati.hilmo je napisao/la:Evo odgovora na sva naša pitanja, ima razlike između Arena sport kanala:

Misliš svi koji nemaju Telemach će moći gledati....HzSM je napisao/la:Svi koji imaju kablovsku ce moci gledati.hilmo je napisao/la:Evo odgovora na sva naša pitanja, ima razlike između Arena sport kanala:

hocel biti na Face utakmica s Zetom ili samo na BHT,.?
Mislim da će nažalost biti samo na BHT jer će to biti kao ekskluzivna prava za teritorij Bosne i Hercegovine, e sad možda se dogovore pa da prenose obje TV kuće, mada ne vjerujem jer znaju na BHT-u da kad bi radio i FACE TV njih niko ne bi gledao....ahmic je napisao/la:hocel biti na Face utakmica s Zetom ili samo na BHT,.?
Ako ćemo realno, bitno je da ima prenos, mada bih ja više volio da bude na FaceTV i da je radi Marijan ali.....
Jasno ,ove BHT nema na satelitu mislim...hilmo je napisao/la:Mislim da će nažalost biti samo na BHT jer će to biti kao ekskluzivna prava za teritorij Bosne i Hercegovine, e sad možda se dogovore pa da prenose obje TV kuće, mada ne vjerujem jer znaju na BHT-u da kad bi radio i FACE TV njih niko ne bi gledao....ahmic je napisao/la:hocel biti na Face utakmica s Zetom ili samo na BHT,.?
Ako ćemo realno, bitno je da ima prenos, mada bih ja više volio da bude na FaceTV i da je radi Marijan ali.....
Valja fatat linkove

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Koliko vidim prenose Sarajevo , Zeljeznicar , Borac i Zrinjski. Kako li je zalutala Slavijaarelinho je napisao/la:raspored prenosa utakmica premijer lige BiH na arenisport 1 za polusezonu

Kazes prenose Zrinjski i pitas kako je Slavija zalutala, a isto prenose imaju, tj. po 2 (i Celik isto ima 2).HZ_ilidzaa je napisao/la:Koliko vidim prenose Sarajevo , Zeljeznicar , Borac i Zrinjski. Kako li je zalutala Slavijaarelinho je napisao/la:raspored prenosa utakmica premijer lige BiH na arenisport 1 za polusezonu
24.11.12. 19.časova FK. Željezničar - NK. Široki Brijeg... Odlicno sto se tice nase lige , napokon cemo imati izbor tekmi kako Bog zapovijeda.
- youngredcomps
- Kontakt:
sta je braca,kad neznas koliko ko ima godina nemoj govoriti napamaet,tek mi je 6 konjino.neo je napisao/la:**** ti tvojih trinest' godinayoungredcomps je napisao/la:bolje je sto 2-1,jer da je 3-1 opustibili se i primili bi 2 gola i gotovo,a ovako ce ih dole uzeti i to je to.i u play offu uzet ine dance,a u grupi neka budu sa liverpoolom i jos neka naprave stolice na zapadnoj tribini i to ce biti posao godine ako ne i desetljeca..

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ne prenose Sarajevo, Zelju, Zrinjski ili Slaviju, vec utakmice koje igraju. Samo sto su ovi ili oni domacini pa njima ide veci, tj skoro sav dio novac od prava prenosa.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
domacinu uvijek ide sav prihod od prenosa. I da, prenose utakmice koje igraju ti klubovi, ali je ocito da im je glavno bilo da prenose Sarajevo, Želju i Borac, ipak ce im te momcadi vjerovatno donijeti najvise gledanosti i prihoda. Ali polako, ovo je tek danas objavljeno, ima sigurno jos informacija za koje ne znamo, sigurno se i jos vode i neki pregovori. P.S. prenosit ce se jos najmanje 4 utakmice uz ove gore navedene ove polusezone.neo je napisao/la:Ne prenose Sarajevo, Zelju, Zrinjski ili Slaviju, vec utakmice koje igraju. Samo sto su ovi ili oni domacini pa njima ide veci, tj skoro sav dio novac od prava prenosa.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo je vjerovatno nešto sa BH Telecomom urađeno, što su oni prije radili utakmice na svom testnom kanalu, sad će uvesti Arenasport BIHhilmo je napisao/la:Misliš svi koji nemaju Telemach će moći gledati....HzSM je napisao/la:Svi koji imaju kablovsku ce moci gledati.hilmo je napisao/la:Evo odgovora na sva naša pitanja, ima razlike između Arena sport kanala:
http://teve.ba/article/10540/starta-arenasport-za-bih" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()

A šta će onda BHT1 prenositi ako je Arena uzela Željo i Sarajevo, oni se zadovoljavaju otpadcima kao i Premiership

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nisu oni jedni drugim konkurencija. BHT1 će prenositi svako kolo jednu utakmicu, s tim što će se pažnja davati i tzv. manje popularnim klubovima i utakmicama (ipak su javni medij), s druge strane, Arena će očito kao komercijalna televizija prenositi samo zanimljivije dvoboje. Tek sad vidim da ovo sponzorstvo lige ima svoje prednosti. 

A sta je sa derbijem ( i na kosevu i na grbi). BHT ima tv prava na oba derbija a sad arena (kako pise) prenosice 7 domacih tekmi Sarajeva..??voltron30 je napisao/la:Ma nisu oni jedni drugim konkurencija. BHT1 će prenositi svako kolo jednu utakmicu, s tim što će se pažnja davati i tzv. manje popularnim klubovima i utakmicama (ipak su javni medij), s druge strane, Arena će očito kao komercijalna televizija prenositi samo zanimljivije dvoboje. Tek sad vidim da ovo sponzorstvo lige ima svoje prednosti.
YES.WE.DID.
Trenutno korisnika/ca: mire971, MokraKifla, mosarajvosa83 i 48 gostiju.