FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cestitam Ivane! 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Eto dosta smo ćaskali o prenosima i svemu ostalom, a sad da se vratimo temi...
U nedjelju Ćelik, naša stara mušterija
..
Da budem iskren mene je strah ove utakmice, ipak su naši donekle umorni, sad je vjerovati da će čika Jović to malo izmiksati i ubaciti u početnu i Žareta i HAskića da bi ovu udarnu ekipu odmorio pa ako zagusti po potrebi ih ubacivati...
U nedjelju Ćelik, naša stara mušterija
Da budem iskren mene je strah ove utakmice, ipak su naši donekle umorni, sad je vjerovati da će čika Jović to malo izmiksati i ubaciti u početnu i Žareta i HAskića da bi ovu udarnu ekipu odmorio pa ako zagusti po potrebi ih ubacivati...
- Evolution87
- Kontakt:
Svaka cast Ivanu nakon sjajnih igri u Evropi dobio je priliku i u repki. Nadam se da ce je dobro iskoristiti 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma kakav Haskić, na njega ne trebamo računati nikako. Probati odmoriti neke igrače i osvojiti tri boda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mora majstore i on malo zaigrati jer fakat MORAMO odmoriti udarnu trojku said-sejtan-hadzicHigh je napisao/la:Ma kakav Haskić, na njega ne trebamo računati nikako. Probati odmoriti neke igrače i osvojiti tri boda.
jest da je od orebra nazadovao 300 % ali sta ces kad se mora
YES.WE.DID.
vidjecete karamatic i haskic ce poceti od prve min pa onda po potrebi ulazi udarna trojka
YES.WE.DID.
1.kolo protiv celika po meni ama bas nista mi ne znaci cak i da bude nerijeseno ili izgubimo ima jos 29 kola tako da mi je ova utakmica u nedelju toliko nebitna da pojma nemate. Imamo samopouzdanje iz utakmica kroz evropu i sigurno ga nemozemo izgubiti kakav ogd bio rezultat protiv celika i svaki navijac zna da je to tako. Kad samo pomislim koliki je ulog u evropi i koliko para mozemo da zaradimo pustio bih juniore da igraju odnosno stavio drugi tim osim samo Bandovica nela brani da malo jos udje u forumu, Haskic, Comor, Diata, Karamatic, Tadejevic, Gujic, Faris Handzic, mozda Krpic ako je full i jos 2-3 junirora i to je to. Sta god da bude aplauz jer nam je necu reci nebitna utakmica ali kazem opet ima 29 kola do kraja samo da ako Bog da prodjemo Zetu to nas sada zanima. I ovaj sastav koji sam napisao moze dostojno da se nosi pa i pobijedi celika. Nebih volio u ekipi da vidim Torlaka, Suljica, Sesara, Zlatkovica, Hadzica i Saida jer zaista mislim da je nepotrebno da igraju i 5min a kamo li sta vise. Ostali koje nisam nabrojao a koji su igrali u Evropi ako bas moraju da igraju neka igraju ali mislim da gore navedeni sastav Jovic ako je pametan bi trebao izvesti. Ko sam ja da pametujem ali bih se obradovao kada bi ispalo ovako jer svaki dan, sat, minuta odmora nam je sada vazna pred revans u Podgorici.
Nadam se aco jer ipak smo mi umorni sad od Evrope.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma dobit ce Sarajevo bez ikakvih problema, Celik je los, ali bas los. Istina, ovaj ce Jagodic parkirati autobus pred svoj gol, ali ne pije ni to vode. Tako je igrao i sa Borcem kad su prvaci bili, no on je veliki strucnjak, ali isplivat ce sve i o njemu, samo polako.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Naravno, Diatta, Karamtić, Gujić, Haskić, Krpić, oni bi po meni trebali početi utakmicu. Red je da i klupa iznese kakvog teretapayton je napisao/la:vidjecete karamatic i haskic ce poceti od prve min pa onda po potrebi ulazi udarna trojka
U novi boj...
Kakav ce ovo sastav biti protiv Celika.....uuuuuuuu..jedva cekam da vidim
Valjda uzmemo tri boda, bilo bi nam jako bitno i zbog pocetka lige pa da pocnemo sa tricom, a i zbog revansa u Podgorici, da mentalno ne padnemo.
Valjda uzmemo tri boda, bilo bi nam jako bitno i zbog pocetka lige pa da pocnemo sa tricom, a i zbog revansa u Podgorici, da mentalno ne padnemo.
Čekaj,ne pije to vode a na taj način je s Borcem osvojio titulu ?aleksandar_veliki je napisao/la: Ma dobit ce Sarajevo bez ikakvih problema, Celik je los, ali bas los. Istina, ovaj ce Jagodic parkirati autobus pred svoj gol, ali ne pije ni to vode. Tako je igrao i sa Borcem kad su prvaci bili, no on je veliki strucnjak, ali isplivat ce sve i o njemu, samo polako.
Da nisi bio u Foči na generalki pa si zaključio da je Čelik toliko loš ?
Da,svi su ublehaši samo je Brko veliki stručnjak,lik postavi bunker i primi četri gola,šta bi tek bilo da je se odlučio nadigravati..
Bas kako si rekao znaci odmorit prije svega kljucne igrace za revans sa zetom jer sto ih dodatno umarat i riskirat kakve povrede igraca kad prolaz u play off donosi nam fine pareado-hz je napisao/la:1.kolo protiv celika po meni ama bas nista mi ne znaci cak i da bude nerijeseno ili izgubimo ima jos 29 kola tako da mi je ova utakmica u nedelju toliko nebitna da pojma nemate. Imamo samopouzdanje iz utakmica kroz evropu i sigurno ga nemozemo izgubiti kakav ogd bio rezultat protiv celika i svaki navijac zna da je to tako. Kad samo pomislim koliki je ulog u evropi i koliko para mozemo da zaradimo pustio bih juniore da igraju odnosno stavio drugi tim osim samo Bandovica nela brani da malo jos udje u forumu, Haskic, Comor, Diata, Karamatic, Tadejevic, Gujic, Faris Handzic, mozda Krpic ako je full i jos 2-3 junirora i to je to. Sta god da bude aplauz jer nam je necu reci nebitna utakmica ali kazem opet ima 29 kola do kraja samo da ako Bog da prodjemo Zetu to nas sada zanima. I ovaj sastav koji sam napisao moze dostojno da se nosi pa i pobijedi celika. Nebih volio u ekipi da vidim Torlaka, Suljica, Sesara, Zlatkovica, Hadzica i Saida jer zaista mislim da je nepotrebno da igraju i 5min a kamo li sta vise. Ostali koje nisam nabrojao a koji su igrali u Evropi ako bas moraju da igraju neka igraju ali mislim da gore navedeni sastav Jovic ako je pametan bi trebao izvesti. Ko sam ja da pametujem ali bih se obradovao kada bi ispalo ovako jer svaki dan, sat, minuta odmora nam je sada vazna pred revans u Podgorici.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
joj aco al se brukas,Vlado=mlada reprezentacija,Jovic=????
pazi da ne ispliva za vaseg strucnjaka,nas mu TRENER moze biti,a na pobjede sarajeva smo navikli(samo kakve pobjede
) naravno one kad nas smjeste u autobuse,da niko ne vidi i ne cuje ccccc
samo nek bude posteno pa makar izgubili,ali tesko...
pazi da ne ispliva za vaseg strucnjaka,nas mu TRENER moze biti,a na pobjede sarajeva smo navikli(samo kakve pobjede
samo nek bude posteno pa makar izgubili,ali tesko...
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako jadno hahahahaha. Presudice vam Sekuba Diatta hljeba mi

Ljudi jos nesto mi je palo na pamet sto mi je svih 90 i kusur minuta protiv Zete prolazilo kroz glavu, a to je. Jako slalo necu reci nikako al bas bas slabo smo prsili pritisak sa tribina. Par njihovih kornera, slobodnih udaraca sa strane i ubacaja nekub pred nas gol a imali su nekoliko smo samo nijemo promatrali uz pokoji uzvik i zvizduk. Ekipa kao Zeta koja nikad nije igrala pred onolikim brojem gledalaca je trebala jos vise da se ukaki tj. trebali smo da zvizdimo kad god je bilo prilike za to. Ne volim da spominjem neke druge klubove ili navijace ali gledao sam toliko utakmica dajem sada primjer Crvene Zvezde. Iskreno ljudi to rade na vrhunski nacin. Kad god je korner, slobodan udarac ili neka kontra protivnika ne cujes sam sebe koliki pritisak sa tribina prave i hocu kazem da je praha grehota da onoliko navijaca koliko nas je bilo na tekmi iskreno i po mom skromnom misljenju nismo to uradili na najbolji nacin. To mora jace, bolje, zesce. Ko nezna da zvizdi neka vristi, urlice, lupa po stolicama sta god samo da se stvara pritisak. Mozda ce neko misliti da pricam gluposti ali to je tako, a vidjeli smo da i bolji timovi od Zete a to je Levski grijesi kad stvaras pritisak sa tribina zvizducima. Gubili su par cistih dodavanja i lopta je odlazila u aut za nas.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I ja sam o tome razmisljao, istok je podbacio totalno da je bio pritisak bar u pola ko protiv Levskog bilo bi 2-3 razlike za nas.
- legenda reala
- Kontakt:
Denga hoćemo u Podgoricu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne opravdavam nikoga, ali polazim od sebe prvoga. Ta noc je bila toliko sparna i teska, da sam ja nakon 30 minuta utakmice bukvalno jedva stajao na nogama..a da ne pricam kolika je guzva bila. Po dvoje smo bili na prostoru koji je realno az jednoga. Ja vecu guzvu nisam dozivio na Kosevu.
Iskreno i meni nekako ova utakmica protiv Čelika nema nikakvu draž, poptuno mi svejedno za rezultat, mozak samo misli na četvrtak. Neka stavi da igra koga hoće, samo nek odmori što više igrača. Ako i budu igrali igrači prve postave nadam se da će samo Čelikovci biti obazrivi da nam ne slome koga.
U novi boj...
Ma da su pametni nekad se dogovore, njima sad bodovi a nama na proljece u Zenici i uzeti pare na kladionici jer ce kvota biti velika na pobjedu Celika:D
Salim se naravno

Salim se naravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.